Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
"1. kit érdekel, hogy néz ki, ha megbízhatóan működik (ez esetben nem függ össze),"
Sokakat, többek közt téged is sok esetben. Ne haragudj, de ha már van, akkor megnéztem a logout blogodat és a munkáid azért viszonylag igényesek (pl: olcsó képkeret, olcsó fa ház), illetve a Szakszerű javítás a köbön című bejegyzésedben magad is taknyolásnak nevezed azt, ahogyan a haverod mp3 lejátszóját megbütykölték, holott látszott? Nem. Funkcióját ellátta, amíg a gari tartott? Igen. Akkor meg? Miért kell álszenteskedni kérem!?"2. Előlapnak simán felpattintható a DVD előlapja"
Nem, lásd a szerző saját bevallását erről.Egyébként ha lenne rajta előlap és korrektül nézne ki legalább a notiba behelyezve, akkor nem fikáznám ennyire, de így még az sem állja meg a helyét, hogy "úgyse látszik", mivel igenis látszik.
"Mindent lehet venni,m minden vásárolható, kreativitás, alkotókedv meg feleslegwes modern társadalmunkban."
Na ez valóban mellette szól, nem vitatkozom vele.@ bakter24
Csináld meg azt az előlapot rá szépen és én is fejet hajtok majd. De egyébként se törődj velem, valószínű csak bal lábbal keltem.A helyzet amúgy nálam is dettó ugyanaz itthon, mint vázoltad.
-
bakter24
őstag
Azért nem akarom az eredeti előlapot felhasználni (mármint ami a laptopban lévő DVD-n volt) mert eladáskor azzal adnám, mivel az követi a laptop ívét. Ezért azt mindenképp változatlanul hagyom. Simán felpattintani nem lehet, a #30-asban leírt ok miatt. A #21-esben linkelt képen látszik, hogy elég nagy méretű háromszög kellene, hogy az ív folytatólagos legyen, ezért nem tudom a rossz dvd előlapját felhasználni, illetve nem sokat nyernék vele, mivel az is csak síkban takarna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mikrotik routerek
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- További aktív témák...
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest