- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alarikman
senior tag
Ha számít a magyar garancia, akkor Best byte 93k a 6/128 kék. Ha külföld és olcsót akarsz, és bevállalós vagy, akkor 82k a 8/256 a Banggood-ról a fekete (jövőre szerintem olcsóbb lesz). PayPal előnyben.
Persze ez most csak egy gyors ajánlás volt, mindenki azt vesz amit akar, annyiért és ahonnan gondolja. -
Pityu.
nagyúr
Jó örülök én,de én is szoktam eladni dolgokat nekem is utaltak már előre sosem csaptam be senkit sem itt is megbízható emberről volt szó ha azt nézzük,hogy vissza utalt csak akkor nem tudom miért ígérgette a küldést.
#Viktor0610
Hát ezen most gondolkodnom kell.
#fudi2002
Ha igaz a nő sztori[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
MODERÁTOR
-
Pityu.
nagyúr
Na ez a pofára esés,lehet még sem lesz ilyen telefonom magán személytől vettem volna új telefon elutaltam a pénzt 1 hete várom most meg írja mégse adja el mert a párja azt mondta neki kell vissza utalta a pénzt nekem meg itt van új tok,üvegfólia,kamera fólia,hátlap fólia telefon meg sehol.
-
R197
csendes újonc
válasz Viktor0610 #1285 üzenetére
Lehet. Saját magamból indultam ki, általában hetekig keresgélek a legjobb vételre.
-
MODERÁTOR
-
zsiz
őstag
válasz zsoca67 #1267 üzenetére
Sose vettem még úgynevezett minőségi üvegfóliát. Mindig Ali-ról és mindig csak a legolcsóbbak közül. De nem volt még velük bajom. Egyszer nem védett
(persze az is eggyel több, mint kéne), de ott szerintem más sem védett volna. Pont kivettem a tokból valamiért és úgy vittem magammal, fémházas volt, csúszott. Természetesen elejtettem, bal felső sarokkal a betonra érkezett, majd biztos, ami biztos, még pattant egyet és pofával lefelé csattant még egyet a betonplaccon. Na ott nem csak az üvegfólia reccsent meg. Mondjuk azóta is működik még Poco-ra is 1200 Ft-ért rendeltem 3 üveget a kijelzőre meg járt hozzá 3 fólia a kameraszigetre, utóbbi mondjuk nincs is fent.Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Pityu.
nagyúr
Hát én remélem nem lesz gond,RN8 Pro-nál megszoktam,hogy sosincs semmi gond.
-
fudi2002
veterán
válasz Viktor0610 #1278 üzenetére
Kösziköszi az együttérzést
Megpróbálom a legújabbra rakni a custom romot és majd Rád fogom, ha..
Így megússzuk mindkettenSzakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
MODERÁTOR
-
fudi2002
veterán
válasz Viktor0610 #1276 üzenetére
Kinyír ha megint belakja és újra kell raknom majd
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
MODERÁTOR
-
fudi2002
veterán
válasz Viktor0610 #1274 üzenetére
Melyik rom volt emlékszel? Mert neki asszem 12.5.1 talán ami most fesztiválozik, aztán ott unlockoltam a loadert és kapott egy custom romot rá, de közben jöttem rá, hogy maga a firm cserélgetése a custom rom alatt kevés, a komplett romot fel kell húzni és arra a custom romot. (ghost touch kapcsán x3pro-n végigjátszottam ezt) Gondolom a vendorban olyan meghajtóprogi van ami nyilván a nyers firmben nincs és biza számít. Úgyhogy kénytelen leszek lesikálni a telóját, csak azt nem tudom, hogy 12.0.8 A11-re menjek mert ott jó volt, vagy kockáztassam a legújabb 12.5.4-et és arra rá a custom rom?
Írtam lejjebb, x3prónál viszont telegramon írják sokan, hogy akik játszanak észrevették hogy lassabb az érzékelés, fps játékoknál szembetűnő. Szóval szoftveresen jól megmókolták...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
fudi2002
veterán
válasz Alarikman #1270 üzenetére
Szeretem ezt a telefont, de azért sztem baromi ciki, hogy némelyik firmwareel jó, következőre ghost touch, aztán mostani firmmel éppen megint megy rendesen. Ami még viccesebb, hogy asszony x3nfcje végig hibátlan volt, kb 2 hónapja kijött frissítés óta ghostos az is.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz zsoca67 #1267 üzenetére
Ha minőségit akarsz keress nillkin üvegfóliát nem olcsó több féle ára van itthon meg nem tudom lehet e találni a múltkor sok helyen nem volt raktáron.Én itthon rendeltem egy olcsót jól bevolt csomagolva de mégis törve volt vissza is viszik holnap megvizsgálják aztán ha minden jó vissza utalják a pénzem.De belegondolok futárt küldenek,meg vizsgálják mindezt egy 950Ft-os üvegfóliáért többe kerül a leves mint a hús más cég azt mondta volna tartsd meg vagy kicseréljük vagy vissza adjuk a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
zsoca67
tag
Egy minőségi üvegfóliát keresnék erre s telóra.Sok silány vackot rendeltem már az aliról.
Pár linket megköszönnék -
Pityu.
nagyúr
válasz HollyBoni #1263 üzenetére
Kockázat nélkül nincs üzlet mindig azt mondják
#fudi2002
Pedig azt mondják amúgy nincs olyan rossz kijelzője,azt írkálták a legtöbb helyen,hogy a tianma kijelzőkkel szokott gond lenni az x3 pro-nál pedig az nem egy rossz gyártó más xiaomi telefonoknál semmi gondom nem volt vele.Azt mondják az x3 prot kétféle kijelzővel árulják. ahogy elnéztem fényerőben 50nit max az RN8 pro kijelzője amivel többet tud az pl szerintem nem olyan jelentős napos időben nem sokat telefonozok.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz HollyBoni #1258 üzenetére
Ez magánszemélytől lesz
Szerintem a kamera az képlékeny dolog mert a google camera elég sokat szokott jelenteni minőségben,olvasgattam a52 meg a72 teszteket is mondjuk az a72 az már túl van árazva bár szerintem az a52 is szerintem amiben jobbak az az amoled kijelző na nem az nekem az nem jön be de energia takarékosabb tud lenni a telefon vele,én inkább az ips-t szeretem amúgy.Na de amúgy a poco IP53 minek kéne az IP67 úsztatni akarod a telefon? Egyébként a 67-es tanúsítvány sem biztosíték arra,hogy ki is bírja amit mondanak róla.írta itt valaki,hogy am kijelzőt szoftveresen visszafogták a ghosting touch végett mondjuk az nem gond ha nem érződik és nem rosszabb mint az RN8 Pro érzékenysége amúgy meg nem játszok telefonon szinte soha.
Amúgy meg nekem kicsit fura,hogy ez hardveres hiba létezik,hogy egymás uitán egy csomó szar kijelzőt adnak ki a gyárból és nem veszik észre,hogy valami nem stimmel?Meg ugye kijelző cserénél is mi a biztosíték,hogy ha cseréled nem lesz szar?Amúgy eddig három xiaomim volt még úgy komolyabban sosem volt velük gond csak a pocokról olvastam már ezt meg azt de ha jobban belemélyed az ember a xiaomikról is lehet pl RN8 Pro csoportban olvastam ezt meg azt nekem meg sosem volt olyan gondom. Biztos jók a samsungok is de valahogy nekem olyan sótlanok azok a telefonok meg olyan egy kaptafa bár olyat hallottam pl a72 nem 2 főverzió frissítést kap androidból mint a poco/xiaomi hanem hármat,hogy azok még kapnak android 13-mat is bár ez nem nagyon érdekel.[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
-
AttilaMvh
tag
Ne parázz, jó vas az. A fiamnak vettem 6/128-ast, egy honor 10 lite-ot cserélt le, űrhajó ahhoz képest. Magamnak vettem egy 8/256-ost, de a cégpolitika miatt nem használhatok maszek készüléket, így az asszony örökölte a Poco M3 helyett, ami ugye belépő szint. Azt is szerette, az ő igényeinek megfelelt, csak az X3 Pro kameráját irigyelte, látván a fiam fotóit. Így aztan nem bánta a cserét, az M3 meg maradt vészmegoldasnak tartalekba. Én meg kaptam a cégtől egy Samu A52 5g-t, (nem A52s), de a Pocok szinte mindenben jobbnak tűnt, mondjuk kamerában nem ( A52-ben van OIS), és a Samu víz meg porálló IP67-es. Úgyhogy megbékéltem vele. Egyik Pocokkal sem volt semmi gond, sem ghost touch, sem közelségérzékelő hiba telefonálaskor, a Miuit is megszoktuk már, 6-7 éve azon élünk már az asszonnyal. A Samu OneUI3-a is okés, lassan megszoktam már, pár dolog extra jó, nehány Miuis cucc viszont hiányzik, mint pl az, hogy klónozott app bármi lehet, a Samunal csak facebook, messenger, vagy whatsapp, egyéb nem.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz fudi2002 #1256 üzenetére
Nem telekomot írt hanem telenort mert ott van ilyen telefon a telekomnál csak xiaomik és igen pöppet ott is túlárazva a telekomnál is van túlárazott meg aránylag jó árban is.
-
fudi2002
veterán
Egy részről megértem és becsülöm a vélemyed ezért.
Viszont, nem ingyen kapta, fizetett érte. Gyanítom még picit többet is mint árukeresőn. Azért a Telekomot és üzletpolitikáját nem kell félteni, pláne védeni.
Mégegyszer, értem és tisztelem ahogy gondoltad!Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Pityu.
nagyúr
válasz HollyBoni #1248 üzenetére
Hát ezt már nem tudom lemondani na meg ezt a telefont akartam nem másikat.Tudom mindenről lehet rosszat olvasni.
Én a nagy legendás xiaomi redmi note 8 pro-ról megyek át,de ha te nem éreztél se RN9 Pro meg RN10 Pro után semmi hiányt az most nekem megnyugtatóbb
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz Alarikman #1251 üzenetére
Azt ugye vágod azért hogy a fostaliga kijelző ami ghost touchos, hogy oldották meg? Szoftveresen visszafogták az érzékenységét, meg még kitudja milyen szoftveres trükköt vetettek be. Szóval azért tegyük hozzá, hogy nincs, de akik játszanak biza észrevették, hogy nem olyan mint kéne a frissítés óta.
Ettől függetlenül én szeretem, de 1 percre nem volt még játék telepítve rá. Üzemidő nálam nagyon jó, custom rom, sok okossággal, custom kernellel. Szóval a merülés csak vmi egyedi eset lehet.
-
atosan
veterán
Én a Telenyomortól vásároltam november közepén. Semmi gondom nem volt a kijelzővel. Az akku idő szerintem nagyon jó. Én 60 Hz-en használom, 120-nál természetesen gyengébb az akku idő, de még úgy is nagyon jó. Idén volt Redmi note 9 pro, Galaxy A52 5g, Redmi note 10 pro, Galaxy A52s 5g telefonom, de egyik mellett sem szégyenkezik a Poco. Nem bántam meg.
Maine Coon
-
HollyBoni
veterán
Ha azzal töltöd a napjaidat hogy redditet meg fórumokat olvasgatsz, kb. a világon létező összes termékről fogsz olvasni sz*r véleményeket.
A ghost touch valós lehet, néha nekem is volt (csak akkor mikor sokat nyomogattam a telót, túl sokat), az előző frissítés óta viszont semmi.
A rossz üzemidőt nem tudom hogy hozták össze, 5200mAh-es akku van a telóban.
De ha ennyire parázol akkor mondd le a rendelést és nézz valami más telót.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Még nem jött meg a teló elméletileg a héten jön,de már előre parázok napok óta olvasgatok a telefonról pl gyors akku merülést írnak mondjuk azt mondják az újabb miui frissítés miatt van akkor van aki dicséri az akkut meg az üzemidőt van aki szidja,akkor olvastam a ghost screen problémát igaz legtöbb panaszkodót indonéziából vagy indiából olvastam meg a redditet nézegettem.Kell ezektől a dolgoktól paráznom?Volt aki azt írta ezt a szart ne vegye meg senki de mások meg dicsérték.Nekem tetszik külsőre a telefon nagyon még a kamera dolgot is el tudom fogadni úgyis google camerát használok csak a többi paráztatós dolog.
-
tudos4
tag
Boldog Karácsonyt.
-
Pityu.
nagyúr
Nekem még nem jött de boldog karácsonyt
-
atosan
veterán
Mindenkinek szeretetben gazdag és boldog Karácsonyt kívánok!
Maine Coon
-
junior11
veterán
Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😊
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Narxis
nagyúr
Boldog Karit PocoK társak!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #1236 üzenetére
Nálam aktív. Akkor itt lehet a móka.
-
MODERÁTOR
-
yanna
addikt
Hívtak egy számról, nem tudtam felvenni. Visszahívtam, beszéltünk. A híváslistában azóta a szám alatt ott van, hogy "Hozzáadás" vagy "Ez spam". Egyiket sem akarom, de nem lehet eltüntetni ezt a cimkézést. WTF???
-
atosan
veterán
válasz headhunter #1233 üzenetére
Az a 12.5.4 az melyik régió? Ha EUXM, akkor az a legfrissebb, ha MIXM akkor a 12.5.7 az utolsó.
Maine Coon
-
headhunter
addikt
Frissítésnél mitől függ, hogy melyiket ajánlja fel?
Nálam még "csak" 12.5.4 Stabil van fent, és a "nincs elérhető frissítés" jelenik meg.
-
tozsomak
csendes tag
Youtube: Vagy a teló Beállítások/speciális funkciók/videó eszköztár - ban hozzáadod a YouTube appot, majd az appon belül oldalról behúzod a kis helyi menüt és ott ki lehet kapcsolni a Kijelzőt és marad a hang. Nem kell hozzá mókolni semmit. Igaz a reklámok maradnak, de ehhez minden a telón van gyárilag. Egyébként Pityu megoldása a legtutibb. Kellemes Karit Mindenkinek!
-
Pityu.
nagyúr
válasz Pokesz007 #1226 üzenetére
Miért nem raksz fel egy youtube vancedet se reklám se lezárt képernyős hülyeség.
Ha böngészőből van használva a youtube akkor érdemes felrakni egy kiwi browsert abba telepíteni egy ublock orgint ami blokkolja a reklámokat aztán asztali mód és zavartalanul fog szólni lezárt képernyőnél is és reklám mentesen.
[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Minden okés a telefonnal Eddig nem találtam benne hibát,ami engemet zavarna.
12.5.7 Stabil-ra frissített már egyből.
Használ valaki ilyen féle okos flip tokot? Működik?
Xiaomi Poco X3 NFC / X3 Pro, Oldalra nyíló tok, stand, hívás (tok-shop.hu)
Flip tokot kutatok most ,magyarországi shopokkon.+ Kérdés
Ha hallgatom a youte appal a zenét és lezárom a képernyőt elhallgat. Redmi note 6-ba nem észleltem ilyet,valami beállítási dolog ?[ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pityu.
nagyúr
Egyszer találkoztam ilyen kijelző fóliával RN8 Pro-nál azt hittem valami hibás selejt. Azért kérdeztem a minőségromlást mert ugye a kamera előtt van a kijelzőnek az üvegen meg még akkor azelőtt még egy üveg és azért az koszolódik meg minden
-
Pityu.
nagyúr
Mennyit ront az első kamerán ha az üvegfólián nincsen lyuk?
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Megérkeztem én is X3 Pro 256/8 Blue táborba,Üdv Mindenkinek
Redmi note 6 Pro-t váltott.[ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Spec
őstag
Ne mond, hogy nem látod... A bal felső sarokban van egy sötét árnyékszerű X. Pont mint amikor a kijelző panelben keletkezik sérülés. Lett pár ősz hajszálam mire rájöttem, hogy ez csak egy elcseszett háttérkép
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
Most komolyan kérdem, normálisak ezek, hogy ilyen hátteret raknak be egy alkalmazásba? Jó pár percembe, és egy lábon kihordott infarktusba került mire rájöttem, hogy nem a kijelzőmön van egy k*rva fekete X a bal felső sarokban, hanem ez a háttér
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Pityu.
nagyúr
válasz Alarikman #1212 üzenetére
Mindegy már beszereztem egy tokot kicsit drágábban azt hiszem 1350Ft nem akarok most hónapokat várni így mindent itthonról aránylag legolcsóbbakat de jókat néztem mert pl ez a carbon tok is van ahol itthon 3000Ft de szerintem itthoni árakhoz képest amit rendeltem aránylag jó áron vannak böngésztem egész este a netet mindent mindenhol átnéztem.Régen amúgy rendeltem alliexpressről tokot üvegfóliát pl jó árban voltak a nillkin üvegfóliák de ma már ott is drágább.Én poco x3 pro-t vettem nem a sima x3-mat szóval ez ez nem csak ilyen országba becsempészett,a múltkor találkoztam egy jó árú xiaomi redmi note 10 pro telóval itthoni 2 év garancia de indiai verzió ugye ez meg mit keres itt a tulajnak azt mondta a bolt,hogy ez volt éppen a nagykernek de nem is gyanús majdnem féláron 10 pro annak mondjuk egy baja volt számom a B20 hiánya.
-
Alarikman
senior tag
Vegyél az AliExpress-ről. Ott nagyon olcsók a tokok. Pl: link
Van sima X3-ra is. De ezekkel a fura nem EU-ba szánt verziókkal vigyázni, mert felröppent korábban hír, hogy a Xiaomi blokkolhatja a nem megfelelő régiós telokat. Persze ebből még nem lett semmi erre felé.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Tompika777 #1210 üzenetére
Olyat nézek csak nehéz találni ilyen carbon tokot ami a másik kettőhöz jó
-
Pityu.
nagyúr
Ja és még annyit olyat olvastam valahol,hogy a sima poco x3 és a poco x3 pro között a kijelzőben is van különbség valamit a kamera kivágáskörül írtak vagy mit.Most akkor az üvegfólia sem jó rá?
-
Pityu.
nagyúr
Egyébként a poco x3 pro még androidból két főverzió frissítést kap?Azért kérdem mert ugye android 11 el jött ki és általában két főverzió frissítés szokott lenni.
A másik kérdésem azt hiszem szereztem jó áron egy ilyen telefont de most beszerzem hozzá a cuccokat mennyire különbözik a sima X3 túl az X3 pro mert azt tudom az x3 nfc cuccai jók a pro hoz de néztem tokot a telefonhoz és az x3 vastagsága nem ugyan az mint az x3 pro é.Poco x3 165.3 x 76.8 x 10.1 mm
Poco x3 pro 165.3 x 76.8 x 9.4 mmA vastagság a különbség 0,7 ez nem tudom mennyit számít nincs 1 milliméter.
Mitől vastagabb az X3?Ezt a tokot néztem de a vastagság különbség miatt nem mertem még megrendelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Hyundai, Kia topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Delta Force (2024)
- Google Pixel topik
- Ég veled, KEndre! :(
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ma indul a Destiny 2: Heresy
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest