- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
#33762560 #75 üzenetére
A 30 ezret simán hozza a mi8 az amoled-del, jobb kamerával, szebb külsővel.
Műanyag hátlap témához: A "prémium" külsőt a tesztírók követelték ki, a samsungokat ezzel szivatták s5-ig, a fő negatívum a műanyag hátlap volt.
Mostanra megkapta mindenki a szar üveget, amit mindenki tokkal, vagy fóliákkal takar el. Én 2,5 éve dbrand fóliás s7-et használok.
(#80) ollie: Inkább csak annyi az oka, hogy szerintük nincs akkora igény az nfc-re. A legolcsóbb samsung-ban, huawei-ben van nfc, nem kell ahhoz note9. Én bő 1 éve így fizetek kártya helyett, nem is szívesen mondanék le róla. De hát venni kell egy samsung gear s3-at, abban van nfc, talán már használni is lehet erre.
-
válasz
#33762560 #12 üzenetére
Nálam nem volt szempont a Mi8 és a Mi Mix2s se. Hogy miért, mert tokban hordom a telefonom, így pl nekem a műanyag hátlap is tökéletesen megfelel, nem mellesleg 4000-es aksi nem fért bele a Mi8-ba.
Így gyorsan el is dőlt.
@grafnet: Igyekeztem, mint megbillogozott Xiaomi "hívő" állítólag.... JA ez Pocok, az más
Nem tudok más esztétikus megoldást, mint azt, hogy fekete hátterű a notch, is így kevésbé tűnik fel. Mondanám, hogy hasznos, de nem, az arcalapú azonosítás nekem pl bőven elég volt az, amit a Note 5 is tudott.... Lehet jobb lett volna azt kihagyni, és az infra+NFC kombóval kiadni egy sima előlapi kamerával.
@smc: ALul nekem is túlzó a kerekítés, persze maximálisan követi felül az íveket, de alul lehetett volna kisebb a rádiusz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest