- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZK60
csendes tag
válasz
gyikhuszar #367 üzenetére
A Decathlonban vettem 55000 forintért.
-
ZK60
csendes tag
válasz
gyikhuszar #362 üzenetére
Az enyém tavaly novemberi vásárlás, azon már nincs vakdugó az usb aljzaton.
-
nababika
aktív tag
válasz
gyikhuszar #336 üzenetére
Az órába nem de webes alkalmazásban be tudod írni. En azt nem értem, hogy edzés nézetben miért nem tud lepést/távolságot számolni, amikor a napi nézetben képes rá?
-
nababika
aktív tag
válasz
gyikhuszar #323 üzenetére
Szerintem ez az amit keresel. Nagyon nem melyedtem meg bele a hasznalataba, de pont ilyet sikerult nekem is letrehoznom. Annyiszor ismeteled ahanyszor akarod. Remelem segit. Eleg amator vagyok meg.
Location-based automatic lap is taken every time you arrive at the point where you started the session.
Automatic lap
Off
Lap duration
00:00:00Lap distance
1.0
km
Training sounds
Off
Soft
Loud
Very loud
[link] -
boost
veterán
válasz
gyikhuszar #197 üzenetére
Nincs szükségem GPS-re, de tudja mennyit futottam.
Rákerestem az A300-ra, szép, talán kicsit nagy.
Az óra övvel 149€, pont mint az M400.
-
Mickey73
csendes tag
válasz
gyikhuszar #172 üzenetére
Szia gyikhuszar,
Az általad hiányolt funkciót tudja ez az óra. Edzés tervezésnél kell beállítani a pulzus célzónákat, ebből van öt db. Ha azt akarod, hogy az alsó célzóna elhagyáskor csipogjon csak és felsőnél ne, akkor állíts be felülről az összes zónát. Pl: szeretnéd, ha a 3-as zóna alá megy a pulzus, akkor csipogjon, nagyobb pulzusnál sose csipogjon. Beállítás az edzésben work a 3-5 zónában.
Edzés közben egyébként lehet lock-olni az aktuális zónát, de akkor alul és felül is csipogni fog.Hogy mivel tud többet az M400, mint egy alap pulzus mérős óra?
Nos a nekem fontos dolgok a gps-en kívül:
- vízálló
- VO2 max becslés (közel azonos eredményt ad nekem, mint a Cooper képlet)
- szabadon konfigurálható, órára tölthető edzéstervek, ami az intervallum edzéseknél nekem nagyon fontos
- ütem zónák használata
- több sport profil használata
- szabadon konfigurálható kijelző (milyen adatokat akarsz látni edzés közben)
- aktivitás mérő
- edzés visszajelzés (hatékonyság mérő)
- automatic pause és lap (bár ez gps)
- stride sensor is csatlakoztathatóA notifikáció engem sem izgat. WP támogatás is jó lenne. Én még várom a komplett előre kidolgozott edzésterveket, illetve jó lenne egy regenerálódási teszt, mint ami a V800-ban van, de olyan valószínűleg úgysem lesz.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
gyikhuszar #172 üzenetére
Nekem tökéletes, pedig még csak felületesen ismerem. Egyrészt ott a motivációs oldala, ami eleve több részből áll, hiszen fitness trackerként folyamatosan méri a napi mozgásomat, jelzi hogy hol tartok az ideálishoz képest, illetve figyelmeztet hosszú inaktivitás esetén. Erre megy az, amikor direkt sportolok, amit mérek is, aminek a számszerű eredményeit jó látni az órán is az internetes adatbázisban is, ahol látom, hogy merre jártam, hogy alakult a pulzusom, sebességem, hogy mennyi kalóriát égettem. Az órán már kapásból jelzi, ha valamilyen szempontból fejlődtem, vagy megdöntöttem bármiben a saját "rekordjaimat". Ez mind mind motivál, ami fontos, hogy rendszeresen sportoljak és benne maradjon a sport az életvitelemben akkor is, amikor elérem a jelenleg kitűzött célomat.
-
Baroc
tag
válasz
gyikhuszar #170 üzenetére
Én szintben a lelkes amatőr alatt vagyok futás szempontjából (mondhatni kezdő), de az órával teljesen meg vagyok elégedve. Az egyetlen dolog amivel jobbá tehették volna, az a rezgés, de az érthető okokból maradt ki. Amúgy csak ajánlani tudom, mindenben a várakozásaimon felül teljesített. (és német amazonról kb 10k-val olcsóbban lehet berendelni, mint itthonról...)
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
gyikhuszar #167 üzenetére
Nekem még nem csipogott...igaz én csak az alap zónahatárokat állítottam csak át. Olyat még nem találtam, hogy target zone HR limit, vagy hasonló.
-
Baroc
tag
válasz
gyikhuszar #167 üzenetére
Szia!
Én még eddig nem találtam olyat, hogy csak az alsó határ átlépésnél szóljon. A használati is csak ennyit ír:
If your heart rate or speed goes outside the locked zone, you will be notified with audio feedback.Szóval alsó és felső határnál is szól.
Egyébként itt meg tudod nézni a funkciókat a használati alapján. Ha esetleg valamire még kíváncsi vagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest