- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
A forrasztott lábakat eltakarhattad volna zsugorcsővel, vagy ha nincs otthon, akkor egyszerűen kibelezett kábeldarabbal / szigetelőszallaggal hogy szebb legyen. De nem lovagolok tovább rajta, nem szapullak. Nekem akkor is az a kép ugrik be a magyar leleményességről és erről a munkáról is, amit a #17-es hozzászólásba beszúrtam. Az egy ugyanilyen igényesen és olcsón kivitelezett megoldás.
-
sing1ep1ayer
őstag
Rendben, ne haragudj ha bunkó voltam.
A véleményem ettől még persze az, ami.Arra tényleg jó a cikk, hogy ötletet adjon másoknak, bár valószínűleg igen kevés ember fog hasonlóval folgalkozni azok közül, akik egy notebookot és egy SSD-t is meg tudnak fizetni, amikor ebayen (most direkt megnéztem) már $9.20-ért kap utángyártott, tip-top minőségű terméket, ami a jelenlegi árfolyamon 2032 Ft.
UI: Bocs azoktól, akik ilyet kínálnak épp 5k+-ért a Hardveraprón.

-
Értem én, de ha már barkácsolsz, ráadásul magadnak, ráadásul kirakod közszemlére, akkor talán lett volna sokkal szebb módja is. Pl. egy fűrész, de ha párszor mélyen belekarcolsz, aztán csípőfogóval megroppantod, akkor szépen végigfut egyenesen. Ettől még jó a végeredmény, de kicsi figyelmességgel nagyon szép is lehetett volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 4
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A véleményem ettől még persze az, ami.