- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Egyátalán nem baj hogy ilyet épített, csak szerintem nem szép és felesleges is, mert ha veszel egyet akkor alig drágább. A funkcionalitásáról annyit, hogy picivel elmarad a gyáritól, mert az enyémbe például nem kell csavarozgatni a merevlemezt, hanem szépen becsúszik a helyére, ahol stabilan áll. A csatlakozókat sem kell kézzel beledugni, mert azokba is önállóan belemegy behelyezéskor.
A forró ragasztó használata szintén nem baj, de neked nincs szemed, vagy mi? Hogy néz már ki az a megrágott nyáklap, a kilátszó keszekusza csatlakozólábak, meg hogy egyelőre még előlapja sincs a cuccnak, tehát a noti oldalán egy lyuk tátong? Miért baj, ha ezt le merem szólni hogy nem szép? Hát nem az b*meg, nagyon nem.
Lehetne ilyenből szépet is készíteni házilag, de ez nem lett az, mindenesetre udvariasan feltételeztem, hogy ez a megfelelő szerszámok hiánya miatt van, esetleg nem elég gyakorlott cikkírónk keze még.Az ötlet egyébként tényleg jó és nem lebecsülendő, de én akkor is csúnyának találom a megvalósítást. Nekem is volt pár hasonló művem, de inkább nem merném itt publikálni.
(mod)
@bakter24
Amint írtam itt fentebb is: előlap hiánya, a ragasztón keresztül átlátszó keszekuszaság, aztán a széttörögetett nyák, ami eszméletlen borzalmas. Egyébként te magad is ezeket a kifejezést használod a cikkedben a saját munkádra: "...Itt egy kis gányolásra volt szükség...".
Örülök, hogy ügyesen megoldottad a problémádat, de sokat tényleg nem spóroltál vele. Kellett egy optikai meghajtó, egy SATA- és egy tápkábel, meg némi ragasztó- és áramfogyasztás a munkához. Saccra alig kevesebb, mint 2500 Ft, cserébe csúnyácska és körülményesebb belerakni a HDD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Keys S prémium vezetéknélküli Mac/Windows billentyűzet, újszerű, 1 év garanciával!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehetne ilyenből szépet is készíteni házilag, de ez nem lett az, mindenesetre udvariasan feltételeztem, hogy ez a megfelelő szerszámok hiánya miatt van, esetleg nem elég gyakorlott cikkírónk keze még.