- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
fengsuhi
csendes tag
válasz
Steve1988 #270 üzenetére
Az alsó és felső értékeket a sebesség zónákban állítanád be? Ha igen, azt nem ajánlom, mert tudomásom szerint az aktuális tempót (pace) nézi, ami nagyon ingadozik.
Párszor próbáltam, de csak a céltempó alatt és fölött 10-10 másodperc ráhagyással nem csipogott állandóan. Úgy viszont nem sok értelme van egy versenyen. Vagy nálad ez működik?
-
fengsuhi
csendes tag
válasz
Steve1988 #212 üzenetére
Nem semmi 134-es átlagpulzussal az első 3 kilométer!
Amúgy a résztávos problémánk sajnos csak részben oldódott meg. Online nagyon szépek a grafikonok, és tényleg jól látni, mit sikerült megvalósítani a tervből. Ám a résztáv közben továbbra sem tudom, hogy az adott szakaszon például milyen tempót megyek, hiszen részidőt továbbra sem nem rak a fázisoknál.
Emellett nekem még jól jönne egy másik funkció is, amit a régi Polar RS300X tudott: meg lehessen adni az edzésnél zónáktól független pulzustartományt. Bizonyos szakaszokat 158-162 közötti pulzussal futok. Mivel emiatt nem barmolom szét az öt zónát, az marad, hogy szinte állandóan nézem az órát menet közben. De erről már írtam a Polarnak, hátha fontolóra veszik.
-
MoBiBence
csendes tag
válasz
Steve1988 #212 üzenetére
Ez igen "mutatós" már, én is azóta tervezem ilyen edzések tervezését, mióta megvettem, de ehhez előzetes önismeret / statisztika is kell, hogy tudjam mit hogyan tudok teljesíteni, tartani
Viszont kérdésem lenne - "a kétféle kék sáv" a sprinteknél magasan, az a sebesség zóna, vagy micsoda?
(Én eddig csak idő - táv - pulzus tartománybeli fix-eket adtam meg...) -
fengsuhi
csendes tag
válasz
Steve1988 #182 üzenetére
A kihagyott funkciókat nézve szerintem is az a legzavaróbb, hogy a résztávos edzéseknél nem rak automatikus köröket a résztávoknál. Igazából nem is tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy valaki résztávozik, de nem szeretné külön-külön megnézni az egyes szakaszokon nyújtott teljesítményét.
Más: kábeles szinkronizációnál megkavarja az egyes sportokhoz beállított nézeteket. Például futásnál az egyik képernyőre be volt állítva három adat, szinkronizáció után viszont csak egy maradt. Ha visszaállítom, és újra szinkronizálok, akkor jó, de csak a következő szinkronig. Elég idegesítő. Tud valaki erre megoldást?
Több mint egyhónapos használat után egyébként meg vagyok elégedve a kütyüvel. A GPS-t sokan szidták/szidják, nekem eddig elég pontos volt. Mentem egyszer 15,86 kilométert, Google Mapsen kimérve 15,79 jött ki, ami nem rossz, főleg hogy a manualben ±2%-os pontosság szerepel a távolságra.
Hivatalosan kimért távot is mentem vele, 7032 métert (félmaratonváltó hármasban). Ott 6,97 km-t mért az óra, de a váltó miatt nem tudom, honnan indult pontosan az én távom. Árulkodó, hogy még a váltás előtt indítottam az órát, és a cél után stoppoltam, mégis három másodperccel kevesebbet mutatott a hivatalos, csipes időnél. Vagyis a táv itt is nagyjából stimmel.
Ha kijavítják a szinkronizációval járó képernyő-átrendezés hibáját, és beleteszik az auto köridőt résztávnál, akkor teljesen rendben lesz az óra. Persze apróbb javaslataim lennének még, de azok inkább további funkciók, nem bosszantó hibák.
Még egy kérdés. Bog azt írta, ha kedvencként jelölök meg egy lefutott útvonalat, akkor turn-by-turn navigációt kapok. De hiába jelöltem kedvencnek, nem ment át az órára az útvonal. (Ez príma lenne nem saját útvonallal.)
Elnézést a hosszú posztért, szívesen válaszolok az órával kapcsolatos kérdésekre. Végezetül egy poénnak szánt próba eredménye, kispályás foci az M400-zal:
http://i.imgur.com/lq1n54I.png
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest