Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
"A melóhelyen már 2 zsír új gépet újra kellett raknom, amiken jogtiszta Win7 volt, mert indítás közben kék halált dobott, és utána többet el se indult.
Mindezt úgy, hogy fel lett telepítve, és senki nem használja.
Az apróbb gondok meg mindennaposak"ilyenkor mindig csodálkozok, én 8 hónap után azért kellett újra raknom, mivel HDD-t SSD-re cseréltem. Különben nem kellett volna. Win7 ki se tudtam nyírni, alapplapcsere,más chipset,és gyártó, de normál módban elindult a win7. Kékhalált nálam a vram hibás vga okozott előszeretettel, mióta ki lett dobva nem is találkoztam a kékképernyővel.
Mindig csodálkozok, hogy hal másoknak csakúgy a win7Ubunta nálam csak a szívást jelentette! Kicsit utánanéztem,mikor is volt fent, Ubunta 9.04 akkor jött ki ez a változat, és frissített is a korábbi verzióról, ami a partición csücsült.
Akkori próba semmilyen szinten nem győzött meg, hogy ez használható vmire, új HDD-vel ment a felejtésben.
nemsokára kijött a win7,ami nekem a tökéletes lett, jóideig tuti maradXp az sokkal kényesebb volt, tényleg képes volt ugy meghalni, hogy semmi ok nem volt. win7 két éve van, minden bekapcs-kikapcs, mindenfélét telepítek rá de csak kétszer volt rendszer ujratelepítés, de mindig hardveres változtatás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- DELL Precision 7810 PC (Intel Xeon 8X3500 Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD+500GB HDD, Quadro M2000 4 GB)
- Lenovo ThinkCentre M720q Tiny PC (Intel i5 9500T 6 X 3700Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Vivo X200 Ultra újszerű tokok
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi