Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
szkaroly
üzenetére
Igen, írtuk is, de nem lehet feltenni. Azért írtam, mert először az EEA lett kirakva a Global nem. Mostmár mindkettő kint van, meg a fastboot is elérhető (azt nem tudom melyik felületen lehet elérni, lehet a Mi Flash Tool tudja). Nem engedi a frissítés alkalmazás. A mostani gyári Recoverben meg már nincs 'Install Update to .zip' parancs. Régen fel lehetett így ellenőrzés nélkül tenni. Mostmár bootloader feloldás kell meg TRWP mókolás. Annyit nem ér az egész nekem.
-
Fall-N
veterán
Tök mindegy hol mit írnak, ez itt -> [link] <- a hivatalos letöltési hely felülete. Már felrakták a MIX végű Global ROM-ot, csak kiadják már OTA-n. Pont egy másik híroldal írta, hogy rolling out státuszban van. A XiaomiHírek Discord csatornán is írta már az admin, hogy van fastboot telepítő, ott a link is. 5,5 GB-os a .tgz csomag. Fastbootot ha kiadja a Xiaomi / Poco akkor már biztos nem béta státuszban van a ROM, mivel azt adja ki utoljára.
-
válasz
Csaby25
üzenetére
Itt csak az egyik linken van 14 de szerintem nem végleges
Olyan helyen néztem ahol fent szokott lenni mihelyst megjelenik,amit fent linkeltek azon is csak az egyik linken van de gyanítom,hogy az nem egy végleges verzió.Ha meg végleges akkor meg nincs értelme,hogy letöltve mondjuk nem telepíthető.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok, először itt kérdezek, mert ez a "localhost" topic nekem telefon ügyben

Új kapucsengőt szereltek fel hozzánk, ami már tokenes, lecsippantós.
Fel lehet valahogy programozni ezt a tokent a telefon nfc chipjére? Vagy ez valami más technológia? Van ennek valami céltopikja itt a PH-n?
-
Futyu
csendes tag
https://helloxiaomi.hu/a-poco-is-bejelentette-a-miui-14-frissitesi-utemtervet/amp/
-
Fall-N
veterán
-
v.attis
őstag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Akkor egyedi hiba lesz...
Köszönöm! -
bodorjanos
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oh, erre nem jottem volna ra, koszonom!
Mondjuk igy mar nem az utvonalra panaszkodva all meg
Varunk meg, majd csak megjon vegre
-
válasz
bodorjanos
üzenetére
-
v.attis
őstag
Használ valaki sötét módot Miui 14-el?
Legfrissebb Xiaomi.eu romom van és automatikusra volt beállítva a sötét és világos mód közötti váltás nappal és éjszaka függvényében.
Először csak a lezárt képernyőn jelenítette meg helytelenül a rendszerüzeneteket (pl. "Ne zavarj" mód), mostmár a Chrome legfelül megjelenő keresősávja is hibás.
A hiba: sötét mód esetén az említett részeken minden világosan jelenik meg, tehát világos alapon világos betűkkel. Így sötét módban a Chrome keresőben nem látszik mit írok.
Valaki találkozott ezzel? -
DeFranco
nagyúr
válasz
gixxergabi
üzenetére
na jó, de mennyi az akkuidőd ha 0,85 amperrel töltöd valós színuszos szünetmentesről wago pasztás kábelen sötétedés után?
-
Alarikman
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
#gixxergabi - valami gikkszer volt a gépezetben...
, erőltettük a manuális telepítéssel, majd jött magától a 14. Ez van, szerencsések vagyunk? Még nem tudom, egyenlőre nincs nagy bug.
Szerintem márciusban megkapja mindenki a stable-t, csak bírja kivárni. -
Fall-N
veterán
válasz
gixxergabi
üzenetére
A Mi Pilot egy önkéntes tesztelés. A rendes frissítés sem egyszerre jön ki. Miután az OTA rolling out státuszba kerül, először a teljes állomány 1%-ra eresztik rá, innen vagy megy tovább vagy visszavonják.
A MIX régió mindig elsőbbséget élvez, az a rendes Global (international) ROM. A hülye EUs szabályozásnak megfelelő az EEA, ami mindig pár nappal később startol el. Régen csak China és Global volt, később lett a több verziós modell. Mostmár van EU, indiai, török, orosz stb. Annyi közös van, hogy mostmár sok mindent csak a kínai MIUI tud. Például az állatos widgetek stb. a MIUI 14-ben máshol nem lesznek.
-
Fall-N
veterán
válasz
bodorjanos
üzenetére
Elvileg senki sem kapta még meg a Mi Pilot tesztelőkön kívül.
gixxergabi: Nekem nem sikerült, ha igen már feltettem volna az átnevezős módszerrel a 14.0.1-et.
-
bodorjanos
aktív tag
Jól értem akkor, hogy 1 embertől eltekintve gyári rom-ra még senki nem kapta meg a 14-et? EU-s verzióm van. Nem mintha az életem függne tőle, de szeretek frissíteni, hogy utána megbánjam, ha valami elcsesződik
Nálam a 13.0.4-es van fent OTA-s frissítésként kaptam meg még pár hónapja. -
Spec
őstag
Nekem a 13.0.4 (SJUEUXM) van fent, ez a legfrissebb elvileg amit magától OTA felajánlott eddig.
Lassan 2 éves már a teló, és most az AccuBattery szerint 89%-on van az akku állapota. Jellemzően töltéstől számított 3. napon töltöm. Vagyis 1. nap jellemzően délután/este feltöltöm, éjszakáig lemegy belőle 5-10%, másnap egész nap használom, akkor nagyjából 60-70%-ig megy le éjjelig. Másnap reggelre lemegy kb. 50%-ig, majd estig szintén használom, és lemegy 15-20%-ig. Ekkor dugom megint töltőre. Én általában 15-20%-ról töltöm, viszont fullra, tehát nem húzom le 80%-nál. -
gixxergabi
senior tag
Akkor itt is a válasz miért jó azonnal menni a legfrissebb rendszerre...
Mert még visszavonják
-
Fall-N
veterán
Szerintetek segítene a frissítésen ha a meglévő Frissítés alkalmazásra (7.6.6) feltenném az apkmirrorról a Xiaomi Updater 7.8.7-et? Akinek 13.0.6 van annak melyik verzió van a ROM-ban?
-
Gloob
addikt
Én naponta töltöttem eddig is, és most is. Nem azt mondtam, hogy teljesen lemerült, de annyi már nem volt bent, hogy még egy napot kihúzzon meló végéig. Most változott a dolog, nem nézegetem, ha lemerül, és szól 20%-nál, akkor töltő. Most már ráérek, nem kell neki kibírni a másnapot. Nálam a telefon szinte a pc-t helyettesíti, amit lehet azt telefonon nézem, és oldom meg. Én is reset nélkül tettem fel a az új android 13, MIUI 14 romot, pedig tisztában vagyok vele, hogy nem így kéne. Most, hogy érkezik lassan az utód, már nem is fogok resetelni. Illetve fogok, csak először átköltözök, használatba veszem az újat, aztán majd valamikor megejtem. Most jelen pillanatban 21 és fél órája volt töltőn, és 40% az aku. Úgy 6-8 óra képernyőidő szokott kijönni. Játszani egyáltalán nem játszom, 60 hz-es frissítés van. A telefon áprilisban lesz 2 éves, Kínából származik, és szinte kezdettől Xiaomi.eu romot használok rajt.
-
Raruh
tag
És neked nem merül gyorsan ez a csodatelefon?
xiaomi.eu 14.01.0.TJUMIXM Stabil
Lehet wipeolnom kellene, mert kivagyok tőle, hogy 3 óra spotify mobilnettel 30-40% akkut leszív.. korábban hasonló használat mellett 10%-ot ha merült..
Illetve teljes képernyős kalkalmazások használata után bugos az állapotsáv, nem lehet lehúzni, csak ha ki-be kapcsolom a képernyőt. -
Gloob
addikt
Majdnem igazad van. Egyetlen egy dolgog amibe nincs. Az pedig a mindig az újra, a még ismeretlenre való törekvés kényszere. Nagy szavakat használva mindig ez vitte előre az embert a fejlődés útján. Tudom magamról is. Amióta a xiaomi világában éltem, mindig nyitottam a bootloadert, és ment fel a Xiaomi.hu rom ami sokkal előbbre járt, mint a hivatalos gyári romok. Jelenleg is ez van. Nekem már régóta van android 13, MIUI 14 stabil. Amiben igazad, az az, hogy látványos változást nem hozott. Nem mellesleg nemsokára elhagylak titeket, mivel jön az utód telefon. 😀
-
Narxis
nagyúr
válasz
gixxergabi
üzenetére
Az jó, nem is árt néha egy factory reset.
-
Spec
őstag
Srácok, had' szabadjon megjegyeznem, hogy nem értem minek ez nagy pörgés, hogy most jött-e frissítés vagy sem? Mitől lesz jobb, vagy kevésbé jobb ha jön egy félkész rendszer frissítés, vagy sem?
Feltételezem, hogy van a telótokon egy jól működő, valamilyen stabil változat. Ha nincs valami egetrengető bug, ami miatt használhatatlan a teló, vagy valami új fícsör, ami nélkül nem tudtok élni, akkor nem tökmind1, hogy jön-e rá rendszer frissítés, vagy sem?
Mi értelme, ilyen-olyan béta, meg mindenféle szir-szar még kiadatlan romokkal vacakolni? Nem mind1 az a pár nap, vagy hét? Előbb utóbb úgyis mindenki megkapja, ha lesz stabil rendszer frissítés. Felraktok egy félkész béta rendszert, aztán meg megy a sírás-rívás, hogy ez se jó, az se jó... Mi értelme ennek? -
Csaby25
őstag
Kipróbáltam és a 13.0.4-es sem teszi fel, pedig az van rajta

Azt mondja béta tesztben van. wtf???
-
szkaroly
senior tag
-
Alarikman
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Nekem dettó így sikerült. 13.0.6 EEA recovery-t letöltöttem a https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/vayu/ oldalról. 3.3GB.
Jó helyre másoltam. Betallóztam, felment. Egy hónapig ezen voltam. Be van kapcsolva a frissítések korábbi fogadása. Erre 22-én magától feldobta OTA-n a 14.0.1-et. Ment is fel. Egy hibát láttam csak, sötét módban néha eltűnnek a böngészőben a karakterek(Firefox hiba is lehet). És üres oldalt látok. Világos módban ok. -
válasz
gixxergabi
üzenetére
Még egy kis idő kell neki és majd jön a véglegez verzió a telefonokra.
-
gixxergabi
senior tag
Stable beta-nak írják, tény hogy az állatos widgetek meg a méretezhető ikonok sincsenek benne...(az is lehet már vissza vonták)
-
válasz
gixxergabi
üzenetére
-
Csaby25
őstag
10 MIUI Updater problems and solutions
Itt van magyarázat a különféle hibákra.
"Can’t verify update. Sorry, flash to this stable version…"
Nekem ezt adja a 14-re, pedig a megfelelő verziót választottam ki.TJUEUXM -
D@niel
addikt
Rég volt miui, de rémlik, hogy a frissítés - beállítások részen 12-nél még biztosan volt egy "frissítések érkezése korábban" (vagy valami hasonló) opció, nekem ezzel pár nappal hamarabb beesett, mint itt többeknek.
-
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nincs köze más. 13.0.4-en vagyunk sokan.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
gixxergabi
üzenetére
Honnan töltötted le? Én próbáltam jópár helyről (xiaomiui, Xiaomifirmwarefinder stb.) a 3,x GB-os recovery ROM-ot töltöttem mindig le, de nem engedte felrakni a 13.0.6-ot.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Csaby25
üzenetére
Nem értem mit csináltam máshogy. Soká jöttem rá arra is hogy lehet a frissítőcsomag kiválasztása menüt is előhozni
. Először a 0.6nak találtam vmi 100megás ota frissítés csomagot, de azt nem engedte felrakni, poénból próbáltam meg a 3gb recovery zipet és azt meg felrakta. (Van még 5gb fastboot) és utána meg addig nyomkodtam a frissítést, míg meg nem sajnáltak
-
Csaby25
őstag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Érdekes, hogy neked működött
. EEA változat? -
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
Csaby25
üzenetére
Azért mert még zárt béta és csak Mi Pilot tesztelőknek megy fel. Sajnos csak TRWP-vel lehet felkényszeríteni.
Az átnevezős módszer lehet működik. Le kell töltetni a Frissítés alkalmazással a legutolsó stabil csomagot és újraindítás előtt átnevezni a MIUI 14-es zipet a legutolsó ROM nevére ls kicserélni a kettőt. Ilyenkor elvileg már nem ellenőrzi a csonagot és felrakja.
Egyébként nekem a 13.0.6-ot sem engedi felrakni, azt írja hogy az is csak béta, ami igaz is lehet, mert a 13.0.4 elvileg a legutolsó stabil változat.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy miért nem működik a V14.0.1.0.TJUEUXM?
Innen töltöttem le:
[link] -
rolandhun95
tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Nálam is ugyanez van. Megtalálja, frissíti, újraindul, majd megint megtalálja ugyanazt.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
-
szkaroly
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
A 13.0.6 jött már valakinek noszogatás nélkül?
-
gixxergabi
senior tag
OTA jött nekem is ez a 13.06-ra. Letöltöttem a romot, de ugyanaz mint amit linkeltél. Nekem a 04-re a 06-osnak a 128megás ota frissítést nem tudtam feltenni de 3gb recovery romot igen.
Viszont most hogy gyári visszaállítás után belektam nem találom benne ezt a kezdőképernyő ikon egyesével méretezést, meg a kutya-macska widgeteket, szóval lehet még tényleg béta és így nem teljes... -
Fall-N
veterán
válasz
gixxergabi
üzenetére
Nem, még 13.0.4 van a 13.0.6-ra is azt írta, hogy béta ROM, így hagytam a fenébe. De teljes ROM telepítésénél lényegtelen is lett volna, ez nem OTA.
-
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem mind A13 alapú, régebbi telefonok A12-n maradnak.
A linkelt ROM nem ment fel, mert Stable Beta, így gyári recovery nem engedi feltenni.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
gixxergabi
üzenetére
Android 13?

Itt ebben van link: [link]
-
yanna
addikt
válasz
gixxergabi
üzenetére
Nyűgös, mint a fejfájós asszony...

-
yanna
addikt
válasz
gixxergabi
üzenetére
Önként jelentkezett, vagy biztatásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sanki