- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BKReni
újonc
válasz
Flashback #254 üzenetére
Köszi! A Notifikaciot tudtam, de voltak korábban gondok a bluetoothos kapcsolattal és infóküldéssel is remélhetőleg már kijavították! 150 H7-essel 120 nélküle...evidens, hogy akkor már azzal veszem 😉
Várható egyébként notifikacio androidra is? Nem lenne rossz ötlet bár nekem egy vibramotor jobban hiányzik mint az üzeneteim 😄 ez az egyetlen hibája.. -
stomi86
újonc
válasz
Flashback #250 üzenetére
Szia!
Olyan kérdés az akkumulátor mitől lehet ennyire gyenge, 2-2,5 óra alatt fél töltöttségi szint alá megy? Mindegyiknél ennyire gyenge vagy csak nekem sikerült kifogni?
A másik kérdés 1,5 hónapja vettem szerinted kicserélnék egy újra vagy egy másik fajtára?Válaszodat előre is köszönöm!
-
jofiucska
tag
válasz
Flashback #242 üzenetére
Viszont a garancia idő mi alapján lesz megállapítva? Mert nekem elvileg 1 év van rá (50 ezerért vettem) a Zergébe 2 évet adnak (65 ezerért), illetve jófogáson van hirdetve egy m400 45.500.-ftért melyre azt mondta az eladó, hogy kereskedik az órákkal, melyből több darabja is van, viszont csak fél év gari van rá...?
-
fengsuhi
csendes tag
válasz
Flashback #222 üzenetére
Igen, a zone lockról én is olvastam, de az értelmezésem szerint ez annyit csinál, hogy edzés közben tudod beállítani, melyik pulzuszónában szeretnél futni. A tartomány viszont az előre beállított 5 valamelyike lehet, aminél nekem szűkebb zóna kellene. Hozzáteszem, nem próbáltam még.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Flashback #164 üzenetére
Folyamatos GPS és HR tracking-el olyan 9-10 órát. Többet is tudna, de egy bizonyos töltés alatt kikapcsolja a GPS trackinget. Ha csak amolyan fitness tracking módban használod, akkor vagy 2 hétig, de még nem sikerült lemerítenem úgy, szóval lehet hogy tovább is. Többet is bírna, ha be lehetne állítani, hogy csak mondjuk 5 másodpercenként kérje le a koordinátákat, de állítólag akkor még közelebb kerülne tudásban a 800-as nagytestvérhez.
Nemrég jöttem rá arra, hogy gyakorlatilag mindenféle sporthoz lehet kreálni saját kijelző összeállításokat, ami azt takarja, hogy bármilyen 4 paraméter kirakható 1-1 kijelzőre.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Flashback #160 üzenetére
Az értesítések még nem kerültek be a firmware-be.
Bocsi, update, tegnaptól elvileg már tudja: "M400 Smart notifications are out now"
Még nem próbáltam, de lehet hogy WP7.5-es telefonnal nem is megy.Itt az info olvasni:
http://updates.polar.com/2015/06/m400-smart-notifications-are-out-now/Szabadtéren gondolom minden rögzítés működik, a pulzusmérés kivételével. Beltéren viszont nem tudom, hogy GPS nélkül mire képes. Eltelt időt persze biztos mér.
Engem amúgy ért egy kellemes meglepetés. Van egy régi Polar CS200-as biciklis computerem, hozzá való HR övvel. Abban az a jó, hogy csipog ha kikerültem a beállított HR zónából, míg az M400 nem tud ilyet, illetve az ugye a kormányon van, nem a csuklómon, vagyis végig látom a sebességet, pulzust és hasonlókat. Viszont az M400-as H7-es HR öve Bluetooth-os, a CS200-asé meg régebbi ANT, ANT+ vagy valami hasonló. Szóval hülye dolog, de kipróbáltam egyszerre két pulzusmérő övet használni a két Polar órával, de már akkor tudtam, hogy ez nem megoldás.
Nem húzom tovább az unalmas részt, a lényeg az, hogy kiderült a CS200 tökéletesen veszi a H7-es öv jelét mindenféle konfigurálás nélkül, vagyis egy H7-es BT öv adja a jelet mindkét órának. Azt eddig is tudtam, hogy mindkettő 2,4Ghz-es sávban adja a jeleket, de nem gondoltam, hogy ennyire kompatibilis a két rendszer.M400 Smart notifications are out now
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Flashback #160 üzenetére
Az értesítések még nem kerültek be a firmware-be. Szabadtéren gondolom minden rögzítés működik, a pulzusmérés kivételével. Beltéren viszont nem tudom, hogy GPS nélkül mire képes. Eltelt időt persze biztos mér.
Engem amúgy ért egy kellemes meglepetés. Van egy régi Polar CS200-as biciklis computerem, hozzá való HR övvel. Abban az a jó, hogy csipog ha kikerültem a beállított HR zónából, míg az M400 nem tud ilyet, illetve az ugye a kormányon van, nem a csuklómon, vagyis végig látom a sebességet, pulzust és hasonlókat. Viszont az M400-as H7-es HR öve Bluetooth-os, a CS200-asé meg régebbi ANT, ANT+ vagy valami hasonló. Szóval hülye dolog, de kipróbáltam egyszerre két pulzusmérő övet használni a két Polar órával, de már akkor tudtam, hogy ez nem megoldás.
Nem húzom tovább az unalmas részt, a lényeg az, hogy kiderült a CS200 tökéletesen veszi a H7-es öv jelét mindenféle konfigurálás nélkül, vagyis egy H7-es BT öv adja a jelet mindkét órának. Azt eddig is tudtam, hogy mindkettő 2,4Ghz-es sávban adja a jeleket, de nem gondoltam, hogy ennyire kompatibilis a két rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Loop és a csúcsmodell V800 közé illeszkedik a Polar kifejezetten jól eltalált fitnesz-karórája, ami hozza a szokásos minőséget, de okosórának nem nevezhető.
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest