- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
V.Stryker
üzenetére
Azt írják neten friss postban, hogy Arch Linuxon Ndiswarperrel működésre tudták bírni, meg hogy jelenleg ennek a BCM chipsetnek nincs egyáltalán Linuxos Drivere, így nincs más út. A Chakra meg Arch alapú, szóval elvileg nem lesz akadálya, de ne kérdezd hogyan, Ndist. még sosem használtam.
Btw, ha tényleg kipróbálod a Chakrát
, akkor a "nem szabad driverekkel" opciót válaszd a legelején, ne a normál bootot.Am. UAC-t én is kinyomtam magamnak. Tudom, ez a background processzeket is monitorozza és nem enged olyat futni, aminek nem kellene, így ezt buktam, de vírus riasztást utoljára 2 v. 3 éve láttam fertőzött weblap miatt, azon kívül semmi, szóval nem félek.
Jah meg aki férfi, az IE6-on netezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, akkor a "nem szabad driverekkel" opciót válaszd a legelején, ne a normál bootot.