- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
porkey.g
csendes tag
Még egy érdekesség az offline töltésről/nem töltésről. Nem lehetséges az offline, már csak azért sem, mert kikapcsoltam a telefont, miközben a hálózati töltőn volt. Vártam, hogy elindul-e a töltés. Pár másodperc múlva felvillant a led. Majd szépen bootolt a telefon. Érdekes.
Több ember is tapasztalt problémákat a rom/kernel párossal. Kis túlzással élve ahány felhasználó, annyi probléma. Szóval nekem úgy tűnik, hogy nem sikerült a fejlesztés úgy, ahogy a fejlesztő szerette volna. Ettől eltekintve köszönöm a munkáját és a hozzászólásaimmal nem fikázni akarom, csak megosztom a tapasztalatokat. -
porkey.g
csendes tag
-
porkey.g
csendes tag
Épp ez az. Az nAa féle mini cm7 rommal annyi. És a változás az abu rom felrakása után közvetlenül észrevehető. Nem tudom, ezen mennyit segít a wipe. Főleg, ha az akksit nem tudom 100%-ra tölteni. Pár hete egyszer már feltettem ezt a romot, és akkor úgy nézett ki, hogy 100% töltésnél ment a wipe, aztán restart után 92% volt a töltöttség. Ez nem hiszem, hogy normális. Most majd mindjárt jön a kolléga az akkutöltés folyamatával, de ebben az esetben nem erről van szó, mert ez a probléma is kizárólag az abu romnál jelentkezik. Három másik esetében nem, és a cm9-nél sem. Csak ez utóbbi alkalmatlan X8-on való futtatásra.
-
porkey.g
csendes tag
Nekem egy bajom van a rommal: az üzemidő. Egy éjszaka alatt 25%-pontot ugrott le az akksi töltöttsége. Mivel tök alapon van a rom, semmi app, egy dolognak tudom be. Hogy a proci minimuma 122 mhz. Egyéb rommal mindig 19-re állítottam.
-
porkey.g
csendes tag
Én sem sűrűn csinálom, de amikor kernelt és romot is cserélek egyszerre, akkor érdemesnek tartom. Az a program meg ... inkább hagyjuk.
Letöltés megszakadás probléma: Operát dobd ki, használj helyette Maxthont. Az tudja folytatni a megszakadt letöltést.
-
porkey.g
csendes tag
Nekem még mindig problémás ez a cucc. 85% töltöttséggel felraktam töltőre egész éjszakára. Reggelre 100%. Semmi "Feltöltve". Csináltam egy battery wipe-ot. Restart után 93%-ról indul. Bárki bármit mond, ez bug. Az eredeti nAa féle kernel/rom párossal nincs ilyen gond. Egyenlőre visszatérek ahhoz, itt meg figyelem a tapasztalatokat.
-
porkey.g
csendes tag
Mit értesz random lekapcsoláson?
Én azt tapasztalom, hogy ha a telefon nyugalmi állapotban van, és nincs wi-fi kapcsolat (letöltés) akkor lekapcsolódik. Mert amikor a kezembe veszem, 1-2 másodperc múlva megjelenik az ikon az értesítési sávban. Ha erre gondolsz, akkor szerintem ez nem hiba, sőt. Kíméli az akksit.
-
porkey.g
csendes tag
Létezik egy Tone Picker nevű alkalmazás. Ezzel mp3 fájlokat is tudsz beállítani csengő- illetve sms hangnak. Másik opció a Handcent SMS üzenetkezelő alkalmazás. Nagyon jó, sok mindent tud, többek között szintén bármilyen fájlt be tudsz állítani vele sms-hez, csengőhangnak, ébresztőnek, stb
-
porkey.g
csendes tag
"valaki írta,hogy marketben nem látszik a letöltés ikonba a szöveg.."
Az a szöveg az alap téma, tehát a MiniCM7 hibája. Ha átváltod másikra, jó lesz.
Én viszont azt vettem észre, hogy az akkut 100%-ra töltöttem. Majd restart recovery módban, battery wipe, restart, és utána 76%-ot mutatott az akku töltöttség.
A másik problémám, hogy halk a telefonálás közben a hangszóró. Pedig maxra emeltem a hangerőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged