Új hozzászólás Aktív témák
-
djfrankie
csendes tag
-
draco31
veterán
Mert ezekben már úgy van, hogy bemész a hálózatválasztásba, keresel hálózatot, és rányomsz arra amelyik kell, és kész a manuális választás. Ezen fog maradni, vagy semmi nem lesz, ha nincs térerőd. Én is kerestem benne sokáig, de aztán kiderült, hogy így van megoldva 2.2-től az androidban azt hiszem.
-
sziasztok!
sikerült felvarázsolnom mindent egy x10 mini prora
már csak azt nem találom, hogy a /system/lib/hw/
lights.mimmi.so fájlt hogyan tudom elérni?
ugyanis nem világít a billentyűzet.
ha rádugom a gépre nem jelenik meg a teló ahogy szokott. csak pittyeg a windows.
az xRecoveryben sem találtam fájlkezelőt... -
dnelb
veterán
Miért kellene új verzió? Ez szinte teljesen bugmentes rom, aki képes rá hogy normálisan, leírás szerint felpakolja. Sok új dolog nem lesz már x8ra, így is lehet örülni hogy gyakorlatilag minden át lett portolva a 2.6.35 ös kernelből, + van normális overclock.. 2.3 romok között ettől jobbat lehetetlen hogy találj.
-
porkey.g
csendes tag
Mit értesz random lekapcsoláson?
Én azt tapasztalom, hogy ha a telefon nyugalmi állapotban van, és nincs wi-fi kapcsolat (letöltés) akkor lekapcsolódik. Mert amikor a kezembe veszem, 1-2 másodperc múlva megjelenik az ikon az értesítési sávban. Ha erre gondolsz, akkor szerintem ez nem hiba, sőt. Kíméli az akksit.
-
(jan)
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged