- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
Hali!
Sms "putty" értesítő hangját hol tudom megváltoztatni, mert én nem találom. Lehet egyáltalán! -
ates2
senior tag
Azt tudjátok, hogy lehet Sim-et letiltani ?
Utazok el holnap, és a DIGI-s kártyát szeretném ki offolni anélkül,hogy ki kéne szedni, félek sírni fog 4 napig, hogy nincs hálózat meg minden.
Viszont mikor beállítások - sim kártyák résznél az engedélyezés résznél offolnám de azt írja nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Gondolom az alliexpressen az értékeléseket véleményeket kell nézni.Igen a fixshop az egy jó megbízható hely sokszor vásároltam már tőlük,viszont itt most kicsit drágák mert szerintem a többi linkelt helyen is esélyes a gyári csak valamennyivel olcsóbban.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
D@niel
addikt
Nekem ez ment bele: [link]
Azt írja, eredeti, de mi számít annak? Szerintem ezt a részét engedjük el. Bele raktuk, hibátlan.
Egyből teszteltem, hajszál híjján 5000mah volt.
Van 6000mah-es, bele megy, de nincs annyi, az is csak 5 ezres.『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
Spec
őstag
Amúgy Ali-n 4-5000 Ft-okért vannak eredetinek írt csere akksik, meg utángyártott is van hasonló árban. Ezek mennyire vállalhatóak vajon?
Amúgy EU-n belülről én a FixShop-ot ajánlom, ott kb. 15e-ért van eredeti Xiaomi, és "vállalható minőségű" utángyártott is van, kb. 7500-ért. Ez egy Szlovák cég, töbször rendeltem már tőlük teló alkatrészt, és megbízható, jó terméket küldenek, és viszonylag gyorsan meg is jön. Iphone akkut már többször rendeltem tőlük, eddig nem volt gond vele."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
bgyg1
aktív tag
válasz rolandhun95 #5389 üzenetére
Szia! A srác aki javította, ő rendelte valahonnan 16.000 volt az árra plusz szerelés.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz rolandhun95 #5389 üzenetére
Szia,én utána néztem különféle árak vannak érdemes utána kérdezni is a cégeknél,hogy tényleg gyári e mint a képen és írva vagyon legdrágábban 16EFt-ért találtam
12 117 Ft
8 799 Ft
6.990 Ft erre rákérdeznék itt jó cuccok szoktak lenni de jobb a békesség
16 480 Ft
10 157 FtAz aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
törölt tag
válasz vivi.szivi #5387 üzenetére
Mi lett a következő telefon?
-
vivi.szivi
csendes tag
-
Papix
tag
válasz vivi.szivi #5377 üzenetére
Hasonló gondunk volt a lányom telójával. Harmadszorra küldtem vissza javításra, ekkor cseréltek alaplapot. Igaz még garis a készülék. Nem akarok vészmadár lenni de gyanítom, hogy alaplap gond lesz sajnos.
-
Spec
őstag
Igen, egyébként nálam is így van beállítva. Ujjlenyomatos felélesztés van, amihez nem kell megnyomni, csak hozzáérni. Elaltatni, meg a képernyőn dupla koppintással szoktam. Én kikapcsolni szinte sosem szoktam, éjjelre se. Éjjel az éjszakai "ne zavarj" üzemmód aktiválódik, de nem kapcsolom ki. Újraindítani is talán havonta egyszer szoktam, ha véletlenül eszembe jut
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
beller
aktív tag
válasz vivi.szivi #5381 üzenetére
Én szinte sosem használom a ki-be gombot, csak az újjlenyomat olvasó miatt, amihez viszont viszont nem kell megnyomni. Be van állítva, hogy este fél 10-kor kapcsoljon ki és reggel háromnegyed 7-kor be. Nappal végig be van kapcsolva, éjjel meg alszok.
-
Spec
őstag
válasz vivi.szivi #5381 üzenetére
Tudom hülye kérdés, de nincs véletlenül olyan tokban ami nyomja, szorítja? Esetleg próbáljátok meg tok nélkül, csak natúr a telót, hogy úgy is csinálja-e. Nézzétek meg, nincs-e a gombnál valami piszok, maszat. Amúgy meg nem biztos, hogy a gomb a vacak, hanem belül az érintő kapcsolója is lehet rossz, vagy akár ott lehet valami dzsuva, amitől úgy érzékeli, hogy megnyomódik. Azt nem tudom cserélték-e, vagy csak a külső gomb részt?
Ha nincs a gombbal látszólag semmi gond, akkor ez áramköri probléma lesz, ami csak a komplett alaplap cseréjével orvosolható. Esetleg még egy gyári visszaállítást megpróbálhattok, hátha segít."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
vivi.szivi
csendes tag
igen, csak az a furcsa, hogy ha épp semmi baja mondjuk 1-2 órája, és hozzáérünk a gombhoz, akkor kezdi. de tényleg csak hozzáérünk. szóval mintha nálunk mégis lenne valami köze a gombhoz, mintha túlérzékeny lenne, persze mivel cserélve volt, valószínűleg az alaplapnàl lehet akkor baja, ahogy ti is irjátok. hát, már nézzük az újat. 😓
-
Sanki
Topikgazda
válasz vivi.szivi #5379 üzenetére
nálam eddig 2x jött elő ez a hiba, nagyjából fél év különbséggel
garancia már lejárt, így megcsináltatni nem fogok, de ez inkább alaplaphiba, mint gomb beragadás -
vivi.szivi
csendes tag
köszi, igen, 2021 július vettük a készüléket. sajnos a kommentem után használtam csak a topicban a keresőt, és láttam, hogy sokan írtak.
talán az a különbség, hogy itt sokan kifejezetten random újraindulásra panaszkodnak, (vagy nem részletezték,) míg nekünk nem egyből újraindul, hanem néha csak fel-le villan, illetve felold-lezár magától, nem jut el a kikapcsolásig.
magyarul, mintha nyomogatná valaki a gombot. ebből gondoltuk, hogy a gomb cserével megoldódik majd, de nem így lett. -
Narxis
nagyúr
válasz vivi.szivi #5377 üzenetére
Alaplap hiba is lehet, sajnos ennél a szériánál tömegesen mentek tönkre a telefonok emiatt. Főleg a 2021 tavaszán gyártottak érintettek. Ha kapcsoló gomb cserélve lett akkor más ötletem nincs. Szoftveresen letiltani ha jól emlékszem nem lehet de majd kijavít valaki aki meg tudja nézni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
vivi.szivi
csendes tag
#help hibásgomb újraindul vanmegoldás?
sziasztok, adott egy 2.5 éves teló, nagyon keveset használja a férjem, ő tényleg csak telefonálni szokott rajta, nincs agyon nyomkodva.
Több mint féve kezdte, hogy néha beragad a billentyűzár gomb, így újraindul a teló folyamatosan. Aztán elmúlt a hiba, majd pár hónap mulva előjött megint. Ekkor elvittük szervizbe, kicserélték a gombot. (A szerelő sem értette a szitut, mondta, hogy semmi gond nem látszik a régi gombon, nem ferde, nincs eltörve , semmi.) Egy darabig megint jó volt, aztán újra elkezdte. Most jelenleg is ki be kapcsol, néha megpiszkáljuk egy fogpiszkalóval/tűvel, akkor egy darabig jól működik. fizikálisan nem látni egyébként beragadtnak.
A kérdésem, hogy ki lehet e valahogy kapcsolni ezt a gombot. Feloldani a telefont fel tudjuk úgy is, hogy kettőt poccintünk a kijelzőre, szoval nem bánnánk, ha egyáltalán nem is funkcionálna, legalább tudnánk használni, nem kellene új készüléket venni.
Bármilyen ötletnek nagyon nagyon örülnénk.edit: igaz, ha lemerül, akkor cseszhetjük, ha nincs az a gomb
[ Szerkesztve ]
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok! Én cseréltettem benne, gyári új akksira. Tovább bírja mint a régi, de az eredeti jobban bírta még új korába.
-
D@niel
addikt
válasz Freiherr #5371 üzenetére
Nekem ismerős csinálta maszekba, aki teló szervizes.
Én inkább mentem neki.
Aksival meglepő módon nem volt gond, mérés alapján 85%-os volt, holott két évig call of duty-ztam rajta, naponta több órán keresztül, töltés közben.
Ami a tiéddel történt, így nekem meglepő.Poco x5 pro-t tudnám elképzelni x3p után.
Viszont! van már hír az X6p-ről is, Redmi note 13S pro lesz belőle.Más: most már igazán jöhetne valamelyik pixel A14 rom... 😑
[ Szerkesztve ]
『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
Spec
őstag
válasz Freiherr #5369 üzenetére
Persze, hogy lehet. Minden telefonban lehet, csak kérdés hogy mennyire bonyolult, vagy mennyire jár rombolással. Sajnos a POCO X3 Pro hátlapja ragasztott, így minimális rombolás nélkül nem tudod megoldani. Van róla tutorial video a neten, nézd meg. Ha van egy kis műszaki affinitásod, akkor simán végrehajtható a csere, ha nincs akkor én szekszervizre bíznám.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Freiherr
őstag
Szomorúan konstatáltam, hogy kedvenc telefonom akkumulátora kezd púposodni.
Bőven megszolgálta az árát, legjobb vételem volt eddig telófronton.Az lenne a kérdésem, mire lenne érdemes váltani, ami legalább ilyen jól összerakott potens gépezet 150-160k- ig?
Back to the future
-
Pityu.
nagyúr
Na akkor ezt alkalmazd,vagyis a netesre kell ezt beállítani.
Hívásbeállítások > további beállítások> Fix hívószámok és itt a sim2-nél a fix hívószámokat engedélyezni - itt kell a pin2 kód. Ha nem adsz meg egy számot sem, akkor nem tudsz róla kimenő hívást indítani. Ha jól emlékszem kb 10 számot meg lehet adni, ezeket gond nélkül hívhatod így is.
Igaz,hogy továbra is meg fogja cserélni a számot de a második sim-ről nem fog tudni semmit csinálni és figyelmeztet akkor átkapcsolod egyes simre[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Igen mikor meg volt a teló nekem is csinálta.Ha kikapcsoltad a telefont xy időre pl akkor felcserélte a dolgokat.Előtte meg pin kód bug volt örültem mikor megoldódott lett helyette ez a sim kártya felcserélős Megoldás nem lett rá de majd ha lesz egy miui frissítés az megoldhatja.
Mind a két sim kártyát használod hívásra?Mert ha esetleg az egyik mondjuk csak net akkor van egy letiltásos megoldás.[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
olyan bug-rol van hír,hogy ha 2 sim van bent akkor össze vissza állítja random, hogy mikor melyik simről megy hívás és sms ?
1 telekom 2 digis kártya, be van állítva, hogy telekom hívás/sms, digis csak net.
De van,hogy látom mikor hívok egy számot a digisröl akarja indítani tegnap írtam egy sms-t azt is digisről küldte el...Olyan mintha valamiért resetelne és újra be kéne állítani, csak nem tudom mi idézi elő.
-
törölt tag
Valaki tud megoldást a problémámra?
-
Pityu.
nagyúr
válasz resolut1on_ #5353 üzenetére
Nincs mit
-
Pityu.
nagyúr
válasz Ultram3jor #5351 üzenetére
Még nem frissítette le vagyis nem ajánlotta fel az android 13-mat?Már pedig rég meg kéne lennie.Állítsd át a régiót pl lengyelre és a beállításokban a telefonról menüpontban miui verzióra rábökve megtudod nézni,hogy felajánl e frissítést.Ha nem akkor érdemes mondjuk innen letölteni friss romot ki kell keresni eu vagy global verzió és azt letölteni.Aztán meg a letöltött romot manuálisan így kell betallózni és telepíteni
-
Ultram3jor
senior tag
Sziasztok,
Eléggé el vagyok keseredve. Eddig tökéletesen működött a telefonom, teljesen gyárilag, mindenféle mókolás nélkül.
Minap kaptam egy értesítést, hogy nem felel meg a céges feltételeknek a szoftver és frissítsem Android 13-ra. Jelenleg nem tudom használni a céges Teams-et se semmi mást.
Kérdésem az, hogy lehetséges-e olyan szoftverre frissíteni amivel minden tök ugyanúgy fog működni, mint a gyárival és nem lesz probléma google wallet-el és online fizetéssel stb?
Ha igen mit kellene tennem ehhez? (Viszonylag vakon vagyok a témában, 10+ évvel ezelőtt ZTE Blade-emet piszkálgattam több kevesebb sikerrel. )
Másik, hogy ha ez bonyolult és több óra utánaolvasással, billentyűzet szétveréssel jár akkor simán haljandó is lennék valakivel itt a fórumon belül megcsináltatni. (természetesen nem ingyen kérem)Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dávid
-
Szaraz
tag
válasz KurtCobain #5344 üzenetére
Nekem is CrDroid van fenn ( 9.11 ), de nekem az adb-ben hibára fut:
Failed to set property 'sys.usb.config' to 'diag,serial_cdev,rmnet,adb'.
See dmesg for error reason.
Mit rontok el?Ui: win11 az oprendszer
[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
Szaraz
tag
Gyári Miui-n hol lehet bekapcsolni a VoWiFi-t?
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
törölt tag
Másnál működik az RCS csevegések a Google Message alkalmazásban? Beállitást ír ki..néha sikerül
Gyári MIUI 14...de custom rom alatt is volt ez a problémám...
[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz KurtCobain #5344 üzenetére
Fozott rom-okon is lehet PDC-zni (a szokasos setprop utan)?
Nekem mindig csak MIUI alatt sikerult.Es ilyenkor hogy megy a kereses? PDC-vel atallitva a kovetkezore, reboot, proba, goto 1?
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
KurtCobain
őstag
Yettelnél publikusan elérhető lett a VoWifi. PDC tool-ban a Turkey-VoLTE profilt kiválasztva működik a Poco-n is.
CrDroid-on tesztelve.
Mmm'kay?
-
v.attis
őstag
Xiaomi.eu-n határozottan kijelentették, hogy nem lesz benne, sőt, ma adtak ki rom frissítést amiből már ki is vették. Arra hivatkoztak, hogy ne várja el a nagyközönség, hogy kb 50 romot frissítsenek mindig amikor a Google valamit módosít. Jogos.
Arrow os letöltés oldala meg is adta magát, mondjuk nem biztos, hogy köze van a guglis dolgokhoz...
-
D@niel
addikt
válasz v.attis #5339 üzenetére
A PlayIntegrityFix-hez jött frissítés, v13, magisk-ból mehet fel. Így hibátlan, az eu fórumon is írják.
Romok majd szépen frissülnek, hogy alapból bennük legyen a fix. Azért mégiscsak az lenne a lényeg, hogy ne kelljen root.『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
v.attis
őstag
válasz #61872278 #5338 üzenetére
Most megint gebasz van a play integrity fix-el, a gugli változtatgat valamit és nem mennek át a cfw-k. Ma próbáltam Arrow-t és Xiaomi.eu-t, egyik sem ment át.
[Itt] azt közlik, hogy csak Magisk mókolással lehet helyre hozni, kiveszik a stable romokból. Ellenben a Magisk procedúrát is meg kell ismételni további változások után, vagy rom frissítés esetén.
Ha ez a hyper os utánzat gyári romon alapul, még az is lehet, hogy megoldást jelent az említett problémára?Egyhajszálra vagyok attól, hogy teljesen gyárira állítom vissza a telót, bootloader zárással. Lehet teszek egy próbát vele előtte...
-
v.attis
őstag
https://hyperosupdates.com/
Ez mi? Van Vayu-ra is, komplett rom. Nem tiszta, hogy most ez tényleg a Hyper os rom, vagy csak "téma"?
-
törölt tag
Azt hogyan lehet kikapcsolni hogy a Google bizonyos appokba pl Discord automatikusan bejelentkezzen? (Smart Lock)
-
Spec
őstag
válasz #61872278 #5331 üzenetére
Várj egy kicsit vele, vagy próbáld más régióval, pl. osztrák, német. Indítsd is újra, és utána nyomogasd a frissítést rajta. A jobb felső sarokban lévő 3 pöttyös menüben a frissítési beállításokban kapcsold be a frissítések korábbi fogadását is. Ha ezután se frissül, akkor nincs tippem.
-
Spec
őstag
válasz #61872278 #5325 üzenetére
Magyar régióban nem ajánl fel újabb frissítést. Tedd át a beállításokban mondjuk lengyelre, és akkor fogod tudni frissíteni 14.0.1-re. A 14.0.3-at nem tudom hogy ajánlotta fel egyeseknek, nekem több hónapja nem hajlandó frissülni, és azt írja ez a latest stable.
-
törölt tag
Lesz valaha rendes stabil MIUI 14 a telefonra? Vagy HyperOS lesz?
Gyári MIUI v13.0.3.0 azt írja ki hogy nincs elérhető frissités
-
v.attis
őstag
Automatikus hívásrögzítés kell. Megy benne, minden mókolás nélkül?
Ha Google telefon alkalmazás van benne, akkor az nem tudja.Magisk-el meg nem akarok kínlódni, régen amikor még megvolt benne az appon belüli modul letöltés lehetősége, játszottam vele kicsit, aztán pont akkor bukott meg valami amikor fizettem volna boltban. Itt be is fejeztem a rootolgatást... Kínlódok vele és biztos a legszarabb helyzetben hagy cserben...
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
-
v.attis
őstag
Áááá, meg sem próbálom. Nekem nem akar összejönni ez a CRdroid.
Az előbbi képkivágáshoz feltettem, Telegramba akartam írni, hogy mi a gondom, erre nem érkezett meg a belépéshez az sms kód, hívás sem jött.
Magiskolást már meg sem próbálok.
Sikeresen leszűkült, mostmár végérvényesen a kör az Arrow-ra és a Miui-ra. Az Arrowt legalább ismerem és tudom, hogy működik minden vele. -
v.attis
őstag
válasz #61872278 #5313 üzenetére
K&H. Elindul, de bejelentkezéskor hibát dob, valami olyasmit, hogy nem felel meg a biztonsági követelményeknek, de Safetyneten meg átmegy.
Sajnos nem tudom most megmutatni, mert Xiaomi.eu-n vagyok, így a screenshot miatt fel kell raknom a CR-t, viszont nem maradhat fent, mert nem lesz mobilbankom, ki tudja meddig.
-
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
válasz v.attis #5307 üzenetére
A cr-es csapatnak érdemes telegramon jelezni a problémát screenshot-al, itt a szoba linkje: [link] banki appok kritikus pont, ezeknek hibátlanul menniük kell(ene).
Miui/leica kamerát tudod portolni bármelyik custom-ra magisk-ból, az tudja az említett funkciót, most így hirtelen ezt találtam: [link]『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
v.attis
őstag
Arrow-n megy a mobilbank, de pl CRDroidon már nem, sőt talán Lineage-en sem...?
Épp ezért írtam, hogyArrow-n még megy, de ki tudja meddig...
Crdroid központi címére írtam ezzel kapcsolatban, de semmi válasz nem jött.
Magyarul nekem az előzmények értelmében két lehetőségem maradt: Miui vagy Arrow.
Mindkettőnek van előnye és hátránya... A miui több apróságot ad, pl a miui camera tud olyat, hogy zseblámpaként 'égeti' a vakut és csak el kell lőnöm a fotót, amikor minden jó. Gcam ilyet nem tud. Mivel sokszor fotózok szerelési munkákat, nekem ez fontos.
Az oldalsáv és vele a kis méret megint fontos.Ellenben Arrow sokkal takarékosabb, meg ami hatalmas pizitívum: app engedélyek, bejelentkezések működnek arcfelismeréssel is, nem csak az ujjlenyomattal. Nem lövi ki az appokat, egyszerűen csak működik minden.
Nehéz döntés lesz...
-
v.attis
őstag
Néhány hónapig Arrow-n voltam, sokkal jobb, de sajnos vannak olyan fícsörök a miui-ban amelyek hiányoztak (pl oldalsáv, miui kamera), valamint a banki és google szolgáltatások ebben egyelőre atom stabilnak tűnnek.
Arrow-ban még megy a K&H mobilbank, de ki tudja meddig, illetve google asszisztens már nem is megy.A hang problémám össze vissza működik a legújabb Xiaomi.eu-n, van hogy egyszerűen nem tudom lehalkitani a zenét. Itt valami bug van szerintem.
Na még átgondolom mi legyen. Lehet vissza megyek Arrow-ra.
-
D@niel
addikt
válasz v.attis #5303 üzenetére
Ez egy feature. Két forrásból hang lejátszás. Anno, amikor megtaláltam ezt a lehetőséget, örültem, mert call of duty-zás közben háttérben tudott futni a YouTube.
Sőt, az is rémlik, hogy a két forrás hangerejét külön lehet szabályozni, így nálam a yt kb. 30%-ra, a játék hangosabbra volt állítva.
Ki lehet kapcsolni.
Nem miui-n vagyok, így nem tudok többet segíteni.[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz DeFranco #5293 üzenetére
Szia,
inkább publikusan válaszolok, hátha másnak is aktuális:
hogy kinek melyik Gcam verzió a megfelelő, milyen konfig-al, teljesen szubjektív.
Mit akarunk fotózni: tájat, portrét, kutyát, macskát, seprűnyelet? =) Fotókra vagy videózásra keresünk?
Az elmúlt években jó pár verziót kipróbáltam, ez alapján:
BSG 8.1 - ezt ajánlják a legtöbben, mindenkinek megfelelő, sok verziónál ezt használják alapnak, stabil, gyors, minden tud, kihozza a kamerából, amit lehet: [link]
A legelső apk, legfelül.
Hozzá a konfig file-t érdemes betenni, kikeressük a poco x3 pro-t, majd miui-hoz a legelsőt, custom rom-hoz a másodikat: [link]
Amit személyesen még ajánlok:
LMC 8.4: [link]
A hozzá készült konfig-al szerintem ez tudja a legtermészetesebb színeket, tényleg azt látom a fotón, amit a valóságban is. Sötét módban nem túl acélos (nekem ez nem szempont). Telegramon van hozzá az általam javasolt konfig: [link]
Telepítés: apk-t letöltjük, majd telepítjük (ha kéri az engedélyt, megadjuk).
A letöltött konfig file-t bemásoljuk a mappájába, ennek helye: Internal memory-n belül Gcam, vagy - adott esetben - LMC8.4 mappa.
A kamerában a fekete részre dupla kopp, előugrik az ablak, itt be tudjuk adni a konfig fájlt.
Meg tudjuk csinálni a beállításokon belül is, youtube-on mutatja a srác:
How To Load Import .XML GCam Config File [2023 Updated] | GCamApk.io]
Van olyan eset, hogy vagy a dupla koppos nem megy, vagy csak ez megy és a másik nem. Lényeg, valamelyik lehetőség mindig működik.
Konfig-ot ne töröljük ki, ezért írtam, hogy inkább másoljuk be a gcam mappába.
Ennyi.
Ha megy a dolog és van affinitás, próbálgassuk a különböző verziókat, valamelyiknél szebb a fullhd 60fps videó, másiknál sötét mód megy nagyon, stb.『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
Új hozzászólás Aktív témák
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Ég veled, KEndre! :(
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- PlayStation 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest