- Yettel topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelancer
tag
Szerintem aki megvette es kiprobalta, az nemigazan sajnalkozik azon, hogy jujj ez nemtuja a zolcso 3D-t, hanem hasznalja es tetszik neki, es ez most csunyan fog hangzani, de leirom, keretik nem meglincselni: A 3D film, jatek egyenlore luxuscikknek szamit az ara miatt(hw-ek) ezert aki beruhaz egy ilyen megoldasra azt nemigazan erdekli az a + 80/100 $.
Mivel egyetlen konkurens vagy szabványos megoldás nem állt rendelkezésre a 120 Hz-es monitorok megjelenésekor, senki sem panaszkodott, hogy a termék tartalomfogadása korlátozottAmugy meg itt van a kutya elhantolva.
-
mephi666
nagyúr
egyébként mélységekig nem mentem bele, de felvetődött bennem egy kérdés:
a crt és lcd/tft messze más elven működik: crt-nél minden egyes képfrissítés lefut a kép bal felsőtől jobb alsó pontjáig soronként, ezért feltűnő a különbség 60-70-80-100hz között... itt nem lehet gáz ennek az eljárásnak a használata, mert úgyis megy folyamatosan a képfrissítés...
lcd/tft-nél pedig a frissítés alapesetben csak azokon a képpontokon zajlik le, ahol változás van... de ha ennél az eljárásnál folyamatosan frissül az egész kép (másodpercenként 120-szor minden képpont), akkor ez sokkal nagyobb terhelést jelent, mint a megszokott állapotban, amikor csak bizonyos képpontok frissülgetnek... (ahol a kép változik)
na, csak arra akartam kilyukadni, hogy pl így nem lehet nagyobb az esélye pl. a panel meghibásodásának vagy a képpontok kiégésének?
#56: akkor várok vele még tényleg pár évet, hogy kiderüljön, a gyakorlati alkalmazás mit mutat...
-
9950es
aktív tag
Aki monitorozik szvsz egyértelműen CRT-t használjon 3d-re. Ott a linkemen látszódik csak hogy mennyire alávaló az LCD mint technológia , ráadásul 120hz-el még nyűgjei is vannak, nem 50/50 kitakarással megy a szemüveg hanem rosszabbal , 20% időre villan a kép, hogy 80% időtartamra elsötétüljön. Rettenet. Természetesen plazma dlp crt mind mind korrekt 50/50esek.
-
Vajga
tag
Aha, megnéztem, de itt sem írják, hogy ezek a szemcsik beröffennének kevesebb mint 120Hz-n, csak hogy annyin már kevésbé zavaró a vibrálás. Pedig evidens, hogy a szemüvegnek és a monitornak mindegynek kellene lennie, hogy milyen frekin megy egészen a maximális értékig, csak annyi a lényeg, hogy szinkronban legyen. (más kérdés valóban, hogy kifolyik a szemed, de én nem bánnám hogyha erre mindig felhívnák a figyelmet, és kellőképp hangsúlyoznák (feltéve ha ez valóban így van, és tényleg megy alacsonyabb frekin). Tényleg, valamelyik fórumban olvastam, hogy a srác tesztelgette alacsony frekiken is, azt hiszem ő írta ezt a 60Hz-et, hogy ott már elég zavaró volt a vibrálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest