- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fruityloops
tag
válasz
Wasquez #2157 üzenetére
Hogy r@hadjanak meg, nekem is ez a bajom. Évek óta kiszedték valami előírásra hivatkozva, adatvédelem blabla, szegény 73 éves édesapám hangját amikor telefonon beszélünk régen mindig feltudtam venni, aztán kiszedték, maradtak a google appok, de egyik sz@rabb mint a másik, semmit nem ér, buherálni meg bootloader nyitogatás romot cserélni kösz inkább de nem. És eszük ágában sincs visszarakni a gyáriba a rögzítést sajnos.
-
motofi
aktív tag
válasz
Wasquez #2157 üzenetére
Bootloader oldás! Majd eu vagy indonéz rom felrakás. Én eu romot használok minden működik banki appok és persze gyári alapú hívásrögzítés. A Google hamarosan töröl minden hivásrögzítő app-ot a play áruházból persze android 9 vagy a felett már azok is sz@rok voltak egy ideje.
-
-
-
Predatorr
őstag
válasz
Wasquez #2057 üzenetére
Nekem mennek a makrók, csak soxor várni kell a fókuszra. Bnőm küldött S21 makro fotót, hát az hiperszar. A macska orra szép tisztán látszik, arra frankón fókuszált, a többi meg homályos. Nekem S8 volt előtte.(persze az régebbi), ahhoz képest ez a teló f.sza, főleg este. Gyári app.
Ami engem bosszant, hogy a panoráma fotó kb. 340°-nál lekapcsol, illetve a szerkesztett kép nem jelenik meg a galériában (ki kell lépni a fotó appból, és külön megnyitni) és üzenetként sem tudom csatolni,.mert ott sem jelenik meg rögtön. -
balazs1022
őstag
válasz
Wasquez #2057 üzenetére
Persze abban igazad van, hogy nagyobb pixelre tobb feny jut. De most az, hogy 13 helyett 16mp-es egy szenzor az a valosagban nem jelent akkora kulonbseget. Emlekszem anno a HTC csinalt 4 mp-es szenort, ami eleg pocsek kepet csinalt...
Masfelol leginkabb este szamit, hogy mennyi feny jut be, de ezen a zaridovel lehet kompenzalni.
Szerintem eleg jó kamerát kapott a Poco.
A makrofotozas meg nem a szenzortol fugg. Egy makrolencsevel lehet rajta javitani. :) Meg hat 70 ezer ft-ert amugy sem tudhat mindent :D
-
Predatorr
őstag
válasz
Wasquez #2024 üzenetére
Amióta ismerősöm napokig szidta az új konfigját, miközben elfelejtette beállítani a win powerplant, bármit el tudok képzelni. Mellesleg én is volt, amit nem találtam, oedig már m 5* végig néztem minden szarságot,.de esetleg egy (3) pöttyel arrébb volt, v észre sem veszed, v nem is gondolod, h ott még kapcsolhatsz valamit. Bocs a segítő szándékért.
Balazs: Csak amiket felsoroltam. + kijelölés néha láthatatlan, képvágó jel tök.máshol, mint ahol vág, msngrben a bill. Néha elfedi a mezőt, stb. Amúgy engem ez a Droid 11-gyel érkezett ujjlenyomat nem olvasás akaszt ki a felébresztésnél. Érintgethetem, v semmit nem csinál, v csak rezeg, 5* sem ismeri fel egyiket sem. Appokon belül meg simán működik. Elb.szták, nem javítják 1 éve. Xiaomi support.
Kétlem, h custom romon működne bár.elyik.xiaomi app nethozzáférés nélkül, vagy a samsung progik.
-
Predatorr
őstag
válasz
Wasquez #2022 üzenetére
Hangok?
Nálam eldöntött már a visszacsere Samura.(bugsbymentesre), csak rossz a használt ára ennek, úgyhogy húzom vele a nagy rakás szoftveres szarságával kémkedésevel (vagy más app, persze, ami Samun nem kellett), beleértve a xiaomi kamerát és a mi watchot is. Aztán biztonsági kamera vagy walkman lesz.RVR400: Nem az én problémám, amíg nincs valahol újra Komjáthy Gyuri bá műsor.
Csak szart adnak mindenhol, és folyton pofázik a sok önsztároló senki. Nem érdekel, de a sorstársnak jól jöhet.
-
-
-
ToniSlow
senior tag
válasz
Wasquez #2006 üzenetére
Szia,
Ha a bankod támogatja a google pay-t akkor simán azzal. Ha nem, de van saját alkalmazása mint a raiffeisen-nek akkor azzal. Ha egyik sem akkor marad valami kerülő megoldás mint pl. a Curve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest