- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Én biztosra mentem, és 3 wipeot is csináltam, de lehet volt az 4 is.
Volt pár újraindítás, de már most érezhetően jobb, mert reggel 8-tól 11-ig merült 30%-ot kb. 20 perc wifivel, most meg 5%-ot merült 13:20 óta állandó bluetooth bekapcsolással (headset miatt), és 10 perc wifivel.
-
draco31
veterán
Mert ezekben már úgy van, hogy bemész a hálózatválasztásba, keresel hálózatot, és rányomsz arra amelyik kell, és kész a manuális választás. Ezen fog maradni, vagy semmi nem lesz, ha nincs térerőd. Én is kerestem benne sokáig, de aztán kiderült, hogy így van megoldva 2.2-től az androidban azt hiszem.
-
draco31
veterán
Eddig ha hosszan nyomtam a vissza gombot, akkor kilépett az adott alkalmazásból, és rezzent is egy picit, de most nem csinálja ezt. Elállítottam volna valamit? Már átnéztem minden menüpontot, de nem találom.
-
draco31
veterán
Nekem x8 van, neked?
Ezeket a hibákat tapasztalom én is, bár a headset gommbal nem tudok mit mondani, mert nekem nincs gyári fülesem.
A GPS ugyanígy van nekem is, bár most fél nap után hajlandó volt bekapcsolni. Meg is lepődtem.A kamerával volna kis észrevételem. A gommbal szoktam csinálni a képeket, és van amikor megnyomom és egy fekete kép az eredmény mintha lefagyna. Kilépek a középső gombbal, aztán vissza és ilyenkor legtöbbször jó, de van olyan, hogy csak harmadik nekifutásra sikerül megcsinálni a képet.
-
draco31
veterán
A GPS mindenkinek működik rendesen? Nekem csak a telefon bekapcsolása után kb. 5 óráig, utána hiába kapcsolgatom ki-be, látszólag bekapcsol, de felül a státuszsoron nem teszi ki a jelét ha pl. az igo-t, vagy más gps alapú programot akarok használni, és műholdat sem talál még 30 perc után sem. Ha újraindítom a telefont, akkor utána jó. Tapasztalt valaki hasonlót?
Illetve mennyi az átlagos üzemidőtök?
-
draco31
veterán
Ez a rom egyébként a böngészőben viszi a flash-t?
-
draco31
veterán
A "gyári" sms, és csengőhangokból mivel tudok párat törölni párat, illetve hogyan tudok oda berakni egy sms, illetve csengőhangot, hogy biztosan meglegyenek? (kártyacsere esetén is Tudom másoljam át a telefonra, de abban hol a kihívás?) Egyéni sms hangbeállítást nem is találtam meg, csak a "gyáriakból" tudok választani. A csengőhang beállítását megtaláltam a zenelejátszón keresztül,
-
draco31
veterán
Ez a hanghiba még előjön mindíg. Már odáig is elment, hogy a zenét le is játszotta a mono bluetooth fülesen. Ha megvan csörgetve a telefon, akkor észbekap, de egy idő után megint mindent azon akar lejátszani. A beállítások megvannak, mindenütt ott a pipa. De így hogy kicsörög rendesen, csak kicsit zavaró a dolog, hogy bontani kell a kapcsolatot, ha valamit akarok. Ha nem is csörögne ki, akkor bajba lenne ez a jó kis rom!!
-
-
draco31
veterán
A hang probléma megoldódott, csak kellett neki egy restart is.
Google Playen aliasz Market. Nem mindig jeleniti meg a képeket, azt irja ki, hogy a képek megjelenitése nem lehetséges és van egy újra gomb a szöveg alatt. Most jelenleg nem jó, de 10 perce még működött, előtte megint nem volt jó.
-
draco31
veterán
Hello!
Ma felraktam ezt a romot, szép is és jó is, de van egy bibi ami miatt megy vissza a gyári állatot a SEUS-al épp most.
Nekem van egy HBH-PV703 BT fülesem. Ha hozzá volt kapcsolva a telóhoz, akkor minden hangot csak azon keresztül akart lejátszani (zene, csörgés, sms, minden) ilyenkor meg sem nyikkant a hangszóró, csak ha leválasztottam a fülest. Minden beállítást megnéztem, de nem találtam semmit sem. Ha csak simán állítottam a hangerőt, akkor is azt jelezte, hogy a füles hangerejét állítja.
Így bukott el nálam ez a jónak tűnő rom sajna....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest