- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
A forrasztott lábakat eltakarhattad volna zsugorcsővel, vagy ha nincs otthon, akkor egyszerűen kibelezett kábeldarabbal / szigetelőszallaggal hogy szebb legyen. De nem lovagolok tovább rajta, nem szapullak. Nekem akkor is az a kép ugrik be a magyar leleményességről és erről a munkáról is, amit a #17-es hozzászólásba beszúrtam. Az egy ugyanilyen igényesen és olcsón kivitelezett megoldás.
-
sing1ep1ayer
őstag
Rendben, ne haragudj ha bunkó voltam.
A véleményem ettől még persze az, ami.
Arra tényleg jó a cikk, hogy ötletet adjon másoknak, bár valószínűleg igen kevés ember fog hasonlóval folgalkozni azok közül, akik egy notebookot és egy SSD-t is meg tudnak fizetni, amikor ebayen (most direkt megnéztem) már $9.20-ért kap utángyártott, tip-top minőségű terméket, ami a jelenlegi árfolyamon 2032 Ft.
UI: Bocs azoktól, akik ilyet kínálnak épp 5k+-ért a Hardveraprón.
-
Értem én, de ha már barkácsolsz, ráadásul magadnak, ráadásul kirakod közszemlére, akkor talán lett volna sokkal szebb módja is. Pl. egy fűrész, de ha párszor mélyen belekarcolsz, aztán csípőfogóval megroppantod, akkor szépen végigfut egyenesen. Ettől még jó a végeredmény, de kicsi figyelmességgel nagyon szép is lehetett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest