- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
masvilagx3
tag
válasz
AXisBOLD #13953 üzenetére
Szia.,
Ez saját vélemény ,de én megpróbálkoznék egy mesh-el. Elég nagy házunk van ahol régebben 2 router és egy jelismétló adta a netet.Volt itt technikus mindenki .müködött vagy 3-4 hónapig aztán mint a mesében hol volt net hol nem.
Viszont amióta mesh-t használok(1 éve már) semmi gondom nem volt.Az egész ház lefedett és a Mesh-en még lehet kábelen is csatlakozni stb.Elég sok előnye van.
Járj utána hátha segítene..
Szép estét -
Patice
nagyúr
válasz
AXisBOLD #13959 üzenetére
Nekem az a furcsa, hogy azt írtad, hogy vezetékkel összekötve is akad.
Ha igen, akkor nekem ez az jelenti, hogy túlterhelt a router és dobálja a kapcsolatokat. Nem mindig, valszeg amikor a szomszédok is ‘beindulnak’ akkor van nálad is szakadozás.
Én elgondolkodnék a router cserén, és/vagy a kábeles kapcsolat kiépítésén.
Ilyen zsúfolt rádiós környezetben max. a mobil eszközöket hagynám csak wifin, a többit kábelezném. -
zsolt501
nagyúr
válasz
AXisBOLD #13957 üzenetére
Vezetéknélküli kapcsolat esetén az sosem volt gigabites, pláne ha több eszközre oszlik meg a kapcsolat, pillanatok alatt el tud fogyni a sávszélesség az eszközök közt, de amit betetél kép szerint is elég vérszegény a hálózat és ezen osztozik még több eszköz és még a zavaró tényezőkről nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest