- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Van olyan "Jegyzet" alkalmazás amit ha felrakok egy Samsung készülékre és belemásolom a Samsung Notes tartalmát elmentve átvihessem a Xiomi készülékre?
Anyum mostani (jelenlegi) telefonja Samsung és az új amit megkap karácsonyra Xiomi lesz -
yanna
addikt
Üdv a csapatnak!
Kb. 36 órája beléptem a klubba. Jó áron sikerült elcsípni pénteken egy 6/128 verziót. Egy nap alatt belaktam, tetszik a hardver, de.... Ez a Google féle tárcsázó, üzenetküldő, email kezelő egy bazári nagy kalap szarmóca, szerintem röhejes. Sokakat hallottam szidni a miuit, ők mit szólnának ennek az óvodás szint alatti fostalicska láttán... Mindegy, kénytelen leszek használni. -
Narxis
nagyúr
POCO X3 Pro getting MIUI 12.5 Enhanced Edition update in India [link]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Spec
őstag
válasz HollyBoni #982 üzenetére
Amúgy a Pro változat megvételét én is fontolgatom, de nekem nem engedi. Hasznos kis app, megérdemelnek ennyit, de hiába próbálom nem tudok eljutni a fizetésig se
Többször is próbáltam, és mikor arra nyomok, hogy "Pro funkciók feloldása", utána rányomok az összegre és vagy semmi se történik, vagy egy "Hiba történt a rendszerünkben. Próbáld újra" hibaüzenetet kapok. De ez már töb napja, vagy hete, szóval nem ideiglenes problémának tűnik. Találkoztatok már ilyennel?"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Alarikman
senior tag
-
bally4
tag
Helló!
Honnan gazdaságos most megrendelni ezt a telefont?
Goboo-ról nézegetem, de nem ismerem. Máshonnan esetleg? -
HollyBoni
veterán
válasz fudi2002 #985 üzenetére
Köszi, kipróbálom. Két akkut vettem eddig, mindkettőnél 1800-2000mAh-t mértem a gyári 3000 helyett... Üzemidőben érezhetően sz*rok, 20-30% körül pedig iszonyat gyorsan elkezdenek merülni. Remélem ez be fog jönni, szeretném életben tartani az 5A-t bringás navigációként.
[ Szerkesztve ]
-
Gloob
addikt
Az a helyzet, hogy talán másfél hete kezdtem el újból használni, új korában nem tettem fel. Úgyhogy így nincs összehasonlítási alap. A régi RN7-en ott fent volt nagyon sokáig, akkor meg is vettem anno. Itt viszont új korában nem került fel. Arra viszont emlékszem, hogy az RN7-nél még majdnem új volt a telefon, és akkor sem mérte (saccolta) az aksi valós kapacitását. Anno írtam is róla a topicban, de lehurrogtak, hogy pontos az az app. Hát nem teljesen pontos az! 😀
Samsung Galaxy A52S
-
zsiz
őstag
válasz HollyBoni #984 üzenetére
Nekem Nohon volt az előző telefonomban (Redmi Note 3 SE), miután az eredeti kilehelte a lelkét. Bár a gyári akku teljesítményét szerintem nem hozta, de nem is volt sokkal rosszabb, plusz valami kuponnal sikerült megvennem Aliexpress-ről és amúgy is akciós volt (nem csak kamuakció ), úgyhogy még csak drága sem volt. Szerintem jó vétel volt, még vagy másfél évet hozzáadott a telóhoz.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
fudi2002
veterán
válasz HollyBoni #984 üzenetére
Redmi note 4 hez ez volt amit 2 év után vettem és valóban annyi volt a kapacitása. Lemértem usbs adapterrel. 2 év után hiába vennél tényleg eredetit, nem szakszerűen tárolják őket, a polcon döglik meg félig gyakorlatilag. Nohol pedig frissen gyártja, xiaomi meg kb 1 év után leáll a beszerzésével.
Ui: nohon, nem nohol.
[link][ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
HollyBoni
veterán
Ez az app csak saccol, és sok idő kell neki mire pontos(abb) lesz. Nekem mikor a teló még pár hetes volt, néha többet is mutatott mint 5100mAh. Jelenleg 5020mAh, valamikor Júliusban vettem a telót asszem.
Ha tényleg érdekel a kapacitás, 2-3 ezerért tudsz venni USB-s mérőt ami pontosabb számot mutat, de felesleges ezzel még foglalkozni szvsz.Az akku csere később nem hiszem hogy bonyolult lesz, mondjuk én egy régi Redmi 5A-nál éppen azzal szívok hogy nem találok olyan akkut ami hozza a gyári teljesítményt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Spec
őstag
Amikor elkezdted használni az appot, akkor mekkora kapacitást írt rá? Van ahhoz képest érdemi csökkenésed? Annak mondjuk nem örülök, hogy nekem a kb. 3 hónapos telómra meg kevesebbet ír, mint a tiedre, ami már bő fél éves. Ezek alapján akkor tényleg eléggé csak becsült az az adat, és messze van a pontos értéktől.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
válasz Alarikman #977 üzenetére
A havi 1% kapacitás romlással még nagy gondom nem is lenne, meg sejtem, hogy az appban ez csak tájékoztató adat, de ez akkor is nekem jelentős differenciának tűnik. Ha feltételezem, hogy 0 percesen 4900 mAh-t mutatott volna, a 4600 ahhoz képest is bő 6% csökkenés, ami már havi 2%-ra jön ki esetemben.
Egyébként az elődje egy Xiaomi Note 5 Pro volt, aminek gyárilag is "csak" 4000 mAh-s az akksija, és az 4 év után is bőven bírta még a 1,5-2 napot. Jó, tudom ez más technológia, más hardver, no de akkor is, azért az szerintem nem elfogadható, ha 2 év után felére esik egy teló üzemideje, amit egy töltéssel bír. Remélem nem is így lesz, mert annak nem örülnék."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Alarikman
senior tag
Igaz nem nekem írtad, de tapasztalatom szerint havonta olyan 1%-ot csökken az akku kapacitása. Az olyan kb 50mah. A program nem mér pontosan, csak becsül. Sokat ezen spórolni nem lehet. Ha 0 percesen felraktad volna ezt a progit, akkor olyan 4900-at mutatott volna. Egyrészt az 5160 az csak tipikus akku kapacitás a gyártó szerint is. Inkább 5000 az gyárilag.
Két év múlva olyan 3700-4200mah lesz a kapacitásod. Ami bő egy napra még jó lesz. -
Spec
őstag
válasz HollyBoni #944 üzenetére
A javaslatodra használom egy pár napja már ezt az AccuBattery appot. Az létezik hogy az akku kapacitása 4600-4700 mAh-ra esett már az elméleti 5160 mAh-ról? 3 hónapos a teló, és abszolút nem töltöm agyon. Kb. 2-3 naponta szoktam töltőre tenni, és abból is kb. 5-ből 1x teszem fel gyorstöltőre, és inkább a sima kábellel töltöm USB-ről.
Azért az elég szomorú lenne, ha 3 hónap használat alatt már 10%-ot esik egy akku max. kapacitása."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
eldrah
aktív tag
válasz Tompika777 #972 üzenetére
a tag most mélyen hallgat es hülyén vigyorog
Mondjuk nekem azzal se volt igazan gondom, csak annyi, nem tetszett az alkalmazas es nem használom 😂
-
aminat
tag
Így igaz
-
DeFranco
nagyúr
ha már távirányító: érdekes módon ugyanaz az app, ami a redmi 4x-en jól működött (sima alap mi távirányító) a poco-n elég "gombhiányos", nincs meg egy csomó gomb, funkció, ami a régin elérhető volt.
ugyanaz a rendszer, ugyanaz az app, és mégis...
-
eldrah
aktív tag
A gyari távirányító? Egyszer szenvedtem vele..kapcsold ki a tv-t, huzd is ki aramtalanitsd, majd ujra inditas es megy .elemeket cseréltem, mar beparaztam, a három napos tévè megadta magát, mert a taviranyito adta a jelet (ktelefon kameraval nezz az infraport felé, ha mukodik, latod ahogy villog Pirosan) megsincs semmi...aztan neten olvastam a megoldást.. Ha esetleg időközben megoldódott bocsánat nem okoskodni akartam:)
[ Szerkesztve ]
-
aminat
tag
Hisense tv-vel nekem is megy. Nekem a távirányító nem ismeri fel a tv-t.
-
eldrah
aktív tag
Hisense tv-vel is megy szépen. Valaszthatom a képernyő tukrozest vagy a media atkuldest is, mindkettő működik
-
xcvbxcvb
aktív tag
Az lenne a kérdésem, a digi vowifi megy ezen a telón mókolás nélkül ? Köszi.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
tozsomak
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja vagyok boldog poco x3 pro tulajdonos (256 /8gb-os verzió). Teljesen gyári minden. [kép]
A problémám az lenne, hogy a Philips 4K tv-mre sehogy sem tudok miracaston csatlakozni. Első alkalommal simán ment első nap,és azóta folyamatosan sikertelen csatlakozás van. Találkozott valaki hasonló problémával? Tv-n is telón is kitöröltem a korábbi engedélyeket, de hiába. A teló látja a tv-t. Más telóval simán megy a cast. Sőt, a poco-ról is megy DNLA-n keresztül appal a videólejátszás! -
DeFranco
nagyúr
válasz kolyok32 #959 üzenetére
nillkin frosted shield, de érdekes módon ez már nem olyan mint az a nillkin amit a redmi 4x-emre vettem, szaga is volt és valamivel mintha csúszósabb lett volna eleinte. pár nap alatt "bekopott" szerencsére.
matt, elegáns, viszonylag vékony, és elhiszem hogy véd.
tempered glass viszont kelleni fog rá, 2 nap alatt megkarcoltam a gyári fóliát
-
Spec
őstag
-
kolyok32
csendes tag
Kinek milyen tok, illetve védőfólia vált be? Hazai beszerzésben gondolkozom...
-
beers
addikt
Sziasztok!
Esetleg valaki használ hívásrögzítést?
Melyiket lehet működésre bírni?
Gondolom a gyári szoftverben nincs!
(Még úton van amazonról)
M&N
-
zsolx
tag
Sziasztok, valaki segítene? Bekapcsoltam a hívó nevének mondását, de fogalmam nincs hol. Ki kellene kapcsolni de nem találom. Valaki tudja esetleg?
-
HollyBoni
veterán
Alul három gomb közül ráböksz arra amivel a megnyitott programok között tudsz ugrálni, rányomsz hosszan az Accubattery-re, ott lesz egy lakat, ráböksz. Pontosan nem tudom mit csinál, de úgy vettem észre nálam így futnak normálisan háttérben az appok. Nem csak az Accu, hanem pl. mikor útvonalat rögzítek Strava-val.
-
atosan
veterán
-
Spec
őstag
válasz HollyBoni #920 üzenetére
Köszi a tippet! Feltettem az AccuBattery appot, és tényleg nagyon informatív, hasznos adatokat ad az akksiról. Viszont nem tudom megoldani, hogy ne lője ki a rendszer a háttér folyamatok közül, amikor lezárom a telót. Így viszont folyamatosan megszakad a figyelés, és pró szakaszokból állnak a statisztikai adatok, ami nem olyan elegáns. Van erre megoldás, hogy folyamatosan menjen a figyelés, és folyamatosan fusson a háttérben?
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
DeFranco
nagyúr
kijelző kérdés: fehér háttéren főleg a kameralyuk körül, de a kijelző szélén is körben kicsit sötétebb a kép, mintha lenne egy sötét "glória" a széleken (+ kameralyuk).
nem vészes, nem hangsúlyos, nem éles, csak látható.
ez normális?
-
Csabi1984
addikt
válasz Tompika777 #930 üzenetére
Meg is tipi tapiztam a médiamarktba, nekem semmi bajom nincs a kijelzővel, pörgős is
Ott volt a Poco pro 3 is igen azért látszódik, hogy az vastagabb.[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
válasz Tompika777 #930 üzenetére
Köszi
-
DeFranco
nagyúr
válasz Viktor0610 #927 üzenetére
Köszönöm, ez az app megoldotta. Valószínűleg az volt a trükk, hogy ez átvette a default SMS küldő alkalmazás funkcióját és így már tudta írni magát, amit a gyári SMS apppal semmi nem tudott megtenni.
Nagy kő esett ezzel le most.
-
Csabi1984
addikt
válasz Viktor0610 #925 üzenetére
csak fm rádió nincs benne Én is néztem korábban a telefont!
-
Narxis
nagyúr
válasz Viktor0610 #927 üzenetére
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MODERÁTOR
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Gondom van az átköltözéssel. Egy redmi 4x-ről szeretném átvinni az SMS-eket és a híváslistát, az SMS-eket viszont nem hajandó átvenni sehogy sem.
Próbálkoztam my phone explorerrel, PC-n keresztül, és MI Moverrel, de nem hajlandó importálni az SMS-eket egyik módszerrel sem.
Mi mover áttölti a régi telefonról, de a poco nem importálja, piros felkiáltójel van a sor végén, de hibaüzenetet nem ad. Mit rontok el?
-
MODERÁTOR
válasz Csabi1984 #924 üzenetére
Melyik okostelefont vegyem?
Mi 11 Lite 4G. Nem kisebb, de legalább vékonyabb, könnyebb.Xiaomi 13T
-
Csabi1984
addikt
válasz Tompika777 #923 üzenetére
Hát igen! Van egyéb javaslat? Igen nagyobb a készülék azt tudom de tényleg tanácstalan vagyok. Vennék Samsung A51-et vagy A71-et az vékonyabb de az már kifutott és csak használtan hozzájutni. Ha azt mondom a J5 2017-et is két kézzel használta akkor nem sokkal van hátrányba :D
-
Tompika777
senior tag
válasz Csabi1984 #921 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy méretre is egy nagyobb készülékről van szó, mint a J5.
Szerintem nagyon nem egy klasszikusan nőies telefon, vékonynak és könnyűnek sem mondható.
Szerintem van Xiaomi palettán olyan, ami picit kisebb, karcsúbb és ugyanúgy van benne rádió funkció.
Persze azok is MIUI....
És igen, van akinek a MIUI bonyolultnak tűnik, sok mindenben a Samsung felülete logikusabb, "felhasználó barátabb". -
MODERÁTOR
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Egy ilyen telefont szeretnék édesanyámnak venni. Sok új készülékből kiszedték az "FM Rádió" funkciót ha meg van benne akkor meg drága. Édesanyámnak egy Samsung J5 2017 van tehát ahhoz viszonyítsuk a választ. Attól nem fogok tartani, hogy amíg a Samsung Super Amoled addig ez lehet, hogy nem! Digitális Tv adásnál sem lát különbséget a FHD-hez viszonyítva .
Amitől inkább előre félek a szoftver anomáliák? Mennyire van jelen? -
HollyBoni
veterán
Normális hogy USB-ről ilyen lassan tölt. Nálam ha este nagyon le van merülve a teló akkor lefekvés előtt feldobom USB-re és kb. hajnalban/reggelre lesz kész. Ennyit tud leadni egy USB2 port, nincs itt semmi ördöngősség.
Az hogy USB-ről töltés után jobban merülne teljesen placebo. Ha beletöltesz mondjuk 4000mAh-t akkor az 4000mAh lesz, tök mindegy hogy milyen áramerősségel töltöd. Hosszú távon talán jobb az akkunak a gyengébb áramerősséggel töltés, de erről is volt már itt vita.Rakd fel pl. az Accubattery-t, és látni fogod hogy azért merült gyorsabban a teló mert szimplán többet használtad és/vagy olyan appokat használtál ami jobban megizzasztotta.
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
válasz AttilaMvh #914 üzenetére
Olyat már használtam. Két bajom volt vele. Egyik, hogy töltés közben nem tudtam nyomogatni a telót, mert folyton "letört" róla a kábel. A másik meg, hogy mindenféle mágnesezhető szemetet összeszedett a zsebpiszokból vagy onnan ahova épp leraktam Na mindegy, szerintem ennél sem fogom kipróbálni a vezeték nélküli töltést.
-
atosan
veterán
válasz Viktor0610 #916 üzenetére
Köszi
Neked is AttilaMvh
Azt inkább kihagyom, maradok a hagyományos módszernél.Maine Coon
-
AttilaMvh
tag
-
MODERÁTOR
-
AttilaMvh
tag
Én mágneses töltőkábeleket vettem, van microusb, type C illetve lightning csatlakozója, amit egyszer bedugsz a készülékbe, aztán csak felcuppan rá a mágneses kábelvég töltéskor. 3 amperes, megy a gyorstöltés rajta keresztül. Vettem vagy négy ilyen kábelt a létező töltőfejekhez otthonra, melóba, a töltendő készülékeknek megfelelő csatlakozókkal, így tablet, telefon, ebook reader, mind ugyanazzal a kábellel tölthető.
-
eldrah
aktív tag
válasz Viktor0610 #905 üzenetére
Szerencsére eddig semmi ilyesmi..ez valami aznapi elmeroggyanasa lehetett..legalabbis.. Remélem:)
Zsiz:
Yotaphone 2 volt regen nekem, ezeréves telefon(na jo persze tulozva, de mai napig imadom, vagyis imadnam ha nem tört volna ossze mind a két kijelzője 😂, bar neha extremebb melokhoz használom nem sajnalnam ha leesik a magasbol, vagy barmi ilyesmi) annak volt QI töltése, szerettem, jópofa, de büdös eletben nem használtam, mert ugyanugy le esik a kis tartotol, felre tettem ra,mar nem töltött, meg hasonlók, azon kivul baromi lassú volt..:) -
zsiz
őstag
Nem tudom, még nem volt olyanom, amit vezeték nélkül lehetett tölteni 😃 Már az előző telefonomnál is gondoltam rá, de azzal se próbáltam ki. Ott mondjuk az volt a fő ok, hogy kikopott a csatlakozó a sok kábelhúzgálástól. Abban mondjuk ki tudtam cserélni. Ebben nem tudom hogyan lehet, pedig biztos ez is kikopik előbb-utóbb. Plusz ott van még az is, hogy ha véletlenül ráfekszek vagy lerántom bedugott kábellel, az nem használ a csatinak. Ha nincs kábel, akkor meg ugye ez a veszély sincs.
-
MODERÁTOR
-
Spec
őstag
válasz Alarikman #906 üzenetére
A ghost touch a legújabb frissítéssel állítólag megszűnt akinél volt. Nekem nem is volt, remélem nem is lesz. Erről a smearingről meg nem is hallottam, sosem tapasztaltam ilyet :)
[ Szerkesztve ]
-
Alarikman
senior tag
Üdv. Szemezek ezzel a telóval egy ideje. Viszont csak most vált aktuálissá, mert eladom a régit. Kérdés:
A Ghost touch akkor megoldottnak tekinthető?
Továbbá GSMarena tesztben a fehér háttér előtt való gyors scrollozás elmosódást okozott a szövegben/képeken (smearing). Mondta is a csávó.
Ez mennyire feltűnő?
Köszi. -
MODERÁTOR
-
eldrah
aktív tag
Na ma érdekes anomalia volt a teloval. Este nem tettem töltőre, nem volt kedvem mar kimászni az ágyból, ma reggel 47% volt az akkuszint, annyit hasznaltam beleptem böngészőbe, eppenhogy csak feloldottam a kijelzőt, erre kiirta akkuszint alacsony es masodperceken belül kikapcsol ha nem teszem töltőre, amit mire eszbekaptam meg is tett..radugva kiirja 47% majd bekapcsolva mar 60. Az utobbi meg elhiszem elkezdte felpumpalnj es beletoltott annyit, de ez a 47-nel kikapcsolas fura😳 Valaki járt mar igy?
A fulessel es egyeb bluetooth eszkozokkel valo csatlakozas "problémája" ismerős. Nem szoktam rajta fenn akadni, de kicsit problemas neha a működése. Elfelejti a parositott eszközöket, vagy ha ujra parositanam, bekapcsolom a Bluetoothot es nem keres, talál semmit, csak ha vagy haromszor ki-be kapcsolom a csuszkat. Igen..szoktam varni, volt egy fél percet is, hátha csak keres, de semmi..a kis korocskere a frissitessel,ujrakeresesre nyomni meg nem lehet mert nem aktiv jelecske:) Altalaban akkor csinalja ha masik eszkozre akarok csatlakozni. Mintha csak egyet tudna megjegyezni.
-
atosan
veterán
Üdv,
Van két megoldandó feladat.
Mi True Wirless bt füles az eddigi telóimnál automatikusan csatlakozott, amint kivettem a tartójából. Itt mindig manuálisan kell megoldani.
Van egy online rádió alkalmazás. Hiába van az auto indítás bekapcsolva, miui optimalizáció kikapcsolva, lakat feloldva, 10 perc után kilövi. Mit tudok még tenni?Maine Coon
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen program, ami...?
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest