Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
rolandhun95 #5121 üzenetére
Nem tudom, milyen appot nézel, de a rendszer alkalmazásoknál pl. nincs ilyen opció.
-
-
-
-
válasz
Tompika777 #4877 üzenetére
Én biztos, nem állítanám vissza gyárira a frissítés miatt (jelenleg az én 11T-m sem hajlandó frissülni
).
Inkább jelentsétek be a visszajelzés appban, hátha összekapják magukat. (Tudom, naív vagyok.)
Rengeteg Xiaomi topikban olvasok ilyen gondokat a frissítéssel. Ez nem normális. -
-
-
Értem én, hogy mióta lecserélted a telefont, az összes -szerinted MIUI-specifikus- bugot felsorolod, de most nincs igazad.
A VoLTE működése a szolgáltatótól is függ. Pár éve az összes Xiaomimon ment a Yettel VoLTE, ha nem is azonnal, de idővel biztosan.
A VoLTE-kapcsoló nem láthatósága szintén függ a szolgáltatótól. (Konkrétan tudok olyan szoftverfrissítésről, amiben a Yettel "kérte" a Xiaomit vagy a Samsungot, hogy rejtse el a VoLTE-kapcsolót a menüből.) Ahogy Samsung, OnePlus, stb. modellek esetében sem feltétlen lesz kapcsoló, sőt, olyat is olvastam, hogy konkrétan VoLTE-jelzés sincs, csak onnan látod, hogy működik a szolgáltatás, hogy nem vált le 4G-ről a telefon.Szóval elhisszük, hogy nem jött be neked a típus es a rendszer, de tájékozódj, mielőtt leírsz valamit!
-
-
válasz
rolandhun95 #4704 üzenetére
MIUI feature.
-
-
-
-
-
válasz
Pokesz007 #4633 üzenetére
Ez jelenleg a legfrissebb: V14.0.3.0.TJUMIXM
Ha ezt nem tudod feltelepíteni, akkor próbálhatod ezt is feltenni: V13.0.9.0.SJUMIXM, majd utána feltenni az újabbat. -
-
-
-
-
-
-
válasz
Tompika777 #4541 üzenetére
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
bodorjanos #4079 üzenetére
-
-
-
-
-
Törölni nincs értelme rendszeralkalmazást.
Ha érkezik egy rendszerfrissítés, újra feltelepül.
Tiltani lehet, pl. Hidden Settings appal. -
-
-
-
-
-
válasz
headhunter #3794 üzenetére
-
válasz
Blizzardking #3783 üzenetére
Az ilyen "akkukímélő" hozzászólások mindig eszembe juttatják az egyik OnePlus topikban olvasottakat.
Miszerint voltak páran, akik figyeltek az akkura, páran, akik nem. Pár évvel később kiderült, hogy a nagy odafigyelés mindössze pár % akkukapacitást jelentett.
Szóval szerintem ennek sok értelme nincs.
Az eszköz van értem, nem fordítva. -
válasz
bodorjanos #3742 üzenetére
De ha új telefont veszel, azt is be kell laknod.
-
válasz
rolandhun95 #3738 üzenetére
Beállítások / Kapcsolat és megosztás / Wi-Fi, mobilhálózatok és Bluetooth visszaállítása
Ezt még kipróbálhatod. Emlékeim szerint az összes mentett Wi-Fi-hálózatot, Bluetooth-eszközt újra kell párosítani. -
-
-
-
-
válasz
tozsomak #3641 üzenetére
Ezt találtam korábban:
"A chrome://flags/ oldalon kapcsold be a Contextual Search new settings opciót (Enabled), majd a Chrome-on belül Beállítások - Google-szolgáltatások, itt Érintéssel keresés legyen Be, a Környező szöveget is tartalmazó keresés a Google Kereső használatakor opció viszont legyen kikapcsolva." -
-
válasz
rolandhun95 #3605 üzenetére
Most kipróbáltam a 11T-men.
Felvehető a hívás, ha lehúzod az értesítési sávot.
Szerintem ez nem bug, hanem feature.
Értelmezésem szerint ez a ne zavarjanak mód normál működése MIUI-n. (Írja is a DND bekapcsolásakor, hogy némítja az értesítéseket.) -
-
válasz
Tompika777 #3539 üzenetére
Ezekhez általában van egy app, amit állandóan futtatsz, az hozza meg a működést.
-
válasz
rolandhun95 #3523 üzenetére
-
-
-
válasz
GmailOutlook #3488 üzenetére
MIUI/Android-feature: elveszi a jogait, ha nem használod az appot hosszabb ideig.
-
-
válasz
darklord88 #3460 üzenetére
Csak részben kapcsódik a hozzászólásodhoz, de nem feltétlen jó, ha ennyire tele van a tárhely.
Törölj felesleges dolgokat, esetleg szerezz be memóriakártyát. -
-
válasz
bodorjanos #3431 üzenetére
MIUI-topik összefoglaló: [link].
Nálam a Gmail függetlenül a beállításoktól később jelez. Másik appban ugyanaz a fiók hibátlan.
-
-
válasz
Tompika777 #3376 üzenetére
Indítsd újra a telót, próbálj témát váltani, majd vissza.
-
Kis off tényleg belefért, de lécci, tényleg fáradjatok át a milyen okostelefont vegyek topikba!
Köszi! -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
headhunter #3172 üzenetére
Persze, de én ezekből valami ismert márkát vennék.
Baseus, Nillkin, ma láttam (mondjuk, az töltöfej volt) Spigen. -
-
-
-
válasz
Pokesz007 #3107 üzenetére
Ez inkább ide való szerintem: Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik.
Az összefoglalóban van app ajánlás is. -
-
-
-
Próbáltam visszaolvasni is, de nem találom az infót: milyen ROM-on vagy? MIXM, EUXM stb.
Milyen verziókkal próbálkoztál?Amúgy mikor korábban ilyet olvastam, az volt a javaslatom, hogy a következő ROM-ot töltse le a kérdező, majd arra mehet a frissebb verzió. (Ezt idővel már valószínűleg magától is felajánlaná.)
-
Van magyarázat, persze.
Évekkel ezelőtt pikk-pakk lehetett nyitni. Aztán -ahogy a gyártó egyre ismertebb lett- rászoktak a webshopok, hogy nyitották a telókat, mindenféle mókolt ROM-mal küldve a telót, erre a Xiaomi bekeményített, de legalábbis megnehezítette a dolgukat. -
válasz
headhunter #2924 üzenetére
Én nem vagyok a fóliára fóliát híve, de te tudod.
Sanki példája alapján igen. -
válasz
headhunter #2920 üzenetére
Igen és igen.
-
válasz
Tompika777 #2918 üzenetére
Szolgáltatói támogatás is szükséges hozzá.
Hiába aktív a telefonon, ha a szolgáltató nem támogatja a készüléket. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest