- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
A vinyó nem szereti az összevissza írást, feltéve ha HDD és nem SSD. Tehát ha tölt fel ezerrel, közben lehet a kisebb bitrátájú filmet sem tudja rendesen streamelni. Nekem a TV 5G-s Wifin csatlakozik, az gyorsabb mint a 100 Mbit Wifi, így olyan 200 jön át. Van WebOS-re sebességteszt, próbáld ki azzal. A server-en nézd meg a HDD terheltségét, amikor akad, onnan kiderülhet.
-
enginev3.0
félisten
Ezeket sajnos mind neked kell kitapasztalni
A legstabilabb mindig a kábel, ezért azt preferáljuk
De a hdd leterheltségét neked kell megfigyelni, hogy azért akad mert mellette fut a torrent, vagy hálózati gondok miattTudom, hogy sokan mindig a fejemet akarják mikor ezt leírom, de meg kell nézni a nyugodt filmezés érdekében, hogy a mai filmeknek (főleg ami nem egy endgame (értsd.: kifejezetten látvány film)), van-e értelme 4k vagy 1080p remuxnak
A legtöbb filmnek bőven elegendő a 1080p, vagy 720p is.
Egy jó filmet ezeken a felbontásokon is lehet élvezni, egy rossznak meg a minőség nem segít, márpedig manapság az utóbbiból van jóval többTermészetesen van ahol fontos a látvány... én mondjuk ennek érdekében a tv-n húztam kicsit feljebb az élességet, máris szebb lett a kép az én szemem világának
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Crucial 240GB SSD eladó
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged