- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
nemettom
csendes tag
Szia, nem tudom működik-e, de ezt találtam:
The connection can be set up as follows:
1. The USB plug from the MHL or SlimPort adapter is inserted into the smartphone.
2. The HDMI cable needs to connect the same parts of the adapter and receiver.
3. The user needs to open TV settings and access the list of available connections.
4. The HDMI connector used can then be selected.Forrás
Sajnos nem csak 1 kábel, Így kicsit drágább is, de hátha.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Passzolom, nem használok VoWIFI-t, nincs ilyen szolgáltatás a Telenornál.
Nem biztos, hogy van rá megoldás.
Ez lehet akár telefon oldali hiba (pl. valami ezzel kapcsolatos rendszerösszetevő frissült, hibásan működik), de akár a szolgáltató is módosíthatott valamit, ami miatt már nem működik az adott szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Spec
őstag
Nem egyszerű sajnos kideríteni. Itt van egy videós tutorial róla. Root joggal, vagy anélkül is kideríthető, az előbbivel kicsit egyszerűbb, de utóbbi esetben se lehetetlen, csak kicsit mókolós.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Alarikman
senior tag
Igen, régen láttam ilyen minőségű IPS kijelzőt. Habár nincs a környezetemben most nagyon jó mobil. Egy mi 10t-t vettem kézbe egy fél éve, na annak volt ilyen jó kijelzője. Az enyém Huaxing paneles amúgy.
Más: a goboo.com-ról rendelt valaki ilyen telót? Jók a vélemények a boltról? Egy ismerősnek akarom ajánlani. Most 73k a 6/128 onnan.[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
Az elég nyakatekert logika lenne, hogy a kevesebb ramos verziónak kevesebb virtuális ramot foglal le, a nagyobbnak, meg többet.
Mi a jó abban, ha a 6 giga RAM-hoz hozzáad még 2-t, így lesz 8 giga. A 8 gigához, meg hozzáad 3-at és lesz 11."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
Nem rémlik, hogy láttam volna. De így már értem miért hízott 41 giga fölé hirtelen a tárhely foglalás, amikor a korábbinál még csak 38 körül volt. Nálam egyébként 3,00-t ír és nem 2-t mint nálad, érdekes.
Gyorsan ki is kapcsoltam a funkciót, mert nem hiszem a 8 giga kevés lenne neki bármire is. Mindjárt leesett a helyfoglalás 39,4 gigára. Úgyhogy tuti ez okozta. Biztosan lefoglalja előre a helyet neki.
Ez olyasmi lehet mint a Windows esetében volt a swap file régebben. Amikor kevés volt a ram, akkor a vinyórol swapelt hozzá jó lassú sebességgel, és kerregett tőle mint az istennyila. Most androidon is feltalálták a spanyolviaszt."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
MODERÁTOR
Nem értem a képen látottakat.
A 12-es szám a körben a droid 12-t jelenti? De akkor a ROM nevében miért R-betű van? 🤔
Meg mi az a Google Pixel felirat?
Nincs több kérdésem.Szerk.:
Az 12-es szám és a Google Pixel felirat talán a témával van összefüggésben?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
AttilaMvh
tag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k