- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jajjjjj
"nem azért szereztem be a programot, hogy bűvöljem. adott programnak milyen komponense kell tökéletes működéshez, azt se tudom."
Autód van? Váltani se szoktál, mert nem érdekel?
Vagy olajat cserélni?
""valami baja van a Windowsnak? Telepítsd újra..."
ehhez vmit nagyon el kell szúrni hogy program okozza, "Hát, a tapasztalatok sajnos mást mutatnak.
Különben program se kell nagyon.A melóhelyen már 2 zsír új gépet újra kellett raknom, amiken jogtiszta Win7 volt, mert indítás közben kék halált dobott, és utána többet el se indult.
Mindezt úgy, hogy fel lett telepítve, és senki nem használja.
Az apróbb gondok meg mindennaposak.űNa majd ha ilyenek nem lesznek, akkor talán fizetek windózért. Mert itthon a szar ingyenes Ubuntun van 3 dolog, amit nem tudok megoldani (pl. nem megy valamiért a VDPAU, pedig kéne, de attól tudok filmet nézni), azzal megtanultam együtt élni, és csók. Nincsenek váratlan hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő