Új hozzászólás Aktív témák
-
mdav88
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #516 üzenetére
Na, nem csak nálunk van?
Gcam 8.1 egész jól tudja kezelni, de olyan mint valami hisztis pcsa, amikor úgy támad kedve, nem működik... -
mdav88
aktív tag
Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam, lehet egyedi probléma: Pár napos készülék, kamera alkalmazás néha befagy nem indul el, néha meg teljesen jól működik. Olyan mintha néha nem tudna a kameramodulhoz csatlakozni. Feldobtam most a Gcam-et, meglátjuk az mit csinál (7.3 pl zöld képeket, de a 8.1 úgy tűnik működik)
Nyilván volt már alapbeállításra visszaállítás (csak a kameránál), adattörlés, stb. Ha van ötlet szívesen fogadom. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest