- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Köszönöm, hogy te magad írtad le a lényeget, miszerint mindezt "meg lehetett volna oldani sokkal szebben is". Épp ez vele az én bajom is. Viszont kénytelen vagyok lejáratni magam, mert másképp nem értitek meg, úgyhogy előástam gyorsan a dobozkáimból pár 10 éves gyöngyszemet (amit magam sem tudom, minek őrízgetek) és szintén tökéletesen ellátta a funkcióját, illetve úgy sem látszik a házban. A rendelkezésemre álló szerszámok ebben az időben a következőek voltak: 2.000 forintos forrasztópisztoly, fúrógép, ragasztópisztoly és az elmaradhatatlan flex. Íme hát a művek:
Önmagáért beszél. Egy kis szigetelőszalag és máris jobban áramlik a házban a levegő.
Két kis 4cm-es ventillátor 2 darab hátlapi takarópanelre rögzítve metrikus csavarokkal és anyákkal. Fúrógéppel készítettem lyukat a csavaroknak. Pont 3 slotot foglal el és viszonylag halk is és úgy húzza kifelé a forró levegőt a házból, mint az álom.
Kissé koszos már.
Nem emlékszem miért, de a tápot át akartam helyezni akkoriban a házon belül. Nem akartam ellenben, hogy hátul egy lyuk tátongjon a házon, illetve a táp olyan helyre került, ahol nem tudtam volna bedugni. Így született ez a remekmű.
Hátulról így ugyanott kellett bedugni a gépet a konnektorba, ahol eddig és ugyanúgy is nézett ki. Ráadásul a venti még szellőztetett is. Csak forrasztópisztoly és ragasztópisztoly kellett hozzá.
A végére pedig az igazi magyar barkácsremek...
Univerzális VGA hűtő P4 hűtőből;Csak flexem és fúróm volt, szóval szépen átfúrtam a borda alját és anyákkal lehetett volna a videokártyára rögzíteni. Azt hiszem sosem raktam fel, de az ötlet azért ott van!
Le is kellett flexelni belőle itt-ott, hogy a kártyán lévő egyéb alkatrészek elférjenek tőle, viszont bármilyen 8cm-es ventillátort rá lehet rakni eszközmentesen és sokkal durvábban hűt, mint az akkori VGA coolerek.
Na ennyi. Most már teccikérteni miért mertem leszólni a kolléga munkáját? Én is követtem el hasonló dolgokat valaha (ki nem?
), de ha ezeknek most nyitnék egy-egy logout bejegyzést, akkor dícsérgetnél, vagy inkább megmondanád, hogy milyen ronda lett? Tartok tőle, hogy többen ócsárolnák, mint ahányan elismernék a "zsenialitásomat".
-
bakter24
őstag
Az eredeti előlap felrakásával az a gond, hogy az gyárilag ugye nem a burkolat része, hanem a belső sin elején van felfogatva, ami ugye teljesen száműzve lett a rossz dvd komplett belsejével együtt. Tehát átalakítás nélkül nem rakható rá. Ha csak ennyi lenne, akkor a rossz dvd elejét is simán visszatehettem volna. Ezért kell egyedi előlap, amit viszont már tényleg szépen kell megcsinálni, hiszen látszik. Azért nem csináltam meg első körben, mert arra vagy egy nagyon jó ötlet kell, vagy nagy meló. Amúgy köszi, a támogatást
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged