- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfrankie
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a lockscreen óra kinézetét szeetné megvariálni. Azt hogy lehet?
Vagy ha valaki leírjam hogy lehet kicserélni az egészet egy másik lockscreenre az is jó lenne.
-
zoli0710
csendes tag
Samsung galaxy y-ra ki tud valami főzött romot? felrakni úgy kell mint x8-ra ?
-
törölt tag
Helló mindenki!
Próbáltam flashelni az x8-at új kernellel, de mindig hibába ütközik...
mondom az adatokat:
alap kernel
11W03Hiba:
Flashtool:
2/002/2013 18:02:42 - ERROR - Please plug you device in flash mode
22/002/2013 18:02:43 - INFO - Searching Xperia....
22/002/2013 18:02:43 - INFO - Found at USB\VID_0FCE&PID_ADDE\5&10EF021E&0&3
22/002/2013 18:02:43 - INFO - Start Flashing
22/002/2013 18:02:43 - INFO - VER="R8A029";DATE="20100601";TIME="12:17:00";
22/002/2013 18:02:43 - INFO - Flashing loader
22/002/2013 18:02:43 - ERROR - Error flashing. Aborted
22/002/2013 18:02:43 - INFO - Now unplug the device and power it on
22/002/2013 18:02:43 - INFO - Then go to application settings
22/002/2013 18:02:43 - INFO - turn on Unknown Sources and Debugging
Pedig be vannak kapcsolva....Akartam is kérdezni, mert két leírásban kétféleképpen szerepel, hogy mikor nyitott a loader, amikor nagy vagy kicsi az a bizonyos "R" betű
?
Köszi a válaszokat!
V,
-
Máté337
csendes tag
Sziasztok! Megpróbáltam csinálni egy updatet, ami igazából a fixálásról szól a build.prop szerkesztésről gyorsabb GPS-ről új kinézettel és sok új dologgal ami az újabb rendszerekben van. Sikerült fixálnom az apróbb hibákat, de közben én is ejtettem eggyet. Nincsen status bar. Ha valaki tud megoldást erre akkor azt megkérném, hogy jelezze!
-
Máté337
csendes tag
A LED fixáló link x10 mini pro-ra nem jó. Tudnátok adni egy másik linket?
-
Máté337
csendes tag
krenczmate@gmail.com
Köszi! -
Máté337
csendes tag
Hali!
Lenne pár kérdésem. Az ABu 02b kernel az nAa014 kernelre épül? Mi a helyzet az ABu 3 kernellel? Bugos, jobb? És a LED villogó mikor lesz fixálva? Egyábként a ROM nagyon jó
PAINfájdalom, Nekem kéne a billentyűzet világítás, köszi
-
PAINfájdalom
aktív tag
X10 mini pro-sok!! Van egy alkalmazás, amitől biztosan működik a billentyűzet világítás. Akinek kell, átküldöm.
-
PAINfájdalom
aktív tag
Flash playert nem tudsz beleépíteni? Szerintem jól jönne mindenkinek
-
speed3456
aktív tag
Sziasztok! Ma tettem fel ezt a fajta kernelt és romot és nagyon megvagyok elégedve vele egy dolgot kivéve. Mióta módosított kernel van a telómon akadoznak a játékok pl a Dead Runner is. Valaki tud valamilyen megoldást a problémára?
-
dnelb
veterán
Remélem aki nagy ügyesen felpakolta XDA-ra kért rá engedélyt punk17től.
-
PAINfájdalom
aktív tag
Beállítottam a smartassv2b-t, de ha kinyitom a billenytyűzetet (x10 mini pro), akkor mindig elcsúszik. érzékelni jó helyen érzékeli az ujjam. lezárom utána feloldom és visszaugrik a helyére, de egy kicsit zavaró mindig leállítgatni. csak akkor csúszik el, amikor kinyitom.
Még ha valaki tudja, hogy a cpu használati módok mire jók, kérem írja le
Köszi a segítséget, remélem nem bszódott el telóm :S -
dnelb
veterán
válasz
PAINfájdalom #387 üzenetére
smartassv2b grovernor.
-
PAINfájdalom
aktív tag
a mai nap folyamán már 3X csúszik el a képernyőm. újraindítás után jó, csak egy kicsit zavaró. van rá vmilyen megoldás??
-
kNOck
csendes tag
válasz
PAINfájdalom #385 üzenetére
https://docs.google.com/file/d/0B_-MvEbEH6aFc3RBc3NIYzd0Rlk/edit
Erre gondolsz? (Nem az én munkám, csak feltöltöttem, ha esetleg valakinek kellene és előző linken nem elérhető már.)
Amúgy ez nem "progi", hanem flashable zip. -
PAINfájdalom
aktív tag
énnekem x10 mini pro-m van, arra másmilyen kernel kell. Köszi a progit, kipróbálom
-
mbew
csendes tag
LED progi 283. számú hozzászólásban van
-
mbew
csendes tag
válasz
PAINfájdalom #381 üzenetére
Nekem ez a kernel van fenn: E15_ABu-03t3_2.6.29.6-ABu-03t3
CPU 768 max a proci, hibátlanul működik, nekem bőven elég gyors.
Szerintem próbáld meg a kernel cserét.
LED-re meg van villogós program - keress rá a topicban -
PAINfájdalom
aktív tag
a b-t tettem fel és ha 768MHz fölé húzom a procit, akkor kifagy, újraindul és kb. 10mp után mindig lefagy. Vmi megoldást tudsz rá?? Ja, meg folyamatosan kéken világít a led-em. Már nem egy factory resetet csináltam de még mindig nem jó. Kikapcsolt állapotban is világít
-
PAINfájdalom
aktív tag
Kernelből melyik jobb, az a vagy a b?
-
mbew
csendes tag
A 3-as kernellel sokszor lefagy, újraindul, a 2-essel nincs ilyen gondom, másoknál volt ilyen probléma?
-
jataxxz
csendes tag
zárképernyő nyitás/zárás hangjának a halkítását/hangosítását hogyan tudnám változtatni? csak mert borzalmasan hangos és szeretném halkabbra venni de a hang beállításoknál egyáltalán nincs ilyen opció!
köszz -
Blero
újonc
Sziasztok!
Kellene némi segítség.
Adott egy X8 MiniCM7-ABuild + Abu v02b kernel.Egy ideig tökéletesen működött, de tegnap óta nem hajlandó tölteni a telefon.
Próbáltam a töltőt másik telefonnal, azt tölti.
Ha újraindítom a telót, rövid ideig ég a töltés jelző led, de amint feláll a rendszer, leáll a töltés...
Kikapcsolt állapotban meg sajnos nem tölt a teló (erre megoldás esetleg?)Ötlete valakinek mi lehet a megoldás?
Előre is köszi
-
jataxxz
csendes tag
-
Komi15
csendes tag
Ki lesz javítva valamikor a 3-mas kernel?
-
djfrankie
csendes tag
Valaki nem próbálta esetleg a romot alfs kernellel?
Ha igen ossza már meg tapasztalatát.
-
-
draco31
veterán
-
ntomtb
tag
Sziasztok!
A CM beállításokba a procit akartam volna húzni, de már 633 Mhz-nél szétesik a kép. Akkor nem is lehet húzni már? -
djfrankie
csendes tag
válasz
zoli0710 #356 üzenetére
Mielőtt bootloadert nyitottál azelőtt volt függetlenítve? /Ha igen akkor sajna újra függő lett./ Kernelt próbáltál újra pakolni? És romot? Csináltál full wipe-ot? /Az advanced menüben nem árt egy wipe dalvik cache /
Ezen kívül más ötletem nincs. Max annyi, hogy ha nem függetlenített volt, akkor rakd vissza a gyári kernelt+ romot, és úgy nézd meg.
-
zoli0710
csendes tag
Sziasztok! Felraktam minden jó csak nincs szolgáltatóm ,nem csatlakozik a telenorhoz! Valaki tud segíteni???
-
zoli0710
csendes tag
Sziasztok! Van egy X8 arra szeretném felrakni a minicm7. Még soha nem csináltam ilyent. Először a kernelt kell feltenni aztán a roomot?
-
djfrankie
csendes tag
Volt hogy a bejövő hívásból csak annyit vettem észre, hogy csörrent egyet a teló, de ennyi. Se a híváslistában sem sehol nem szerepelt. A másik félnél meg pont olyan volt, mintha kinyomtam volna. Bluetooth headset-tel szoktam általában telefonálni, amikor menet közben vagyok. Na az is elkezdett kínlódni. Többször megszakadt, és azt írta ki, hogy a folyamat váratlanul leállt. Még újraindítás után is.Az abu kernel 2-vel ilyen gondom nincs.
Sajnálom, mert az abu kernel 3-as jobban kezeli viszont a a memóriát szerintem egy kicsit mint a 2-es.
-
jataxxz
csendes tag
privát üzire se válaszol a készítő :S:/
-
djfrankie
csendes tag
-
jugamir
csendes tag
Kezdőként belevágtam a felrakásába, jó sok időt vett igénybe de megérte! Lenyűgöző a sebesség, a használhatóság! Minta egy másik telefon lenne a kezemben! Nagy köszönet érte!
-
jataxxz
csendes tag
a 3-as kernel milyen újításokat tartalmaz, ha szabad megtudni?
-
upsyka
aktív tag
az offline töltés 5lete késöbb merült fel,minthogy ez elkészült volna...ráadásul a fejlesztő se ad magáról semmi hírt..............
-
djfrankie
csendes tag
@kNOck
Most elírás, vagy a te mobilodon tényleg abu kernel 3 van? Ha igen honnan lehet letölteni?
-
upsyka
aktív tag
nekem,amióta új akkum van,2-2,5 napot kibír ezzel a rommal aktív használat mellett és semmi probléma nem jött elő
-
na én visszatértem a gyári romhoz.
azóta atomstabil a gép. és most már a waze is felmászik rá, nem panaszkodik a telepítésnél, hogy régi a rendszer. nem értem miért nem akart működni még régeben.. valamint az akkuidőm is megnőtt, pedig a battery kalibrációt sem csináltam még meg.. -
kNOck
csendes tag
Lenne ehhez a processzorgyártáshoz még egy mondanivalóm. Informatikusként tudod, hogyan gyártják a processzorokat. Tömeggyártás megy belőle, gépek által. Mivel elég kifinomult műszerekről van szó, a lehetősége, hogy 2 ugyanolyan típusú processzor más- más órajelet bírjon, elég kis mértékű. Persze nem lehetetlen! De nem cserélnek ki benne alkatrészeket, mert ez másmilyen vezető, ugyan azokkal az eszközökkel dolgozzák ki őket. Mindezt rettentő nagy sebességgel, ismétlésesen ugyan azt minden elemnél. Ha már valami változtatást szeretnének eszközölni, megteszik, de viszont más néven adják el. (Lsd Turbo)
-
kNOck
csendes tag
jataxxz!
Próbáld ki ezt a témát, nem tudom, működik-e X8-on, de ezt találtam. Tapasztalataidat a témával majd kérlek oszd meg velünk is.
-
kNOck
csendes tag
tgco!
Nem szakirodalom, úgysem mint bármi írási nyomának kellene lennie az Overclock témának, mivel hogy a processzorokat nem adják ki olyan "használati utasítással", ami azt írná le, hogy hogyan húzd fel. Amit írtam tapasztalatból írtam, nem azért, mert ezt tanították volna. Fizika változás a processzorban nem következik, DE! Maga egy jól megírt ROM nem fogja lekapcsolni, ha nem gondolja úgy, hogy bármi jelentősebb baja lenne. Ha viszont egyből magas frekvenciára rakod, kidobja egyből. Elnézést levelem kései válaszáért, de nincs sok időm fórumokat olvasgatni.
-
jataxxz
csendes tag
Senki se tud/akar segíteni az én vágyamon ?
-
djfrankie
csendes tag
Én ezt úgy oldom meg, hogy amikor offline töltésre an szükségem akkor NAa kernelt tezek fel, egyébként meg abut. /Bár nekem csak egy héten egyszer adatik meg, hogy kikapcsoljam a telót/ De érdemes feltenni az NAa13 kernnelt, az közel olyan teljesítmányt nyújt mint az abu kernel, és van benne offline töltés is. Csak a memóriakezelés kicsit sz@rabb nagyobb progiknál.
-
upsyka
aktív tag
elfelejtettek bennünket..
kár,eléggé hiányolom az offline töltést...
-
kiskaktusz
addikt
Bigup! Az x10mp topicban mindenki ezt dicséri, én ugyan még nem próbáltam, de biztos nem hiába dicsérik.. Én most JB-vel tolom, de a fatert érdekli a hosszabb üzemidő, úgyhogy neki napokon belül felrakom ezt..
-
jataxxz
csendes tag
válasz
Lajbymester #314 üzenetére
Hát azért köszi
nemis hallottam még erről az odex,deodex témával!
Hátha valaki tud majd valami okosat kitalálni mert nagyon szeretném én ezt -
jataxxz
csendes tag
Valaki segítsen kérem!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1386744
ien átlátszó statusbar féleséget szeretnék, találtam állítólag x10 mini pro-ra meg x8stb de azoktól mindíg beált a teló betöltéskor és csak ujrateló oldotta meg... uot kitchen-t is próbáltam beállítani a trans status részt de az meg nemcsinált semmi változást.
VALAKI kérem csinálja meg nekem legyen szíves!
köszönöm -
dnelb
veterán
válasz
Lajbymester #310 üzenetére
Én egyet tudok, amibe msm7227 került, az minden telefonba 600on járt, magyarul szó sincs arról hogy a sony csökkentette az órajelent. Ez nem 7227t visszalökve 600ra, mert te kb ezt írod most. turbo prociban gondolom feszültség is van emelve, ezért mennek jobban pl 900+t simán birják. Wikipédián meg a 7227-et meg a t-t 1 procinak veszi, ezért van írva 600-800.
-
Lajbymester
tag
Na és az a kicsi t mit jelent szerinted? MSM7227 Turbo... tehát húzták alapból 800-ra... olyan mint az OC videokártyáknál, azokban se más a mag, de gyárilag húzva vannak, és mielőtt kikerül a polcokra, tesztelik, hogy stabil-e azon az órajelen. De egyébként meg is lehet nézni wikipédián, hogy az MSM7227 órajele 600-tól 800-ig terjed.
-
GLSmith
csendes tag
@knock: ez egy ökörség. millió éve megy 748on a procim, ma felraktam 768ra. ott vége is volt. tehát nem bírja jobban...
-
upsyka
aktív tag
hát mit ne mondjak,elég nagy hülyeség ez a jobban bírja majd a húzást téma...fizikai dolgokat te nem tudsz megváltoztatni...pl. egy járműnek a teljesítményén sem tudsz változtatni ha folyamatosan terheled...pont ellenkezőleg,jobban kopik a történet,hisz nagyobb igénybevételnek van kitéve...hallottam olyan dolgot,hogy telefonos boltban dolgozótól,hogy azért kell sokáig a töltőn hagyni a telefont,hogy az akkumulátor belül kitágúljon és így nagyobb kapacitása lesz!!nna,ez kb. ugyanakkora baromság...
mivel gyártásnál más-más minőségű alapanyagból készülnek a procik,ezért van az,hogy valamelyik jobban bírja a húzást,illetve jobban bánik a feszültséggel...ezek miatt nem lehet az összes telefonra ugyanolyan mértékű procihúzást alkalmazni,mivel más a feszültségkezelésük az eltérő alapanyagok miatt... -
dnelb
veterán
válasz
Lajbymester #303 üzenetére
Azért hülyeséget ne beszéljünk már. Hogy lenne 800as alapból? Ez egy 2009es msm7227 proci, mindig is 600as volt. A galaxy ace meg nem tudom hogy jön ide , abba msm7227t van, ami 2010es proci, és 800as.
-
djfrankie
csendes tag
Na olvasok én itt érdekes dolgokat. Ilyen mélységben nem értek hozzá, ezért hozzászólni sem tudok. Max kipróbálom. De engem is érdekelne a miértje. /Nem azért mert nem hiszem el, pusztán nagyon érdekel./ Nekem elég ha leírod nem kell link. Én eddig arra gondoltam, hogy hasonló lehet itt is mint a PC processzoroknál. Kerül bele egy két olyan darab, ami nem bírja azt a "sebessséget" amire gyártották, ezért eladják kisebb teljesítményűnek, amit aztán lehet egész jól fel lehet húzni, de egy másikat meg nem.
Amúgy a 19 Mhz-ben egyet értek. Totál behal a teló tőle. Csak én arra gondoltam, hogy ha ondemandon van és a min. 19 Mhz, akkor mikor lezárom a képernyőt akkor lemegy 19 Mhz-re. Csak akkor kezdett gyanús lenni, amikor a poweramp is ment rendesen. Beállítottam úgy, hogy tényleg muszály legyen lemennie 19 Mhz-re. Hát mit mondjak, még 122-ről is kellett pár mp. mire feléledt.
-
Lajbymester
tag
Szerintem mindenki jó nagy hülyeségnek tartja először, de én is tapasztalatból tudom, hogy ez így van, és kNOck is. Gondolom a szilícium válik jobb vezetővé ahogy a húzás miatt több áram folyik át rajta, vagy valami ilyesmi, meg lehet érte kövezni ha most hülyeséget írtam, mert nem nagyon értek hozzá
-
tgco
csendes tag
Szia!
Kérlek magyarázd már el itt mindenkinek (biztosan sokan kíváncsiak rá), hogy mégis milyen változások mennek végbe az overclock "szoktatási időszakában" fizikailag a processzorban vagy az egyéb hardver elemekben! Én is informatikus vagyok, tanultam a fősulin sok mindent, olvastam is sok mindent, de ilyen hülyeségről az életben nem hallottam még. Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de hogy egy processzort szoktatni kelljen egy frekvenciához... Gondold csak el! Ha tényleg úgy van, ahogyan mondod, akkor valamilyen fizikai változásnak végbe kellene mennie a telefonban. Ez pedig teljességgel lehetetlen. Egy proci vagy bírja az overclock-ot, vagy nem. Ha bírja, akkor az első perctől kezdve ugyanúgy viselkedik, mint 10 vagy 100 nap múlva. Van erről esetleg valamiféle hivatalosabb doksid (linked)? Szívesen utánaolvasnék a dolognak. De ha nincs semmiféle nyoma ennek a dolognak a neten valamiféle elismert oldalon (nem fórumra gondolok, hanem szakirodalmora ), akkor szerintem ezután ne nagyon hangoztasd!
Előre is köszi!
Üdv...
-
Lajbymester
tag
Igen, az X8 procija alapból 800 MHz-es lenne, de lecsökkentette a sony, és valahogy mégis úgy csinálta meg, hogy egyből ne lehessen húzni 800-ra, csak sok idő után.Pedig elvileg bírnia kéne. A samsung galaxy ace-ben is ugyanilyen van, és 800 MHz-es alapból.
Bíztatóak a tapasztalataid, de egy ideig még biztos nem merem húzni, mert pénzért nyittattam ki a bootloaderét -
kNOck
csendes tag
Lajbymester: Mivel ha jól tudom, a kis X8-unk lebutított rendszerű, tehát nem 600 Mhz az alap, hanem annál feljebb van. (de ebben javítson ki, aki biztosra tudja) Ha szépen lassan húzod fel, akkor "egyszer csak" nem fog besülni, az akkor lenne lehetséges, ha hirtelen megnőne még vagy 10 fokkal a kinti hőmérséklet, mivel ha minél tovább hagyod nagyobb frekvencián, elkezd egy kis idő után összebarátkozni vele és a hőmérséklete is csökken. (szerencsére az elkövetkező évszakok hidegebbek lesznek, mint az előző pár hónap.
) 844-en már - régóta - használom, nem rontott semmit az akkumlátor időn sem és még a rendszeren belül sincs fagyás, random restart, vagy akármi, amiből ki lehetne következtetni, hogy sérült a CPU. Erre ennyit tudok írni.
Krisztián: Nekem az alap frekvencia 245-ön van, tökéletesen megy. Nem ajánlom a minimumot is annyira rakni, mint a max, attól nagyon gyorsan lemerülne. (de ha mégis ezt szeretnéd felesleges, a módok között van olyan, hogy PERFORMANCE, ami maxon tartja a CPU frekvenciáját minden pillanatban) Próbálj meg SMARTASSV2- módot használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Keresünk dokkolókat
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest