- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Ezt a modellt, vagyis inkább az elődjét már régen kinéztem magamnak, szóval nagyon örülök hogy mégis piacra kerül.
Jó lenne tudni, hogy végül milyen rendszert fognak rátenni, mert eredetileg a Symbian UIQ érintőképernyő nélküli modellekre specializált változata lett volna rajta, de azóta ez a rendszer megszűnt. Én személy szerint örülnék ha a Motorola továbbfejlesztené, esetleg nyilttá / érintőssé tenné a JUIX rendszert, mert szerintem ez már alkalmas lenne a komolyabb alkalmazások számára is, a sebességével véleményem szerint sok gond nincs.
Volt arról is szó, hogy Android lesz rajta, de ahhoz érintőképernyő kellene, az meg elég érdekesen nézne ki egy flipes telefonon..
Tetszik a külső érintőképernyő, én ki tudnám használni (ki is használtam, amíg egy házcserével tönkre nem tettem a V8on az érintőgombokat)
Amúgy van fent egy VE1es a Vaterán, ha valakit érdekel. Gyűjteménybe érdekes lehet. Csak lenne annyi pénzem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest