- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Nekem ezzel jött fel erről is egy rövid ajánló:
Watch Together
Az első indításkor.
Szerencsére még aránylag vissza tudtam mindig állítani, hogy kb olyan legyen ahogy megszoktam így kis morgás után elvagyok többnyire -
gyugyo79
addikt
Ha megjelent ott akkor jól csináltad. Fogaskerék nem kell/ van mindennél + van plugin ami másra való és máshogy állítható utána ....
Az hogy jó e ez a Port.hu -s ? Szerintem már nem is működik mióta a PLEX Movie agent lett a és FreeBase agent ment (de az tuti, hogy az fölé kellet rakni annó)...
De rontani nem ront semmin az is biztos
Én a local m. a. -t mindig a végére teszem. -
MasterMark
titán
Az azt állítja, hogy csak a képformátumú feliratot (azaz ami nem szövegfájl alapú) égesse rá a képre. Minden mást tovább küld először a tévének. Ha azt nem támogatja akkor muszáj transzkódolással ráégetnie.
Kapcsold ki a feliratot és nézd meg úgy is transzkódol-e, de általában ez okozza.
-
Keksz
senior tag
Igen, nagyon jó cucc.
Én is használom a heti hírlevél funkciót például, és amíg ment a facebook posztolás, volt egy titkos facebook csoportunk is, a telegramBOT mellett.
Van benne potenciál. :-DAmit még nézz meg és akkor fognak igazán örülni a userek:
OMBIRequest rendszer a plexhez (másik app-okon keresztül)
Ha összekötöd sonarral vagy radarral, akkor kérhetnek sorozatokat vagy filmeket és mindent automatikusan lehúz a rendszered.
(Vagy ha ez nem megy, akkor legalább kapsz egy emailt hogy ki mit szeretne ha felpakolnál a serverre) -
-
gyugyo79
addikt
A synology topikba csináltam 1-2 konténer beállításról segítséget másoknak ha megnézed akkor látod, hogy lehet 100% -ra beállítani (Már ha érdekel). Pld.: Europe/Budapest -et jobb használni sokszor ha számít, hogy pontos időt láss. Mert pld itt is a legtöbb dologhoz tök8 mivel a PLEX -től átvett dolgoknál jó lesz az idő de pld amit szeretnél ott már nem biztos, hogy a kapott e-mailben jó idő pont lesz bár ilyenre nem használom azt nem tudom, de a jövőben még hasznos lehet.
-
gyugyo79
addikt
Az official Tautulli -nál valaki mintha írta volna, hogy ha nincs megadva a / jól megadva a TZ (timezone) akkor hibára fut. De ott a részleteknél a napló és abba írja is a hibát rá lehet keresni. A linuxserver -esről meg ilyet sem tudok ...
Én a official -t használom mióta kijött és sose volt vele semmi problémám ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged