Új hozzászólás Aktív témák
-
Osi222
tag
válasz
porkey.g #255 üzenetére
Különben a töltéssel kapcsolatos dolgok nálam is előfordultak. Ezt viszont nem kell ennek a romnak a számlájára írni, mert az eddigi összes általam használtnál is teljesen beláthatatlan volt az üzemidő. Csinálhatok akármennyi wipe battery statust, soha nem fogja azt a szintet elérni, amit a gyári 2.1 elért. Pár nap után mindig teljesen kiszámíthatatlan, az újracsizma meg egy eléggé szánalmas dolog, főleg, hogy stock romnál ilyet havonta ha egyszer kellett csinálni
Ugyanez igaz a különféle kifagyásokra/lassulásokra és másféle anomáliákra. Most hogy legutoljára már a navigálás/töltés is nehezére esett, csináltam egy backupot, amitől ez a gond azóta nem jött elő, de a random belassulások és fagyik maradtak.
Összeségében elmondható, hogy tökéletes főzött romot nekem nem sikerült találnom, de az eddigiekhez képest még ez volt számomra a leginkább vállalható darab.
Ezért külön köszönet illeti a kedves fejlesztőt -
dnelb
veterán
válasz
porkey.g #251 üzenetére
Ez csak egy szemléltető példa akart arra lenni, hogy mi a normális merülési arány ezzel a rommal. Éjszakai merülésről volt szó, ahol szerintem te se veszed kezedbe túl gyakran a telód.
Amúgy nekem ez a 2 wipeos téma vált be, nem kötelező használni, ott van akkor naa romja.Jah és amúgy nekem 480 a minimum órajel, még csak nem is 122. Ha van facebook app telepítve meg maps, érdemes őket jegelni tit backuppal, mert mindig beragadnak és leszívják az akksit.
-
dnelb
veterán
válasz
porkey.g #249 üzenetére
Úgy csináld hogy feltöltöd 100-ra, wipeolod a statot, de még mindig a töltőn van, megvárod míg felmegy 100ra, nyomsz 1 resit, megint megvárod a 100at, és ezután nyomsz még 1 aksi wipeot és innentől a szokásos merítés stb ahogy kell.
Én ha nem nyúlok hozzá akkor 24 óra alatt merül 7%ot, szóval jónak kell lennie nálad is. -
kNOck
csendes tag
válasz
porkey.g #163 üzenetére
opera is tudja folytatni a megszakadt letöltést.. csak ki kellene a fájlt választani operából és a folytatásra menni vele..
szerk: amúgy ilyesfajta wifi gondom nekem is volt minden egyes főzött rommal, hogy kidobál indokolatlan időkben. de évek és meg lehet szokni..
(és gyári 2.1-el nekem is tökéletes volt.)
-
-
jataxxz
csendes tag
válasz
porkey.g #154 üzenetére
Azt értem hogy pl: felnézek youtube-ra és elkezdek nézni 1 vidit és tökjó megy meg minden és 1x csak fogja magát és megszakad a jel és elis tünik a wifi az értesítési sávból asztán magátol visszajön 1-5másodperc mulva és folytathatom a lejátszást... vagy amikor skype-on telefonálok és magátol megszakad a kapcsolat mert lekapcsol a wifi.....(még1x mondom a wifi dobozommal nincs semmi gond mert gyári 2.1-el suhant minden,de szinte minden főzött rommal ez volt a problémám eddig :S
-
upsyka
aktív tag
válasz
porkey.g #145 üzenetére
na bazz,erre nem is gondoltam,köszi
a töltésre azt tudom mondani,hogy amikor azt írja a teló,hogy 100%,az még csak 70-80% valósan - ahogy a példád is mutatja - ,mivel a li-ion akkuknak 3 lépcsós a töltésük!hagyd rajta még vagy 2 órán át,miután kiírta,hogy feltöltve!ezért panaszkodnak sokan,hogy szar az akkuidejük,mert egyből leszedik,mikor kiírja a 100%-ot,pedig még bőven tudna tölteni
de lehet lekapcsolja a rendszer a töltést,miután 100%-ot ír...ezért kértem,hogy legyen offline töltés,mert ott valósan tölti fel teljesen,ha hagyod 2-3 órára a töltön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest