Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sing1ep1ayer

őstag

válasz hcl #33 üzenetére

"1. kit érdekel, hogy néz ki, ha megbízhatóan működik (ez esetben nem függ össze),"
    Sokakat, többek közt téged is sok esetben. Ne haragudj, de ha már van, akkor megnéztem a logout blogodat és a munkáid azért viszonylag igényesek (pl: olcsó képkeret, olcsó fa ház), illetve a Szakszerű javítás a köbön című bejegyzésedben magad is taknyolásnak nevezed azt, ahogyan a haverod mp3 lejátszóját megbütykölték, holott látszott? Nem. Funkcióját ellátta, amíg a gari tartott? Igen. Akkor meg? Miért kell álszenteskedni kérem!? :N

"2. Előlapnak simán felpattintható a DVD előlapja"
    Nem, lásd a szerző saját bevallását erről.

Egyébként ha lenne rajta előlap és korrektül nézne ki legalább a notiba behelyezve, akkor nem fikáznám ennyire, de így még az sem állja meg a helyét, hogy "úgyse látszik", mivel igenis látszik.

"Mindent lehet venni,m minden vásárolható, kreativitás, alkotókedv meg feleslegwes modern társadalmunkban."
    Na ez valóban mellette szól, nem vitatkozom vele. :R

@ bakter24
    Csináld meg azt az előlapot rá szépen és én is fejet hajtok majd. De egyébként se törődj velem, valószínű csak bal lábbal keltem. ;) A helyzet amúgy nálam is dettó ugyanaz itthon, mint vázoltad.

Új hozzászólás Aktív témák