- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
9950es
aktív tag
válasz
#16939776 #85 üzenetére
Szerintem is nagyon jól érti ( főleg a nyelvköszörülést, FUD-olást), miért nem postolja keresztül kasul az egész magyar internetet ezzel a jó kis kommentel nem is értem. Talán mert avforumról lehet kibasznák vele úgy ahogy van
Nem írom le amit leszoktam 120 hz kapcsán mert már unom.
-
9950es
aktív tag
válasz
Rickenstein #64 üzenetére
Azért a fényerőt is gyilkolja az, és kétlem hogy hosszútávon használni akarná bárki is.
De ha valakinél van kéznél feltétlen nézze meg a mass effect2 képeimet :
3d vision video playerbe vagy stereoscopic playerbe húzd be az összeset, aztán F2 / F3 = előre hátra, F7 = bal /jobb szem felváltás -
9950es
aktív tag
Ha 85hz-et megeszi a tévé akkor azzal érdemes 3d-zni. Az úgy jobb mint egy LCD 120hz-en. Sokan használtak 85hz-et mielőtt még lett volna 120-as szabvány, és még most is használják mert bevált. De konkrétan nem tudom hogy milyen programmal menne , iz3d nem igazán shutterezik még , nvidia meg szépen be fogja határolni hogy min müködik majd a 3dtv cucca.
Szerintem DLP a legjobb 3d-re, nem rajzolja a képet fentről lefelé hanem kirakja egymás után a pirosat zöldet kéket 1frém alatt.
-
9950es
aktív tag
Csak szerntem nincs olyan régi tévé ami 100hz-et fogad is, CRT projektorod meg úgyse lesz.
Valaki kérdezte nekem meg ilyenem van, 100% -os elégedettségemre: cikkíró bácsi is odáig van ha figyelitek
-
9950es
aktív tag
Amit írsz annak "progressive scan" a böcsületes neve, ezért csinált a sony 240hz-es LCD-t . Egyébként az is arról szól hogy 25% időre villan föl, ráadásul azt olvastam hogy még azt sem csinálták meg hogy a háttrfényt olyankor kikapcsolják.
[itt egy link, aszem itt olvastam,szóval szar az egész , LCD 3d téma egyelőre , na]
-
9950es
aktív tag
Aki monitorozik szvsz egyértelműen CRT-t használjon 3d-re. Ott a linkemen látszódik csak hogy mennyire alávaló az LCD mint technológia , ráadásul 120hz-el még nyűgjei is vannak, nem 50/50 kitakarással megy a szemüveg hanem rosszabbal , 20% időre villan a kép, hogy 80% időtartamra elsötétüljön. Rettenet. Természetesen plazma dlp crt mind mind korrekt 50/50esek.
-
9950es
aktív tag
DLP projektoron nagyon jó a 720p mert gyakorlatilag nincsen neki screendoor-ja , azaz a pixelek köze összesen a képernyő kevesebb mint 10%-át teszi ki.
LCD-nél meg 40% fölött van a screendoor (legjobb esetben)
+ ott a több pixel is ,mégtöbb köz
Szerintem ez érdekesebb specifikáció mint a felbontás , főleg ha a fullHD skálázva is van , vagy épp "checkerboard" 3d szabvánnyal megy , mégrosszabb. Natív 720p 0% screendooral a legnagyobb királyság.
...hát igen ... -
9950es
aktív tag
Az a vicc hogy tényleg így van
(mármint igaza van, a fullhd meg túlértékelt, az nem kérdés)
Éjjel / sötétben sem a színekre hagyatkozol meg a felbontásra, gondolj bele.
"A 3D inkább olyan mint anno a nagyképernyős SD TV. Szebb, jobb, de nem ad igazi plusz-t."
-tévelygés
Sony újabban nyomott ki egy ilyen szöveget hogy nem gáz hogy nem renderel a ps3 1080p 3d-t , hanem "csak" 720p-t , mert profik sem tudják eldönteni a kettőről néha melyik melyik.3d-ben máshogy működik a felbontás , 1080p FULL fölösleges, hidd el, ebben nem kamuzik a sanyi .
-
9950es
aktív tag
-totál jogos a hype maradjunk annyiban
-mozit ne keverd ide mert nem idevaló, tálalt élményt kapsz, pc-n magadnak állítod be a mélységet / mennyire lógjon ki a képből
-nézdmeg az én cuccom mindent visz , lévén 720p projektor. A fullHD cuccok 5000x túlértékeltebbek mint a 3d. -
9950es
aktív tag
3d tn lcd miatt nem kell olyan iszonyatosan sipánkodni lévén szar az egész, 3d DLP proji meg megy iz3d driverrel, sőt az nvidia EDID pofátlankodását is kikerültük
-hamarosan fel lesz törve a piramis és lesz univerzális IR emitter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest