- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1988
tag
válasz
Tigerclaw #162 üzenetére
Hali!
"Abban az a jó, hogy csipog ha kikerültem a beállított HR zónából, míg az M400 nem tud ilyet"
Ez nem igaz, mert ha előre beállítasz egy edzést magadnak, ott meg tudod adni, hogy milyen pulzuszónák között szeretnél futni. Máshogyan csipog, ha alatta vagy és máshogy, ha felette. A Polar Flow oldalon a Diary menüpont alatt van egy Add -> Training target funkció.
A pulzuszónák beállításához van egy jó kis kalkulátor, amit érdemes használni: Karvonen-formula, de az alap beállítás is megfelelő, ha nem akarsz rajta módosítani.
A training target megadásánál kiválasztod a futást, majd a lenti résznél a Quick targetnél a Phased fülre kell nyomni. Ekkor feldob egy default beállítást, azt X-eld ki. Majd megadhatod, hogy az edzés hogyan fog kinézni, pl. szeretnél 1 órát folyamatosan futni, akkor a "duration+"-ra kell nyomni, beállítod az időt és megadhatod, hogy milyen pulzuszónában szeretnéd azt tenni. Itt választhatsz akár sebesség zónák közül is, azokat is érdemes beállítani a sport profiles menüpont alatt.
Ez nagyon hasznos tud lenni résztávos edzéseknél is, pl. beállítod, hogy 3 km bemelegítés, majd X*400 m, közte 1 perc pihivel, Y*200 m, közte 45 mp pihi, végén 2 km levezetés. A 400 m-t és az 1 perc pihit elég egyszer felvenni, majd ha meg vagy mindennel, a Repeat phases-re nyomva tudod megadni, hogy melyik feladat hányszor legyen. Kipipálod a 400 m-t, meg az 1 perc pihit, és megjelenik egy szövegdoboz, ahova beírod az ismétlésszámot. Be tudod állítani azt is, hogy az egyes résztávok automatikusan elinduljanak vagy neked kelljen az órán elindítani őket.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv
Steve -
gyikhuszar
tag
válasz
Tigerclaw #162 üzenetére
Szia!
Ebben a hozzászólásodban olvastam egy érdekeset: "Abban az a jó, hogy csipog ha kikerültem a beállított HR zónából, míg az M400 nem tud ilyet." Na most a polar honlapja szerint az M400 tud olyat, hogy "HR-based target zones with visual and audible alarm", ez nem pont erre való? Azért kérdezem, mert nekem szükségem volna olyan funkcióra, hogy ha edzek, akkor az óra csipogjon nekem, ha a pulzusom egy előre beállított (vagy mért) határ alá esik. Viszont jó lenne, ha ez csak az alsó határértékre vonatkozna, tehát fölső határ nincs, vagy ha van is, akkor annak elérésekor viszont ne jelezzen. Legalábbis az egyik sport profil esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Loop és a csúcsmodell V800 közé illeszkedik a Polar kifejezetten jól eltalált fitnesz-karórája, ami hozza a szokásos minőséget, de okosórának nem nevezhető.
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest