Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tigerclaw

nagyúr

válasz Flashback #160 üzenetére

Az értesítések még nem kerültek be a firmware-be.
    Bocsi, update, tegnaptól elvileg már tudja: "M400 Smart notifications are out now"
    Még nem próbáltam, de lehet hogy WP7.5-es telefonnal nem is megy.

Itt az info olvasni:
    http://updates.polar.com/2015/06/m400-smart-notifications-are-out-now/

Szabadtéren gondolom minden rögzítés működik, a pulzusmérés kivételével. Beltéren viszont nem tudom, hogy GPS nélkül mire képes. Eltelt időt persze biztos mér.

Engem amúgy ért egy kellemes meglepetés. Van egy régi Polar CS200-as biciklis computerem, hozzá való HR övvel. Abban az a jó, hogy csipog ha kikerültem a beállított HR zónából, míg az M400 nem tud ilyet, illetve az ugye a kormányon van, nem a csuklómon, vagyis végig látom a sebességet, pulzust és hasonlókat. Viszont az M400-as H7-es HR öve Bluetooth-os, a CS200-asé meg régebbi ANT, ANT+ vagy valami hasonló. Szóval hülye dolog, de kipróbáltam egyszerre két pulzusmérő övet használni a két Polar órával, de már akkor tudtam, hogy ez nem megoldás.

Nem húzom tovább az unalmas részt, a lényeg az, hogy kiderült a CS200 tökéletesen veszi a H7-es öv jelét mindenféle konfigurálás nélkül, vagyis egy H7-es BT öv adja a jelet mindkét órának. Azt eddig is tudtam, hogy mindkettő 2,4Ghz-es sávban adja a jeleket, de nem gondoltam, hogy ennyire kompatibilis a két rendszer.M400 Smart notifications are out now

Új hozzászólás Aktív témák