Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben06
tag
válasz
kory24 #11848 üzenetére
Szia! Köszi a segítséget! Videó adatfolyam átkódolása letiltása pipát kikvéve akkor lejátszási hibát ír a TV Plex kliens. minden a maximumon van, viszon megnéztem az irányítópultot amit írtál. ott van valami mert szerintem lebutítja a FHD formátumot Sd-re. Nem nagyon értek Én ehhez a plexdolgokhoz. Mit kellene beállítanom szerinted? Csatoltam egy képet.
-
Arolotifar
őstag
válasz
kory24 #11817 üzenetére
Nekem is egy kolléga segített 1-2 hónapja
Amikor létrehozod a könyvtárakat a Plexben, Filmeknél/Haladó beállításoknál a Keresés: Plex Movie, Ügynök Plex Movie legyen. Sorozatoknál pedig mindkettő Plex TV Series. Természetesen a könyvtár Általános beállításainál a Magyar nyelv legyen kiválasztva. Így nálam tökéletesen működik
Aminél pedig angol marad, ahogy enginev3.0 kolléga is ajánlotta, készíts magyar leírást -
enginev3.0
félisten
válasz
kory24 #11630 üzenetére
3. elől vedd ki a pipát
De egyébként a hdd jobban szereti ha folyamatos mozgásban van, mintsem az indulás-leállítást, egyébként ha a 3. elöl nem veszed ki a pipát, akkor állítsd mondjuk 24 órára, de igazából felesleges naponta újra nézetni vele az összes mappát, a részleges módosítás úgy is észreveszi ha új film kerül bele, vagy törölsz valamit
-
Imi1981
veterán
válasz
kory24 #11624 üzenetére
Nem kell hozzá pass! Ezt alapból tudja. Jelszavazni is lehet a belépést külön külön is a felhasználóknak. Pass nélkül ha jól emlékszem korlátozva van, hogy hány felhasználót adhatsz így hozzá. Viszont más módon is lehet megosztani tartalmat és úgy nincs korlátozva és ugyan úgy ki tudod választani mely mappákat lássa a felhasználó.
-
ACE-
addikt
válasz
kory24 #10048 üzenetére
4K filmeknél vagy kikapcsolod a feliratot, vagy külső forrású feliratot teszel. Azért transzkódol mert kiszedi a feliratot realtime a folyamból, és közben le is játssza, és ezt nem bírja már a vinyó. Többször le lett írva hogy 4K forrás nézésnél nem szabad a konténerből feliratot választani, csak külsőt, vagy ki kell kapcsolni.
-
kory24
őstag
válasz
kory24 #10047 üzenetére
Megnéztem egy nagyobb filmnél, ott majdnem 10 perc után tűnt el a transcode folyamat, de utána meg nem folytatta filmet csak bufferelt...... (bár ha folytatta volna is gáz lenne 10 percet várni film előtt, hogy elkezdhessem nézni.....)
Mi lehet az oka ennek?
Miért kell közvetlen lejátszásnál annak a transcode-nak végig beolvasni a fájlt?
-
sugarforce
addikt
Philipsre (nem vagyok biztos benne) úgy tudom nincs plex kliens.
Van pár lehetőséged szerencsére:
-Ha elég az fhd, akkor rpi3 openpht-val, rasplex-el, coreelec-el (azon plex app, vagy plexkodiconnect)
-amlogic s905/s905x/s905d/s912 lejátszó coreelec-el (azon plex app, vagy plexkodiconnect) Ezeken az eszközökön a gyári android az esetek 95%ban használhatatlan filmnézésre, kivéve pár eszközt, pl minix u1, vagy minix u9h -
sugarforce
addikt
külön felhasználókat hozol létre, majd csak 1-1 mappát osztasz meg a felhasználókkal:
-1. user /filmek/
-2. user /sorozatok/
-3. user /mesék/
A klienseken a userekkel lépsz be és csak az adott mappákat fogja látni, ehhez nem kell plex pass
Szinte minden plex kliensen van by folder mappanézet -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest