Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Előlap lesz, mondtam már, bele is kerül a cikkbe majd. Ámen. A törött nyák nem szép, de mint írtam a leggyorsabb & legolcsóbb megoldás volt. Lehetne hozzá vágni üres nyákból darabot, vagy fából, vagy bármiből, de akkor már TÉNYLEG nem lenne olcsóbb, mint a bolti. De hogy a ragasztón keresztül átlátszó keszekuszasággal mi bajod, azt nem tudom. Hogy máshogy lehetett volna ráforrasztani a drótokat a csatlakozóra? Van valami tuti módszer, amit nem ismerek?
Hiába írod, hogy nem volt olcsóbb, mint a bolti. De az volt. Konkrétan: rossz dvd = 0ft, sata kábel volt otthon, = 0ft, sata tápkábel rossz tápról levágva = 0ft, idő = 0ft. Nem eladásra építettem és nem is kiállításra. Ha tudsz érvet mondani, ami miatt a "felhasználói élmény" csorbul, akkor mondj.
mod: Nem az garas foghoz verése miatt lovagolok rajta, hogy ingyér' volt, hanem elvből. Ha 2eft-ba került volna ez az alkotás, megvettem volna a boltit. De az semmi élményt nem ad, mikor összedugod, és működik. Annak az a dolga. De megcsinálni öröm egy ilyen holmit, amit meg tudok. És ezt a bolti sosem adja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Pixel 7 pro 128/8
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest