- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sing1ep1ayer #26 üzenetére
.."és egy SSD-t is meg tudnak fizetni,"..
Egy átlagos minőségű SSD (C:\ meghajtónak), megfizethető. Az előnyei pedig megfizethetetlenek.
-
válasz
sing1ep1ayer #36 üzenetére
A MP3 taknyolás sem éérdekelt volna, hogy ronda, ha működik. (Akkor pl. kapcsolatba se kerülök vele, mert nem szakad le, és nem kell szétszedni.)
"2. Előlapnak simán felpattintható a DVD előlapja""
Ja, ezt azóta olvastam. De ettől függetlenül nem egy nagy feladat egy előlapot készíteni hozzá.
Illetve melegedősebb winyókhoz nem is baj ha szellős a ház.
Az egyik laposomban nekem sincs DVD, mert nincs meg hozzá. Mondjuk az egy zombi gép@bakter24 : Ja, azóta láttam, hogy nem egyszerű... Akkor simán vágni kell rá műanyagból
-
válasz
sing1ep1ayer #22 üzenetére
"Hogy néz már ki az a megrágott nyáklap, a kilátszó keszekusza csatlakozólábak, meg hogy egyelőre még előlapja sincs a cuccnak,"
1. kit érdekel, hogy néz ki, ha megbízhatóan működik (ez esetben nem függ össze),
2. Előlapnak simán felpattintható a DVD előlapja"mert ha veszel egyet akkor alig drágább. "
Nem fogtad fel a dolog lényegét, sebaj. Mindent lehet venni,m minden vásárolható, kreativitás, alkotókedv meg feleslegwes modern társadalmunkban.
Én is szívesebben használok saját kezűleg készített dolgokat, mint amit vettem.A Logoutnak meg az a lényege, hogy mindenki azt rak ki, amit akar. Ha annyira gáz, akkor a moderátorok nem teszik ki.
A te cuccaid sem gázok, de valakinek az is ronda lenne, meg valami arra is megmondaná, hogy minek.
A nyákra forrasztott kábelek eltakarása zsugorral meg kb. halottnak a csók. Nekem jobban tetszik ez a melegragacsos megoldás.
@Bakter24 : Az előlapot én beragasztanám a DVD ház aljába. Vagy csavarozni ugyanoda.
-
bakter24
őstag
válasz
sing1ep1ayer #31 üzenetére
Én értem, amiket mondasz, viszont egy szóval sem állítottam a cikkben sem, hogy "szép" lett. Azt állítottam, "jó" lett. Ezt állítom most is. Mint ahogy a Te korábbi remekműveid is jók arra, amire tervezted/használtad őket. Én a logout-on sosem a hiper-szuper modokat, teszteket vagy leírásokat néztem többre, hanem a szubjektíveket, mert néha igencsak más megvilágításba helyezték az adott terméket/szoftvert/modot mint ahogy elsőre gondoltam volna. Ez nem azt jelenti, hogy ne lennék igényes a minőségre. Viszont azért döntöttem amellett, hogy ezzel a cikkel debütálok itt, mert tényleg faék egyszerűségű cuccot építettem egy-két óra alatt ingyen, amivel a laptopomat olyan dologra tettem képessé, ami sokkal jobban szolgálja az igényeimet, mint előtte és amire gyárilag nem képes. Vehetem volna hibrid HDD-t, vagy gyári bay-t, de nem így tettem. Kihívás, fejlődés. Amúgy, ha lenne egy előlapja, és nem látnád, mi van benne, akkor jobban tetszene? Akkor is ronda lenne, csak nem látnád képeken. Sokkal igénytelenebb és rondább lehetne, mint amennyivel szebb lehetne a mostani állapotánál. Ha a 100%-ra törekedtem volna, sosem készül el, sőt bele sem fogok, mert sem műhelyem, sem drága gépeim. Egyszobás lakás, pici gyerek
Se kosz, se zaj... Ezért nem szégyenlem a művem, mert ennyit lehetett kihozni a hozott anyagból.
+1: Egy eszközben, ami sosem látszik, nem harisnyázok. Nem egyenlő a ház belsejével, amin ablak van, leveszed az oldalát, stb. Ebbe most beletettem egy winyót, és lehet az életben nem szedem szét többet. Olyan, mint az álmenyezet pl. Kívülről nagyon szép, mögötte meg mindenféle kábelek , szigetelés, csővezeték, miegyéb. Van, ahol nem számít az esztétikum, amíg nem megy a használhatóság rovására.
Már megint egy oldalt írtam ugyanarról. A lényeg átjött, nem vitatkozni akarok, csak ismertetem a szempontjaimat: Nem szép: OK, Tökéletesen használható: OK, Ingyen: OK -> 2:1 nekem
-
BiP
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #28 üzenetére
Biztos meg lehetett volna oldani sokkal szebben is. De gondolom itt nem ez volt a cél, hanem a funkcionalitás, és maga a kihívás, hogy meg tudja-e csinálni. Ezeket tökéletesen teljesítette is.
A külalak (forrasztás, nyák) meg úgysem látszik, hiszen a laptopon belül van, takarásban.
A dvd-s fedlapot mondjuk én is rátenném, már csak esztétikailag is, és amint újra használatba kerül a DVD meghajtó vagy esetleg eladásra kerül, szépen vissza lehet rá pattintani. -
bakter24
őstag
válasz
Előlap lesz, mondtam már, bele is kerül a cikkbe majd. Ámen. A törött nyák nem szép, de mint írtam a leggyorsabb & legolcsóbb megoldás volt. Lehetne hozzá vágni üres nyákból darabot, vagy fából, vagy bármiből, de akkor már TÉNYLEG nem lenne olcsóbb, mint a bolti. De hogy a ragasztón keresztül átlátszó keszekuszasággal mi bajod, azt nem tudom. Hogy máshogy lehetett volna ráforrasztani a drótokat a csatlakozóra? Van valami tuti módszer, amit nem ismerek?
Hiába írod, hogy nem volt olcsóbb, mint a bolti. De az volt. Konkrétan: rossz dvd = 0ft, sata kábel volt otthon, = 0ft, sata tápkábel rossz tápról levágva = 0ft, idő = 0ft. Nem eladásra építettem és nem is kiállításra. Ha tudsz érvet mondani, ami miatt a "felhasználói élmény" csorbul, akkor mondj.
mod: Nem az garas foghoz verése miatt lovagolok rajta, hogy ingyér' volt, hanem elvből. Ha 2eft-ba került volna ez az alkotás, megvettem volna a boltit. De az semmi élményt nem ad, mikor összedugod, és működik. Annak az a dolga. De megcsinálni öröm egy ilyen holmit, amit meg tudok. És ezt a bolti sosem adja meg.
-
bakter24
őstag
válasz
Nem a megvalósítás miatt publikáltam, viszont a bolti 2500 ft-os cucc pont 2500 ft-al drágább, mint az enyim. Ezt kéretik figyelembe venni! És azt a tényt, hogy akartam egy ilyet, picit molyoltam vele, és most lett nekem egy ilyen. Venni valamit bárki tud. Megcsinálni picit bonyolultabb. Szépen megcsinálni még annál is bonyolultabb. És nekem a funkcionalitás számított, ha csinálnék másikat, és lenne rá egy pár napom, akkor szép lenne, hidd el. De egyrészt nem volt pár napom, másrészt nem nézegetni építettem, hanem használni. A célom nem az volt a cikkel, hogy modding versenyt nyerjek, hanem hogy ötletet adjak másoknak esetleg vele.
-
válasz
sing1ep1ayer #8 üzenetére
dupla
-
válasz
sing1ep1ayer #8 üzenetére
A megrágott NYÁK-kal az élen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged