- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
A forrasztott lábakat eltakarhattad volna zsugorcsővel, vagy ha nincs otthon, akkor egyszerűen kibelezett kábeldarabbal / szigetelőszallaggal hogy szebb legyen. De nem lovagolok tovább rajta, nem szapullak. Nekem akkor is az a kép ugrik be a magyar leleményességről és erről a munkáról is, amit a #17-es hozzászólásba beszúrtam. Az egy ugyanilyen igényesen és olcsón kivitelezett megoldás.
-
sing1ep1ayer
őstag
Rendben, ne haragudj ha bunkó voltam.
A véleményem ettől még persze az, ami.Arra tényleg jó a cikk, hogy ötletet adjon másoknak, bár valószínűleg igen kevés ember fog hasonlóval folgalkozni azok közül, akik egy notebookot és egy SSD-t is meg tudnak fizetni, amikor ebayen (most direkt megnéztem) már $9.20-ért kap utángyártott, tip-top minőségű terméket, ami a jelenlegi árfolyamon 2032 Ft.
UI: Bocs azoktól, akik ilyet kínálnak épp 5k+-ért a Hardveraprón.

-
Értem én, de ha már barkácsolsz, ráadásul magadnak, ráadásul kirakod közszemlére, akkor talán lett volna sokkal szebb módja is. Pl. egy fűrész, de ha párszor mélyen belekarcolsz, aztán csípőfogóval megroppantod, akkor szépen végigfut egyenesen. Ettől még jó a végeredmény, de kicsi figyelmességgel nagyon szép is lehetett volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Synology NAS
- XPEnology
- World of Warships
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Milyen egeret válasszak?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - 1 év garancia
- Glorious Model D2 Pro Wireless fekete - szinte új
- Glorious Model I2 Wireless fehér - szinte új
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A véleményem ettől még persze az, ami.