- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
na én visszatértem a gyári romhoz.
azóta atomstabil a gép. és most már a waze is felmászik rá, nem panaszkodik a telepítésnél, hogy régi a rendszer. nem értem miért nem akart működni még régeben.. valamint az akkuidőm is megnőtt, pedig a battery kalibrációt sem csináltam még meg.. -
na én dobtam egy ics kernelt,és egy cm9-et a telóra. eddig jobbnak tűnik. de majd még alakul ez
-
nekem teljesen őrült a telefon. a kihangositást preferálja, de véletlenszerűen. hiába dugom a fejhallgatót bele, van, hogy csak tizedszerre akarja megszólaltatni.
a hivásokat is sokszor úgy veszi fel.
illetve sokszor használhatatlanul belassul. akkor nincs más hátra mint várni.
waze navigáció óránként 2x tuti újrainditja a telefont.
valamint az akksit is nagyon szivja. már nyomtam rá battery wipeot. utána futott battery calibráló program is.
de sajnos még mindig jobb mint a gyári megoldás. -
most hogy már megy a magyar hangfelismerés androidon..
tudja valaki, hogy hogyan tudnám felvarázsolni ehhez a rendszerhez?
ha rákattintok a google sáv végén lévő mikrofonra bejön a market és kiírja, hogy xy link nem érhető el..
mod:
na konkrétan erről lenne szó:pname:com.google.android.voicesearch
illetve amit még megfigyeltem, hogy bizonyos alkalmazásoknál, mintha működne a kétujjas zoom funkció!
nem tűnik rohadt pontosnak, de sztem használható. erről nem is volt szó
de pl a gyári böngészőben még mindig a hagyományos +/- gomb jelenik meg a sarokban.
szóval akkor hogy is van ez? -
na végülis megtaláltam a fájlkezelőt, de az nem tudta törölni.
találtam egy terminált is. adtam magamnak terminálon belül root jogot, aztán igy már le tudtam törölni/igaz nagyon picik voltak a betűk, alig láttam, hogy mit csinálok
ma kicsit nyomkodtam a telót. hát egyre jobban tetszik! viszont az ékezetes betűk hiányoznak. erre nincs valami megoldás??
kíváncsi leszek, hogy az akksi fogja-e jobban bírni..
csak azt nem értem, hogy a gyártó miért nem ad ki a telóra újabb android rendszert.
hihetetlen, hogy ez a verzió milyen jól működik ezzel a régi hardverrel! -
sziasztok!
sikerült felvarázsolnom mindent egy x10 mini prora
már csak azt nem találom, hogy a /system/lib/hw/
lights.mimmi.so fájlt hogyan tudom elérni?
ugyanis nem világít a billentyűzet.
ha rádugom a gépre nem jelenik meg a teló ahogy szokott. csak pittyeg a windows.
az xRecoveryben sem találtam fájlkezelőt... -
-
hát eléggé elnéztem a dolgot. én ugy értelmeztem, hogy a visszagombot nyomvatartva dugjam fel az usb kábelt.
közben pedig forditva kell. igy már beolvasta a telot.
...
most elinditottam az unlockert. ennek kb mennyj idő kell. jelenleg a program nem válaszol, de azt irja is hogy ilyenkor nem szabad kilépni belőle. ennek már lassan 10 perce.
és a telefon még nem indult újra 1x sem, nemhogy 2x -
srácok, hogy a fenébe nem tudom én flash módba elinditani a telót?
ez egy x10 mini pro amivel gyakorolok.
1x már sikerült valami drivereket felismertetni a géppel, de az s1tool sehogy sem látja a telóm és így nem tudom a bootloader unlockot megcsinálni
felraktam a sony ericsson hivatalos progiját. azzal nem kerültek a gépemre flash driverek. majd találtam valami gordons packot. azzal már felismerte csatlakozásnál a gép a telefont, de továbbra sem jöttek össze az s1tool-al.
most a seus van fenn, de most sem akaródzik a párositás flash módban.
xrecovery már van a telón
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged