- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Ezt a modellt, vagyis inkább az elődjét már régen kinéztem magamnak, szóval nagyon örülök hogy mégis piacra kerül.
Jó lenne tudni, hogy végül milyen rendszert fognak rátenni, mert eredetileg a Symbian UIQ érintőképernyő nélküli modellekre specializált változata lett volna rajta, de azóta ez a rendszer megszűnt. Én személy szerint örülnék ha a Motorola továbbfejlesztené, esetleg nyilttá / érintőssé tenné a JUIX rendszert, mert szerintem ez már alkalmas lenne a komolyabb alkalmazások számára is, a sebességével véleményem szerint sok gond nincs.
Volt arról is szó, hogy Android lesz rajta, de ahhoz érintőképernyő kellene, az meg elég érdekesen nézne ki egy flipes telefonon..
Tetszik a külső érintőképernyő, én ki tudnám használni (ki is használtam, amíg egy házcserével tönkre nem tettem a V8on az érintőgombokat)
Amúgy van fent egy VE1es a Vaterán, ha valakit érdekel. Gyűjteménybe érdekes lehet. Csak lenne annyi pénzem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest