- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Cikk: "Persze a gyártók nem minden monitort szereltek fel az alábbi kimenetekkel"
Bemenetekkel.
-
rebugra
aktív tag
Minek 120Mhz-es monitor?
Ki az aki különbséget lát egy 100Mhz-es és egy 120Mhz-es között? Mert szerintem senki -
Ribi
nagyúr
Nehogy azt hidd hogy nem tesztelték.
Minráfogják, hogy káros.
Már az almáról is írták, hogy káros.
Szerinted mi a hír, ha azt mondjak, valamiről hogy jó, nincs vele semmi gond, vagy ha azt, hogy meghalsz, szetrobban tőle a fejed. Melyik cikket olvasod el előbb?Az ilyen szarokat tipikus irodában csücsülő semmihez sem értő firkászok kendácsolják össze, mert máshogy nem fogy a lap.
Te is csak ide beböfögöd minden tudás nélkül hogy milyen szar, majd orvoshoz kell járnod...
Nagy szavak hozzáértés nélkül. Te is csak a híreket olvasgatod amiket a már említett ugyancsak hozzánemértő firkászok találnak ki nagyrészt szenzáció hajhászás miatt.
Fasza keltsük a pánikot az megy ....És ezzel nem azt mondom, hogy nem derülhet ki, hogy tényleg káros, de az ilyenek hallatán valaki bemegy a moziba és tényleg neki is fáj a feje, mert azt olvasta sokaknak fáj. Közben nem is lenne bajuk...
Tudod még a nácik kísérleteztek azzal, hogy 2 sorba állítottak embereket, hátrakötött kézzel.
Hátsósor végignézhette, hogy az első sornak átvágják a kezén az eret és meleg vizet csorgatva rá elvéreztették őket. Majd a hátsósornál ugyanez, csak nekik úgy csináltak mintha elvágták volna a kezüket. És sok ember ugyanazt a tünetet produkálta, leesett a vérnyomása és szimplán kinyiffant. Pedig 1 csepp vért sem vesztett.
De beszeéljük be magunknak, hogy minden káros, még ha nem is az, hátha jobb lesz tőle. Mindmegdöglünk itt a világvégeÁhh mindig felhúzom magam az ilyen postokon, csak tunnám minek...
-
TOM-202
senior tag
Úgy látom vannak még ennek a technikának gyermekbetegségei, tehát bőven ráérek még erre pár év mulva egyáltalán gondolni is hogy nekem ilyen kellene itthonra.
-
9950es
aktív tag
válasz
#16939776 #85 üzenetére
Szerintem is nagyon jól érti ( főleg a nyelvköszörülést, FUD-olást), miért nem postolja keresztül kasul az egész magyar internetet ezzel a jó kis kommentel nem is értem. Talán mert avforumról lehet kibasznák vele úgy ahogy van
Nem írom le amit leszoktam 120 hz kapcsán mert már unom.
-
ddekany
veterán
válasz
Rickenstein #79 üzenetére
A szemüveg nélküli 3D is bánt(hat)ja a szemet, hiszen a szem számára lényegében ugyan az, mint a polgárszűrős szemüveg mikor két képet vetítenek egymásra (mint pl. az IMAX).
-
BiP
nagyúr
válasz
Cho Simba #68 üzenetére
Köszi a tippet, ha lesz időm, elnézek arra.
Eddigi konkrét tapasztalataim csak a Corvin mozis 3d-vel (asszem polár, real3d) meg az imax-szel van, meg az otthoni ratyi piros-kék anaglyph-fel. Kíváncsi vagyok, milyen az otthoni piacra szánt normális 3d.
Azt tudod, hogy ott shutter-est vagy polárost lehet próbálni? -
Rickenstein
senior tag
Egy jóideig még nem lesz hétköznapi ez a 3D-s móka. Az technikával rendelkező emberek is jó, ha heti 1x hozzájutnak majd egy 3D-s filmhez. Szóval túlzásba biztos nem viszik. Mire hétköznapossá fog válni a dolog szerintem már a szemüveg nélküli 3D lesz az elterjedt. Az meg nem bántja a szemet...
-
xmaas
őstag
Latom nagyon nyomjak a gyerekek ezt a 3 D mizeriat orba szajba mindenhol ez folyik ,minden boldog,boldogtalan rohan a boltba hogy legyen neki is 3D "elmeny" es ami szomoru lefujoznak mindenkit akinek nem kell a 3D, es leszarjak a figyelmezteteseket is
Ami azert eleg vicces hogy az senkit se erdekel hogy komoly orvosi kutatasok meg nem tortentek arrol hogy milyen melekhatasai vannak a hosszutavu 3D -zesnek de azert gyorsan rohanjanak csak a boltba legyen meg mindenkinek a meno 3D me ez a "cool" dolog
Csak nehogy kideruljon par ev mulva hogy szetkurja a 3D "elmeny " ugy a szemedet,latoidegeket,izmokat es ami a legfontosabb az agyadat akkor majd rajonnek sokan hogy mi az igazi "3D elmeny" ha majd jarni kell orvoshoz
Sokan beszamolnak rengeteg mellekhatasrol, vagy hosszabb 3D tv zgetes utan szarul vannak amikor ugymond vissza jonnek a "valo vilagban" leveszik a szemuveget stb . szerintetek mennyire jo az agynak ez a dolog plane hosszutavon ? Hogy sokaknak semmi bajuk az is igaz de szerintem jobb felni mint megijedni meg attol hogy nem erzel semmit nehogy hosszutavon legyen meg a gyumolcse a dolognak
Azon is elkene gondolkodni a gyartok kidobnak minden szart a piacra minimalis tesztelesel mert nekuk ez az erdekuk rohanjanak a parasztok a boltba de ez a 3D mizeria mar jopar eve "elerheto " es megis komoly kutatasok arrol hogy mennyire karositja ha karositja az egeszsegunket nincs csinalva
Aki annyira bevan gerjedve 3Dzesre jobban jarna ha varna meg vele hosszutavu alkalmazassal amig rendesen kifor ugy az elmeny meg a technologia nehogy aztan jol megszivjak a 3D elmenyt mert ahogy latni lehet a gyartok magasrol leszarjak ha estleg hosszutavu hasznalatnal komoly karosodas vagy megbetegedes fordul elo, de azt kivanom ne nekem legyen igazam , es a gyartok nagyon odafigyelnek a vevokre es az egeszsegukre
-
Jelenleg a 3D még csak egy szük réteg kiváltsága,aki meg tudja fizetni.Remélem az idö majd megoldja ezt a gondot és olcsóbbak lesznek a kellékek és akkor mi egyszerü földi halandók is élvezhetjük a 3D elönyeit,és hátrányait
-
törölt tag
Igazán nagy port kavart a dolog
Ez is úgy fog kihalni mint a tamagocsi -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
freelancer #72 üzenetére
Jelenleg luxus, de pár hét múlva már nem lesz az. Azokra kell gondolni, akik meglátva az olcsó 3D lehetőségét beruháznak egy monitorra. Nekik szívás ha nem tudnak arról, hogy a monitorok többségének zárt a DVI portja, és továbbra is a 200 dolláros méregdrága alternatívához kötődnek.
-
hemaka
nagyúr
Engem nem érdekel a 3D...
-
freelancer
tag
Szerintem aki megvette es kiprobalta, az nemigazan sajnalkozik azon, hogy jujj ez nemtuja a zolcso 3D-t, hanem hasznalja es tetszik neki, es ez most csunyan fog hangzani, de leirom, keretik nem meglincselni: A 3D film, jatek egyenlore luxuscikknek szamit az ara miatt(hw-ek) ezert aki beruhaz egy ilyen megoldasra azt nemigazan erdekli az a + 80/100 $.
Mivel egyetlen konkurens vagy szabványos megoldás nem állt rendelkezésre a 120 Hz-es monitorok megjelenésekor, senki sem panaszkodott, hogy a termék tartalomfogadása korlátozottAmugy meg itt van a kutya elhantolva.
-
Cho Simba
tag
Aki még nem próbálta a 3D-t, de kíváncsi rá, az kipróbálhatja a Váci úti plazában (a Gyöngyösi útnál). A nevét nem írom ide, nehogy reklámnak hangozzék.
Az abban lévő nagy elektronikai bótban van kitéve 3D szemüveg, meg TV is. És mivel nyár van a kutya sem használja
Sztem komolytalan még ez a 3D, de hát izlések és pofonok. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Rickenstein #64 üzenetére
A vörös-cián szemüveg minden keretprogramon (iZ3D, TriDef, 3D Vision) belül ingyenes technológia. Ennek az az oka, hogy a prémium 3D-hez viszonyítva borzalmasan szar a képminőség.
-
9950es
aktív tag
válasz
Rickenstein #64 üzenetére
Azért a fényerőt is gyilkolja az, és kétlem hogy hosszútávon használni akarná bárki is.
De ha valakinél van kéznél feltétlen nézze meg a mass effect2 képeimet :
3d vision video playerbe vagy stereoscopic playerbe húzd be az összeset, aztán F2 / F3 = előre hátra, F7 = bal /jobb szem felváltás -
Rickenstein
senior tag
Azért az nVidia ingyen is elérhetővé tette a 3D szolgáltatását 3D Vision Discover néven. Ahhoz nem kell se 120Hz-es monitor, se aktív szemüveg. Elég egy piros-kék üveges szemcsi. Jó a színhelyességgel vannak problémák, de annyira nem gáz. Én így toltam (szinte) végig a COD4 Warfare2-t és igazán élmény volt. Szóval a kispénzűek is élvezhetik a 3D-t...
-
9950es
aktív tag
Ha 85hz-et megeszi a tévé akkor azzal érdemes 3d-zni. Az úgy jobb mint egy LCD 120hz-en. Sokan használtak 85hz-et mielőtt még lett volna 120-as szabvány, és még most is használják mert bevált. De konkrétan nem tudom hogy milyen programmal menne , iz3d nem igazán shutterezik még , nvidia meg szépen be fogja határolni hogy min müködik majd a 3dtv cucca.
Szerintem DLP a legjobb 3d-re, nem rajzolja a képet fentről lefelé hanem kirakja egymás után a pirosat zöldet kéket 1frém alatt.
-
Vajga
tag
hát az enyém tx-p46g10
600Hz-et képes megjeleníteni, de hogy fogadni mennyit, passz, elég szűkszavú a leírása. 85Hz-et tud az biztos, de fogalmam sincs 100Hz menne-e neki. Visszatérünk a jó öreg CTR-hez azt csááá, azt a 7ezret majd rászánom ha 3d-t akarok látni, kb ennyire izgat ez az egész -
9950es
aktív tag
Csak szerntem nincs olyan régi tévé ami 100hz-et fogad is, CRT projektorod meg úgyse lesz.
Valaki kérdezte nekem meg ilyenem van, 100% -os elégedettségemre: cikkíró bácsi is odáig van ha figyelitek
-
syC
addikt
válasz
hülyegyerek #35 üzenetére
galacsin
-
9950es
aktív tag
Amit írsz annak "progressive scan" a böcsületes neve, ezért csinált a sony 240hz-es LCD-t . Egyébként az is arról szól hogy 25% időre villan föl, ráadásul azt olvastam hogy még azt sem csinálták meg hogy a háttrfényt olyankor kikapcsolják.
[itt egy link, aszem itt olvastam,szóval szar az egész , LCD 3d téma egyelőre , na]
-
Vajga
tag
Akkor ahogy a szavaitokból kivettem, nem téves az, hogy megy alacsonyabb frekin is, elsősorban crt-plazma. Ezt nem árt megjegyeznem, meg főleg annak hasznos info, akinek a 200-300 ezres plazmája meg tudja jeleníteni pl a 100Hz-et, h nem feltétlen kellene kukába vágnia ebben a hűdenagy 3d őrületben. Úgy sincs rá elég anyag, azt a kis időt meg kibírja a szemed 50/50Hz-en. Csak azért hoztam fel, mert akár hol, akár milyen cikket olvasok, mindig kukába akarják dobatni velem a monitorom/tv-m, és kifelejtik, hogy megy az alacsonyabb frekin is.
Thx az infokat.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Elméletben igazad van, nagyobb az esélye, de a gyakorlatban erre nincs semmilyen kimutatás. Kerestem régebben infókat erre, de mivel nem találtam, így nem írtam meg az elméleti alapokat, mert nem tudom alátámasztani a mondandóm. Nyilván így nem lehet tényszerű írást csinálni.
Figyelembe kell venni, hogy az elméletben létező jelenségek, nem biztos, hogy problémát eredményeznek a gyakorlati használat alatt. Jelen esetben nem mindegy, hogy az első meghibásodások mikor következnek be, mert ha egy éven belül, akkor ultragáz, de ha a gariidő után, akkor lényegében a termék kibírta azt az időt, amire a gyártó garanciát biztosított.
-
mephi666
nagyúr
egyébként mélységekig nem mentem bele, de felvetődött bennem egy kérdés:
a crt és lcd/tft messze más elven működik: crt-nél minden egyes képfrissítés lefut a kép bal felsőtől jobb alsó pontjáig soronként, ezért feltűnő a különbség 60-70-80-100hz között... itt nem lehet gáz ennek az eljárásnak a használata, mert úgyis megy folyamatosan a képfrissítés...
lcd/tft-nél pedig a frissítés alapesetben csak azokon a képpontokon zajlik le, ahol változás van... de ha ennél az eljárásnál folyamatosan frissül az egész kép (másodpercenként 120-szor minden képpont), akkor ez sokkal nagyobb terhelést jelent, mint a megszokott állapotban, amikor csak bizonyos képpontok frissülgetnek... (ahol a kép változik)
na, csak arra akartam kilyukadni, hogy pl így nem lehet nagyobb az esélye pl. a panel meghibásodásának vagy a képpontok kiégésének?
#56: akkor várok vele még tényleg pár évet, hogy kiderüljön, a gyakorlati alkalmazás mit mutat...
-
Devid_81
félisten
Szeretünk envidija
Lesz itt sok agyhalott majd pár év múlva...kell a 3D... -
9950es
aktív tag
Aki monitorozik szvsz egyértelműen CRT-t használjon 3d-re. Ott a linkemen látszódik csak hogy mennyire alávaló az LCD mint technológia , ráadásul 120hz-el még nyűgjei is vannak, nem 50/50 kitakarással megy a szemüveg hanem rosszabbal , 20% időre villan a kép, hogy 80% időtartamra elsötétüljön. Rettenet. Természetesen plazma dlp crt mind mind korrekt 50/50esek.
-
9950es
aktív tag
DLP projektoron nagyon jó a 720p mert gyakorlatilag nincsen neki screendoor-ja , azaz a pixelek köze összesen a képernyő kevesebb mint 10%-át teszi ki.
LCD-nél meg 40% fölött van a screendoor (legjobb esetben)
+ ott a több pixel is ,mégtöbb köz
Szerintem ez érdekesebb specifikáció mint a felbontás , főleg ha a fullHD skálázva is van , vagy épp "checkerboard" 3d szabvánnyal megy , mégrosszabb. Natív 720p 0% screendooral a legnagyobb királyság.
...hát igen ... -
AkosL
aktív tag
egy kis eszmefuttatás, hogy miért is kellhet a 120Hz:
mivel gyakorlatilag "2 monitort nézel " egyszerre/felváltva, monitoronként 60hz-en kell működni, ahhoz, hogy optimális legyen a szemnek. Tehát 120/2 = 60 Hz. Ha csökkented, akkor olyan mintha a mostani 1 db monitorodét kezdenéd el levenni 60hz-ről.Vagy lehet, hogy tévedek, ez csak gyorsan eszembe jutott. Cáfoljatok vagy erősítsetek meg.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
TFT-nél nincs olyan, ami megy alacsonyabb frekin. 120 Hz kell. Esetleg CRT-él elég a 100 Hz is. Ezek voltak régebben menők.
A passzív szemüveghez elég a 60 Hz, de ott olyan monitor kell, ami dupla paneles, ami szintén speciális kiváltság.
Ami megy az átlag monitorokkal az a vörös-cián.(#46) mephi666: Már kaptam pár közelítőleges árat a gyártóktól. Lesz 50-70 dolláros látszólag normális megoldás is. Azt persze nem tudom, hogy mennyire gáz a cucc. Majd beteszteljük, ha megérkeznek.
-
ddekany
veterán
"Kérdés, hogy ez „stratégia” a későbbiekben nem válik-e a gyártók kárára, hiszen a bizalmatlan felhasználó többnyire lemond a vásárlás lehetőségéről."
Nálam ez maximálisan így van minden műszaki cikkel már sok-sok éve. Főleg mert másoknak is segítek ilyesmiben, van hogy munkám részeként is, szóval túl sokat láttam... Rendszeresen megszívatják a cégek a vásárlót, ha mással nem hát azzal, hogy lesz*rják mit csinálnak ill. nem értenek hozzá, így néhány igen bosszantó "felesleges" hiba a termékekben marad, amire az ember egyszerűen nem számíthat.
A HD kapcsán annyit, hogy egyrészt a legtöbben olyan messziről nézik a TV-t, hogy semmi értelme, hiába nagy a TV. Másrészt, annyira beleszarik mindenki a minőségbe (élén a gyártókkal és a szolgáltatókkal, mert hiszen mégis csak ők a szakemberek), na nehogy már most ez kelljen a parasztnak. Pl. teljesen általános, hogy hibás képaránnyal és hibás beállításokkal használnak emberek TV-ket. (Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy múltkor valakinél próbáltam elérni, hogy a korrekt képaránnyal jelenjenek meg a műsorok automatikusan reagálva a csatorna/műsor képarányára, de ez egyszerűen lehetetlen volt. Ez egy zsír új beltérivel (UPC-féle felvevős) és egy 3 éves HD-ready TV-bel. Na most akkor miről is beszélünk...)
-
mephi666
nagyúr
azért kell a 120hz, mert az másodpercenként 120 teljes képfrissítést takar... ezalatt a másodperc alatt felváltva a jobb és a bal látja a képet, tehát összesen 60-szor a bal és 60-szor a jobb... 60hz esetén ha 2-vel osztasz, akkor 30-30 az arány... hiába nem láttam még ilyet 60hz-en, tuti, hogy nagyon ramaty lehet...
olcsó "szemüveges megoldás" pedig a piros-kék / piros-zöld szemüveg, amit fillérekért lehet kapni... ez más téma (stereo 3d), volt is hozzá szerencsém (van is ilyen szemüvegem), de rövid idő alatt lefárad tőle a fejem...
a cikkhez hozzászólva: egyelőre engem is hidegen hagy a 3d az ára miatt... később pedig ha olcsó lesz és lesz olyan megoldás, ami tetszeni fog és mondjuk egy avatar hosszúságú film alatt sem lesz pörkölt az agyamból, akkor benevezek rá
(nagyon szeretjük asszonnyal a horror-okat, hangulatos lenne azért otthon mozizni egy 140centi körüli képernyőn)
#47: a kommented felbontásra vonatkozó részével nem értek csak egyet: szerintem érdemes képernyőt úgy választani, hogy optimális távolságból nézze az ember és ebben az esetben lehet látni a különbséget fullhd és hd ready között is
az már más kérdés, ha valaki mondjuk 82centis fullhd-t vesz arra, hogy 4méterről nézhesse rajta az analógban kapott barátokköztöt...
-
Vajga
tag
Aha, megnéztem, de itt sem írják, hogy ezek a szemcsik beröffennének kevesebb mint 120Hz-n, csak hogy annyin már kevésbé zavaró a vibrálás. Pedig evidens, hogy a szemüvegnek és a monitornak mindegynek kellene lennie, hogy milyen frekin megy egészen a maximális értékig, csak annyi a lényeg, hogy szinkronban legyen. (más kérdés valóban, hogy kifolyik a szemed, de én nem bánnám hogyha erre mindig felhívnák a figyelmet, és kellőképp hangsúlyoznák (feltéve ha ez valóban így van, és tényleg megy alacsonyabb frekin). Tényleg, valamelyik fórumban olvastam, hogy a srác tesztelgette alacsony frekiken is, azt hiszem ő írta ezt a 60Hz-et, hogy ott már elég zavaró volt a vibrálás.
-
Vajga
tag
aszem ez az, és valahol olvastam, hogy nem feltétlen kell neki a 120Hz
"shutter glasses" avagy folyadékkristályos szemüveg (relatíve olcsó, azaz 12-13 eFt-ért már hozzájutni) : a megjelenítõn (pl monitor vagy tévé) felváltva egyszer a bal szemnek, egyszer pedig a jobb szemnek szánt kép jelenik meg. A szemüveg pedig eltakarja azt a szemet amelyiknek nem szabad látnia az adott képet. Ezt folyadékkristályos eljárással oldják meg, hasonlóan az LCD monitorok/tévék technológiájához, a szemüveg lencséje vagy teljesen áttetszõ vagy teljesen fekete. Ezzel mindig csak az a szem látja az adott képet, amelyiknek szánják.
-
Vajga
tag
De volt régebben valami 3d-s szemüveg amihez nem kellett a 120 Hz-es monitor és ment rajta a 3d. Sima régi crt-kkel is megy, itt ph-n is árulnak olyat. Arról is kellene valami cikk, mert kicsit képzavarban vagyok, arról spec azt írták, hogy még 60Hz-en is megy csak megfájdul a fejed.
(nem anaglyph!)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Naná, hogy ezt nyilatkozza a Sony. Más lenne a véleménye, ha a PS3 tudna 30 FPS-t 1080p-ben sztereó 3D mellett.
Nem mellékesen a szöveg kimeríti a bődületes baromság fogalmát, mert a 3D-s TV-k már kellően méretesek ahhoz, hogy kelljen a Full HD, ellenkező esetben kapod a nagy pixeleket.
(#30) freelancer: Tehát aki nem akar 200 dollárt fizetni a 3D Visionért, hanem jó neki az olcsó megoldás, az ne is szerezzen tudomást róla, hogy a jelenleg kapható monitorok többsége nem támogatja az olcsó 3D-t? Jó ... legközelebb nem figyelmeztetjük a potenciális vásárlókat a problémára.
-
#Morcosmedve
veterán
igazából az nvidia nem hülya hogy ingyen csinálja, plusz tényleg jo és hozzá kell tenni ami a cikkben is benne van hogy akkor nem volt más és gondolták ez a biztos igy majd viszik is de most hogy van még 1 fejlesztői oldal dupláznak mert mindkettöt viszik majd(ha olcso"lesz)!
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Tikakukac #19 üzenetére
Magdus halott.HALOTT !!!!
Hát nem fogod fel,te szívtelen ???Viccet félretéve,valszeg ezért is kap majd nV egy szép kis rekordbírságot,meg is fogják érdemelni. Amúgy a 3d-s filmeket,játékokat nem tudom,hogy eszik-e ,vagy isszák,mert még nem láttam olyat ,de nem szólom le előre,hátha jó lesz....
-
Kakumix
senior tag
válasz
freelancer #30 üzenetére
Szerintem csak az csinálja flame-t aki nem érti, mi van leírva a cikkben.
-
freelancer
tag
Erdekes modon nekem mindegy, hogy mi van az egesz 3D mizeria korul mert teljesen elegedett vagyok az nVidia megoldasaval
Amugy gratulalok a legujabb flamekelto nVidia mocskolo cikkhez. -
9950es
aktív tag
Az a vicc hogy tényleg így van
(mármint igaza van, a fullhd meg túlértékelt, az nem kérdés)
Éjjel / sötétben sem a színekre hagyatkozol meg a felbontásra, gondolj bele.
"A 3D inkább olyan mint anno a nagyképernyős SD TV. Szebb, jobb, de nem ad igazi plusz-t."
-tévelygés
Sony újabban nyomott ki egy ilyen szöveget hogy nem gáz hogy nem renderel a ps3 1080p 3d-t , hanem "csak" 720p-t , mert profik sem tudják eldönteni a kettőről néha melyik melyik.3d-ben máshogy működik a felbontás , 1080p FULL fölösleges, hidd el, ebben nem kamuzik a sanyi .
-
^Clown
addikt
envidija megint alkot, amúgy meg csatlakozom a "lesz@rom a 3d-t" népes csapatához
-
9950es
aktív tag
-totál jogos a hype maradjunk annyiban
-mozit ne keverd ide mert nem idevaló, tálalt élményt kapsz, pc-n magadnak állítod be a mélységet / mennyire lógjon ki a képből
-nézdmeg az én cuccom mindent visz , lévén 720p projektor. A fullHD cuccok 5000x túlértékeltebbek mint a 3d. -
bolvar
senior tag
ezért unszimpatikus cég az nvidia.
mellékesen bármennyire is hááájpoolva van ez a 3d szerintem a 90% a felhasználóknak hidegen hagyja.
énis imax elmentem párszor hogy lássak egy kis 3d élményt de nem fogott meg annyira hogy akár még 1x megnézzem ilyen formában.
és az nvidia bármennyire is ezt akarja nyomatni az hogy sli konfiguráció kell a 3d akármilyükhez (a felhasználók pár % rendelkezhet ilyennel) nagyon nem kaszálhatnak vele szvsz. -
xT4ken
tag
Mindig is utaltam az nV uzletpolitikjat (max akkor tetszene ha reszvenyes lennek) es ugy latom ez meg egy ideig igy is marad.
Nemertem. Akit hidegen hagy a 3D annak miert szukseges minden egyes 3D hirbe azt hangoztatnia? Ha valami nem erdekel, el se olvasom, nem meg hozza is szolok a temahoz.
-
jerry311
nagyúr
Pfff...
Teljesen hidegen hagy a 3D. Láttam pár filmet 3D-ben, de nem rohantam a boltba, hogy otthon is legyen ilyen. Szerintem majd akkor lesz 3D TV-m, amikor 4-5 (vagy több) év múlva TV-t cserélek és nem lesz más. Mondjuk valami olcsó 2D-s 250 cm-es AMOLED. -
syC
addikt
Érdekes ez a 3d, de előbb várjuk meg míg "sima" fullhd-s adásban lesz a barátokközt.
-
9950es
aktív tag
3d tn lcd miatt nem kell olyan iszonyatosan sipánkodni lévén szar az egész, 3d DLP proji meg megy iz3d driverrel, sőt az nvidia EDID pofátlankodását is kikerültük
-hamarosan fel lesz törve a piramis és lesz univerzális IR emitter.
-
FRENK1988
veterán
b+ nV
-
zazahoho
őstag
Én várok vele addig míg nem vesz ismerős ahol meglehet nézni mondjuk fél napig ,és akkor eldöntöm kell-e ez nekem.ja hogy nem sok ismerősnek van ennyi pénze az más kérdés
-
fatal`
titán
Engem is hidegen hagy ez a 3D mizéria.
-
errorcode06
őstag
Ehhez az egészhez ennyit fűznék : ahahaahaahahhahahahhahhahah
Most azért jól megszívta pár ember - e örö e bódottá
persze ez nem kárörvendés, csak nem ártana előbb goldolkodni, tájékozódni (és persze minden újba fejest ugrani), mielőtt megvesz az ember valamit...
-
berVi
senior tag
ha 3D-re vágyom, akkor kimegyek az utcára, ott van elég látnivaló (miniszoknya, stb
), és nem kell hozzá méregdrága felszerelés. a szemet és pénztárcát károsító 3D szemüveget, monitort, vga-t, kábelt, filmet meghagyom a sznoboknak.
és igen, láttam már 3D-t, pl. avatar. de jóval korábban is. alapvetően több évtizedes dolog ez. csak most már a pórnépre is rá akarják tukmálni, az otthonában. kb. mint a bluray-t.
-
Daczy
aktív tag
Aztán az Imaxben hogy toljátok a Just Cause 2őt? Vagy van már ilyen lehetőség is?
-
HyP3b0y
senior tag
Még HD tv-t se vettem, de annak milliószor több értelme van mint ennek...
Csak az előttem szólóval tudok egyetérteni, ha 3D kell akkor ne ilyen házi-sufni akármi hanem IMAX... -
yetiod
csendes tag
Jó lesz ez a 3D,csak ki kell várni,de megint az a baj,hogy 2 fajta szabvány van,természetesen totál más a 2, döntsd el,hogy mit veszel... Amúgy Nvidia jól csinálja sztem,ahogy Joker is mondta, ha valamiben jó vagy,ne csináld ingyen!
-
Sasal1ty
tag
Hát ha nekem 3d kell elmegyek IMAX-ba na ott elég nagy a monitor amin megy a 3d.
-
-
peterm711
aktív tag
nem tudom hogy vagytok vele, de engem tisza hidegen hagy ez a 3d őrület...
-
Enton
addikt
Várható volt, hogy ha valamit nagyon egy kéz alatt akarnak tartani akkor abból a felhasználó csak rosszul tud kijönni.
És tessék, itt van ez is.
Amugy sem szabad röptében friss technológát venni, majd ha kiforrot lesz és lesz támogatás több oldalról utána értlemet is nyerhet valami.
De ez a 3D mizéria még nagyon gyerekcipőben jár. -
dfdfdf
őstag
monopol helyzet ....
Gratulálok nV nagyon ügyesek voltatok csak így tovább legközebb már azért is fizetni kellesz hogy nX drivert tölthessek le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest