- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Android dual SIM okostelefonok
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sing1ep1ayer #22 üzenetére
"Hogy néz már ki az a megrágott nyáklap, a kilátszó keszekusza csatlakozólábak, meg hogy egyelőre még előlapja sincs a cuccnak,"
1. kit érdekel, hogy néz ki, ha megbízhatóan működik (ez esetben nem függ össze),
2. Előlapnak simán felpattintható a DVD előlapja"mert ha veszel egyet akkor alig drágább. "
Nem fogtad fel a dolog lényegét, sebaj. Mindent lehet venni,m minden vásárolható, kreativitás, alkotókedv meg feleslegwes modern társadalmunkban.
Én is szívesebben használok saját kezűleg készített dolgokat, mint amit vettem.A Logoutnak meg az a lényege, hogy mindenki azt rak ki, amit akar. Ha annyira gáz, akkor a moderátorok nem teszik ki.
A te cuccaid sem gázok, de valakinek az is ronda lenne, meg valami arra is megmondaná, hogy minek.
A nyákra forrasztott kábelek eltakarása zsugorral meg kb. halottnak a csók. Nekem jobban tetszik ez a melegragacsos megoldás.
@Bakter24 : Az előlapot én beragasztanám a DVD ház aljába. Vagy csavarozni ugyanoda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest