- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
hát az enyém tx-p46g10
600Hz-et képes megjeleníteni, de hogy fogadni mennyit, passz, elég szűkszavú a leírása. 85Hz-et tud az biztos, de fogalmam sincs 100Hz menne-e neki. Visszatérünk a jó öreg CTR-hez azt csááá, azt a 7ezret majd rászánom ha 3d-t akarok látni, kb ennyire izgat ez az egész -
Vajga
tag
Akkor ahogy a szavaitokból kivettem, nem téves az, hogy megy alacsonyabb frekin is, elsősorban crt-plazma. Ezt nem árt megjegyeznem, meg főleg annak hasznos info, akinek a 200-300 ezres plazmája meg tudja jeleníteni pl a 100Hz-et, h nem feltétlen kellene kukába vágnia ebben a hűdenagy 3d őrületben. Úgy sincs rá elég anyag, azt a kis időt meg kibírja a szemed 50/50Hz-en. Csak azért hoztam fel, mert akár hol, akár milyen cikket olvasok, mindig kukába akarják dobatni velem a monitorom/tv-m, és kifelejtik, hogy megy az alacsonyabb frekin is.
Thx az infokat.
-
Vajga
tag
Aha, megnéztem, de itt sem írják, hogy ezek a szemcsik beröffennének kevesebb mint 120Hz-n, csak hogy annyin már kevésbé zavaró a vibrálás. Pedig evidens, hogy a szemüvegnek és a monitornak mindegynek kellene lennie, hogy milyen frekin megy egészen a maximális értékig, csak annyi a lényeg, hogy szinkronban legyen. (más kérdés valóban, hogy kifolyik a szemed, de én nem bánnám hogyha erre mindig felhívnák a figyelmet, és kellőképp hangsúlyoznák (feltéve ha ez valóban így van, és tényleg megy alacsonyabb frekin). Tényleg, valamelyik fórumban olvastam, hogy a srác tesztelgette alacsony frekiken is, azt hiszem ő írta ezt a 60Hz-et, hogy ott már elég zavaró volt a vibrálás.
-
Vajga
tag
aszem ez az, és valahol olvastam, hogy nem feltétlen kell neki a 120Hz
"shutter glasses" avagy folyadékkristályos szemüveg (relatíve olcsó, azaz 12-13 eFt-ért már hozzájutni) : a megjelenítõn (pl monitor vagy tévé) felváltva egyszer a bal szemnek, egyszer pedig a jobb szemnek szánt kép jelenik meg. A szemüveg pedig eltakarja azt a szemet amelyiknek nem szabad látnia az adott képet. Ezt folyadékkristályos eljárással oldják meg, hasonlóan az LCD monitorok/tévék technológiájához, a szemüveg lencséje vagy teljesen áttetszõ vagy teljesen fekete. Ezzel mindig csak az a szem látja az adott képet, amelyiknek szánják.
-
Vajga
tag
De volt régebben valami 3d-s szemüveg amihez nem kellett a 120 Hz-es monitor és ment rajta a 3d. Sima régi crt-kkel is megy, itt ph-n is árulnak olyat. Arról is kellene valami cikk, mert kicsit képzavarban vagyok, arról spec azt írták, hogy még 60Hz-en is megy csak megfájdul a fejed.
(nem anaglyph!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest