- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyes
senior tag
-
-
Dani_kp
addikt
válasz
code1005 #15334 üzenetére
Köszönöm a segítséget
. A leírás alapján raktam fel, elvileg most már jó, de a teszt csak holnap lesz.
Annyi, hogy így nem programból, hanem böngészőn keresztül üzemel a dolog.Amúgy a kérdésedre a válasz...nem teljesen idegen tőlem az informatika, sem pedig a linux, de még így is csak második nekifutásra sikerült (elsőre valószínűleg kihagytam az egyik lépést) feltelepíteni. Na már most egy átlag user már ott abba hagyja az olvasást, hogy parancssorból
. Így adja magát, hogy gui alól csak 3 kattintás ezért is úgy próbáltam, meg mint írtam 1 hónappal ezelőtt is úgy csináltam és nem volt semmi gond.
De mindegy is, a lényeg hogy elvileg már üzemkész a dolog.
-
-
Zebu
addikt
válasz
code1005 #7470 üzenetére
Nekem a kodi, plex és társai akkor jöttek amikor az akkor óvodás gyerekeimnek akartam kontrollt adni a helyben tárolt média felett. Belefáradtam abba, hogy mi ugráljunk nekik az indításhoz. Olvasni nem tudtak még, ezért a borítók sokat segítettek. Nem is beszélve a menü testreszabásról ahol kaptak egy mese kategóriát és minden ment szépen.
nagyszülök dolgát szintén nagyban megkönyítettük ezzel.
szépség és praktikum!
-
gyugyo79
addikt
válasz
code1005 #6277 üzenetére
"Pubsub”, as we call it, is the publish and subscription mechanism in PMS.
When you sign into PMS, all the entitlements of your Plex Pass subscription are delivered to the server from pubsub
When you enable Remote Access, the IP of your server is published to Plex.tv to allow you to view remotely. -
Keksz
senior tag
válasz
code1005 #6200 üzenetére
Nekem az van és saját domain.
De szerintem a felhasználók 99%-a nem a saját domainen lép be, főleg hogy ott vannak a mobil appok, tévés appok. Hanem a sima plex infrán keresztül.Miért nem tartod biztonságosnak? Mi történhet?
Van korlátozás például IP-re, userek menjenek VPN-re, fix IP-vel, és csak azok tudjanak belépni. Az már biztonságossá tenné... nem?Pl. a certbot 3 havonta magától frissíti be a cert-et a letsencrypt szerverekről.
A PKCS cert-et meg kell csinálni parancssorból (openssl), és fel kell vinni a plex setup/network alatt és meg kell adni a hozzá tartozó jelszót.De pl. a mobil alkalmazásokhoz nem is használja a rendszer. Csak a WEB APP-hoz (én úgy tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest