- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
-
ugyes
senior tag
Javaslom a hivatalos oldalt. Valamint a minden felhasználónak kiküldött tájékoztató átttekintését a változásokról.
Összefoglalva: április 29-től megszűnt a termék, amire előfizettél. Helyette új megoldások vannak (ld. hivatalos oldal). Ha távolról és mobilról akarod nézni a Plexet, akkor vagy veszel Plex pass-t vagy befizetsz a távoli elérés funkcióra. -
ugyes
senior tag
Ha az adatok nem a szerverrel azonos gépen vannak, akkor nem működik az automatikus beolvasás. Nálam pl. a NAS-on vannak, de a Shield Pro-n fut a szerver. Fel van csatolva a NAS megfelelő könyvtára. Így az automatikus érzékelés nem működik. Beállítottam, hogy 3 vagy 6 óránként nézzen rá.
-
Biga123
addikt
Tudom h a logika azt diktálja amit mondasz.
De én is belefutottam ebbe CC-n ahogy írtam is, valamiért ha nem autóra teszem akkor elkezdi égetni a feliratot , ami transcode-al jár.
Nálam az már csak hab a tortán h a régi LG tévéim, ha felirat van (bármilyen), akkor azt égeti. Bármit is állítok be. Szal ez nagyon sok esetben kliens függő. -
ACE-
addikt
Na, néztem 20 percet a REMUX Furiosa-val Forced felirattal és nem akadt, pedig ez is 60Mbit-es stream, bár nyilván otthoni hálózaton. Viszont azt sem tudom hogy a "Soha"-nál akadt-e, mert mostanában csak úgy néztem ilyen filmeket hogy mindig kiszedtem és mellé raktam a feliratot... majd kipróbálom úgy is hogy visszakapcsolom a Soha-t. Lehet amúgy is kalapáltak rajta valamit mert a public windows szerver van fent nem a megosztott beta.
-
-
mgTerminator
veterán
100%-ra nem, de le lehet nagyon minimalizálni. Anno nekem is töltött felfelé mint a bolond, fogta a gépet routert netet mindent, nincs értelme, már nem olyan mint régen... Mostmár vannak fanok akik direkt emiatt bérelnek nagy szervert és tolják felfelé az anyagot mint az őrült
-
markyskus
csendes tag
-
-
intuicio
aktív tag
Ha olyan filmeket töltesz le, amit az Nvidia Shield megeszik, akkor tök mind1 milyen HTPC-t raksz össze, mert a Shield lesz a lejátszó.
Na pontosan én is így látom!
Biztos hogy nem kötném a TV-re a htpc-t, mert low budget-ből akarom összerakni a htpc-nas-t
Erre a célra ezeket az alkatrészeket néztem ki:
- Alaplap: ASRock J3455-ITX
- Ram: Crucial DDR3 4 GB
- SSD win10: Silicon Power A55 2.5 128GB SATA3
- HDD: Még passz
- Táp: Gigabyte P450B
Szerinted ez elég lehet? -
ACE-
addikt
Elkiabáltam, egy másiknál nem jó... Nem indul el a TV-n, csak teker. A TSmuxer ír valamit hogy az FPS-t konvertálni kéne. Megpróbáltam úgy, de úgy meg a felénél lefagyott a muxer... szóval nem olyan jó ez így, de mivel különbséget sem nagyon látok, ezért nem szívok vele.
-
-
Johnny198612
tag
Transcode disabled:
[kép]
Transcode enabled:
[kép]Minkát esetben arra a döntésre jut, hogy neki transcode-olni kell.
Engedélyezve van a Direct Play és a Direct Streaming is, hiába írja, hogy nem.
De a Plex honlap is mondja, hogy Playstation esetén csak az a feliratozó opció van, hogy burn-in.Viszont találtam még érdekességet a Plex honlapon a Playstation kliensre vonatkozólag:
[link]
Hogy azon túl, hogy a feliratot csak burn-olni tudja, elég korlátozott a videó formátum is, amit direktben képes játszani: MP4
Én nem vagyok videóguru, ez a film .mkv , nem tudom, h ez az MP4 formátumba beleférne-e, mert amúgy minden más szempont szerint ok lenne.De pl. avi-ban lévő sorozatokat is probáltam most, szinkront (mp3), ott is meghalt, mostmár tudom miért...
Tehát én még mindig úgy látom, hogy vagy egy izomgép NAS kell alá szervernek, vagy ne nézzek PS4 Pron Plexet.
-
Sziasztok. Az miert lehet, hogy par sorozatnal nincs boritokep?
Az ugynokoknel mar mindent bepipaltam
Lenne meg egy kerdesem, hogy nagyjabol megertsem a dolgokat: szoval ez nem ugy mukodik, hogy pc-n tortenik a feldolgozas, amit atkuld mondjuk a tv-n levo alkalmazasra? Szoval az erdekel, hogy amig a tv-n hasznaltam a plex app-ot akkor pl a Slider sorozat /avi/ szinte nezhetetlen volt, olyan akadozasok voltak. Most van egy fire stick, azon is ugye a plex app, viszont itt mar semmi akadas nincsen. Ugymond en azt hittem, hogy minden feldolgozas a pc-n tortenik, de ezek szerint nem
-
sziszi-fuszi
senior tag
Nem. Nem kell újra megvenni. Fiókhoz kötött, mint minden app esetében. De - amennyiben jól értelmeztem a postját - a fia tabletjére telepítette fel, a saját plex regisztrációjával, de a fia accountjával a kuglihoz. Ebben az esetben nem érvényesül az app használatához való joga, még abban az esetben sem, ha vett Plex pass-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest