Új hozzászólás Aktív témák
-
jataxxz
csendes tag
-
tgco
csendes tag
Szia!
Kérlek magyarázd már el itt mindenkinek (biztosan sokan kíváncsiak rá), hogy mégis milyen változások mennek végbe az overclock "szoktatási időszakában" fizikailag a processzorban vagy az egyéb hardver elemekben! Én is informatikus vagyok, tanultam a fősulin sok mindent, olvastam is sok mindent, de ilyen hülyeségről az életben nem hallottam még. Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de hogy egy processzort szoktatni kelljen egy frekvenciához... Gondold csak el! Ha tényleg úgy van, ahogyan mondod, akkor valamilyen fizikai változásnak végbe kellene mennie a telefonban. Ez pedig teljességgel lehetetlen. Egy proci vagy bírja az overclock-ot, vagy nem. Ha bírja, akkor az első perctől kezdve ugyanúgy viselkedik, mint 10 vagy 100 nap múlva. Van erről esetleg valamiféle hivatalosabb doksid (linked)? Szívesen utánaolvasnék a dolognak. De ha nincs semmiféle nyoma ennek a dolognak a neten valamiféle elismert oldalon (nem fórumra gondolok, hanem szakirodalmora ), akkor szerintem ezután ne nagyon hangoztasd!
Előre is köszi!
Üdv...
-
Lajbymester
tag
Igen, az X8 procija alapból 800 MHz-es lenne, de lecsökkentette a sony, és valahogy mégis úgy csinálta meg, hogy egyből ne lehessen húzni 800-ra, csak sok idő után.Pedig elvileg bírnia kéne. A samsung galaxy ace-ben is ugyanilyen van, és 800 MHz-es alapból.
Bíztatóak a tapasztalataid, de egy ideig még biztos nem merem húzni, mert pénzért nyittattam ki a bootloaderét -
-
draco31
veterán
A hang probléma megoldódott, csak kellett neki egy restart is.
Google Playen aliasz Market. Nem mindig jeleniti meg a képeket, azt irja ki, hogy a képek megjelenitése nem lehetséges és van egy újra gomb a szöveg alatt. Most jelenleg nem jó, de 10 perce még működött, előtte megint nem volt jó.
-
punk17
aktív tag
Bár ha érdekel a v03 kernelem már van működő stabil verzió, elég smooth lett a teló főleg hitachi kijelző alatt, végre működik az mddi driver, nem úgy mint eddig. A sony elégé elb@szta, de már javítva lett
De még 1-2 dolgot szeretnék megoldani benne. A legfőbb célom alf9es kerneléből egy teljesítmény optimizálást átvenni ami olyan +25% megdobja a cpu teljesítményét. És a 3 kernelből a lowmemorykillert szeretném portolni. Ha ez megvan akkor kész is az új kernel, de elég nagy meló
Szóval ha kell dobj egy PÜ-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gombászkönyvek egyben
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged