- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Nemtudom, szerintem jo szine van. Izlesek es pofonok..
nekem a zold is tetszik, meg a sarga sem rossz.
iCuccokkal foglalkozom, de epp errol olvastam egy cikket egy kulfoldi Apple oldalon, gondoltam megkerdezem, tenyleg igy van-e szerintetek is.
Nem anyazni jottem ezt ne keverjuk ide..
Am a La Fleur (rozsaszines lilas szin ezustos viragokkal tuzdelt nyavaja) es a kek, zold, sarga szinek kozott en latok kulonbseget... -
Csapoati
nagyúr
Tekintve, hogy ez nem más modell, hanem olyan, mint a fehér iPhone, így jogos, hogy egybeveszik a többi S4-gyel. De miért izgat ez téged, hisz te csak az iCuccokkal foglalkozol, nem?
Amúgy, ha meglátok egy férfit a babakék, vagy fűzöld iPhone-nal, hááát... ízlés kérdése, de attól még meglesz a véleményem. Amúgy nem értem ezek után, hogy a LaFleur Samukkal mi a bajotok? -
Peterson_
addikt
Én láttam egyet múltkor a metrón, ilyen szép babakék volt, egy 100+ kilós csóka kezében.
Tetszett, csak az összeállítás volt kissé szürreális.De most nem is az eladási statisztikára akarok kilyukadni, csupán arra, hogy attól hogy valamelyik modell variánsa, vagy újracsomagolása, még darab-darab, tehát beleszámolják.
Nem csak itt, mindenhol. -
joey04
titán
-
-
Peterson_
addikt
Ez igaz, de a régiek azért simán partiban vannak vele
Ildomos lenne azt a vonalat tovább vinni, és akkor mindjárt nem lenne ekkora fanyalgás.
Egyébként így továbbgondolva a dolgot, az Xperia sorozat jelentős része szinten műanyag volt, hasonló kinézettel.
Rájuk mégsem fújt senki.
Azok sem voltak semmivel minőségibb anyagból mint most ezek.
Tudom, mert nekem is volt majd' 3 évig.
-de egyébként szebben meg voltak tervezve, az tény- -
nonsen5e
veterán
Aszittem szorzózármentes lesz, hogy mégtöbb pontot érjen el az antutuban!
-
UFC
aktív tag
Visszatérve az eredeti témához. Akkor is marha nagy hülyeség most kidobni.Már rég ki kellett volna. Biztos sokan megveszik de most áprilisban jön az S5 most nem tudom igazából milyen célt akar szolgálni ez a Black Edition.
-
Peterson_
addikt
Ha épp nem fikázódtok, akkor meg az igét terjesztitek.
Lehet, hogy valakinek tetszik, engem speciel rohadtul zavar.
Jobban, mint hogy a Samsung vagy akármelyik másik cég mit bűvészkedik az eladások növelésén.
Főleg, hogy általában játszotok az igazság bajnokait, miközben csak-csak mindig keltetek egy kis flamet itt egy kis trolletetést ott.
Mondom, ha épp az egyik nem, akkor a másik.
Nem elfogultságból mondom, meg lehet nézni, hogy milyen véleményt írtam le én is, vagy hogy hányszor fikázódtam apple totyikban.
De látom, téged "erőssen" zavar,ha valamelyik általad nem szívlelt cégről hír érkezik.
Ennyit az objektivitásról, és a konstruktív, a témát építő hozzaszólásról.
Szóval jó nagyot tapsoltunk, kapsz egy virtuális vállveregetést, de további magyarázatra
nem szorul a dolog -
UFC
aktív tag
válasz
Peterson_ #59 üzenetére
Azért mert egyszer én is fikázodok egy kicsit. Majd azokra szólj rá akik folyamatosan ezt csinálják.
Amúgy meg igaz amit írtam. Ezt is belefogják számolni és jön a hír hogy fúú az okostelefonok piacán a Samsung az első. Jah igy nem nehéz. Már jön az S5 de most ki adjuk gyorsan a S4 Black Edition-t. Azt te is látod hogy nem normális dolog. Illetve mint fentebb írták csak nem ilyen durván nevetséges amit csinál a Samsung tehát én csak erőssen fogalmaztam de ugyan így vannak vele a többiek is.
-
Peterson_
addikt
-
SX Wave
aktív tag
1) Nincs rajta felár, sima SGS IV portfólió bővítés, ami szerintem örvendetes (jöhetett volna hamarabb is). Amikor kijött a Note 3 azt mondtam ne már, mi ez a szar. Megnéztem, megtapiztam, megvettem. Nekem bejött (és ezerszer jobb a fényes műanyagnál).
2) Ha már annyian sírnak az igazi bőrért, akkor nézzük már reálisan a dolgokat. Igaz hogy prémium érzetet kelt és jó kézben fogni, de itt ki is merültek az előnyök. Hétköznapi használat során majd fél, egy év múlva nézzük már meg milyen faxán fog kinézni a bőr.
3) Apple, Sony kétségtelenül jól néznek ki, de ha repül akkor nem csak a kijelző törik szilánkosra...
4) Mindennek megvan a pro és kontrája, úgyhogy teljesen fölösleges szarozni és gagyizni. Senkinek se tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy ezt vegye meg.
5) P.S.: feltalálták már rég a telefon tokotúgyhogy mindenki úgy szabja testre a telóját kívülről ahogy neki tettszik.
-
Gabesz1019
senior tag
S3-hoz is adhatna ki a Samsung ilyen "bőrös" hátlapot én tuti vennék. De lehet, hogy a kínaiak hamarosan megvalósítják.
-
Bőrhatású, . fémhatású.... gagyi az egész Samsung "felsőkategória" anyaghasználata... Kínában értelmesebb hátlapokat csinálnak a Samsung telefonokhoz...
-
Touch-ko
őstag
Vajon az eladasoknal ezeket az "extra" verziokat is beleszamoljak, vagy esetleg csak a normal verziokat?
-
Garada
őstag
válasz
mediumgecso #1 üzenetére
-
mindfreak
őstag
Nagyszerű. 1500 Ft lesz az eBay-en. Többféle színhen...
-
Wave86
tag
Akinek nem tetszik, az nyugodtan elmehet innen!
Igen, az S2 recés hátlapja óta ez az első figyelemfelkeltő hátlap, ami tényleg veszettül jól néz ki!
Értelemszerűen, aki nem szereti a bőrt /bőrhatást, annak nem ez a telefon fog bejönni. Van elég sok telefon, így ők is meg fogják találni a számításaikat, nem kötelező Samsung-ot venni.
Remélem sokáig megmarad ez a design! -
maximilian4
addikt
Én meg imádom imádom a note3 hátlapját. Tessék kövezzetek meg gyökerek...szlamb
-
Sztbeni
őstag
Kéne a francnak bőrhatás... Annál a műanyag is jobb.
-
sajby
senior tag
válasz
mediumgecso #1 üzenetére
Ugyan annyi,mint a többi változat.
-
n0_gAboR
őstag
Az S2-nek es a Galaxy nexusnak egesz minosegi volt a mintazott muanyag hatlapja.
Azota a szamszung folyamatosan zuhan a lejton. Az S3 is nagyon gagyinak tunt, de az S4 egyszeruen katasztrofa ahhoz kepest is.
Errol a muanyag bor hatasu, muanyag cernat es varrast imitalo hatlaptol meg forog a gyomrom. Trabant muszerfal minoseg -
Domi84
csendes tag
itt ugyan olyan áron megy mint a többi..
-
DeathAdder
veterán
Ki izgat, hogy műbőr vagy igazi?
Szerintem 10ből 9 ember a kisujját nem merné rátenni, hogy a táskája, cipője, nadrágszíja valódi bőr-e.
Csak erről éppen beszélnek, arról meg nem. Érdekes az S4, Note3-ról is sokáig meg volt mindenki győződve, hogy valódi fém a kerete.Jobb mint a csúszós plasztik az biztos, de mondjuk ha választanom kellene, hogy egy prémium fémkeret, valódi bőr,fém,üveg hátlapos telefon fehér színben, vagy gagyi plasztik de fekete, akkor gondolkodás nélkül a feketét választanám.
Az meg a másik, hogyha 200 ezret kiadnak egy telefonra azok egy részének vagy fáj a micsodája és leamortizálják éppen a titániumot is, vagy a fénytől is óvják beburkolva valami csóró tokba, ahol éppen mindegy, hogy miből van a hátlap.. -
Cultus
tag
Gusztustalan amit a Samsung csinál. Felháborító, hogy teljesen hülyének néz mindenkit! Persze az is hülye aki még ezek után is bedől nekik és megveszi a sz. raikat.
-
banhammer
veterán
Ugy kellett, mint egy falat kenyer.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ez nagy fail +30k-ért.
Nem lene rosz, de én csak fehéret piros pöttyökkel akarok. A Samsung az igazi. -
ddaveg
csendes tag
Itt már 2 hete kapható.
-
joey04
titán
A fehér iPhone a feketével együtt jött volna, csak gyártási nehézségek adódtak és arcpirítóan sokat késett (mondjuk hozzáteszem, hogy nem egy szimpla fehér hátlapot felb*sztak oszt' jóvan kategória volt, az üveg miatt voltak nehézségek. A sonynál nemrég volt hasonló gebasz, hogy a fehér verziónál a vakus képek elcsesződtek. Csak ők szartak rá és inkább kiadták úgy
). Viszont amikor megjelent, nem volt drágább mint az alapverzió. Sehol. Persze kivéve a nyerészkedő zug gsm boltokat, akik kintről hozták be ameddig nálunk nem volt, és jóval drágábban adták mint az itthon kapható fekete verziót. De ebből a pluszból az Apple ugye nem látott egy fillért sem.
Btw nekem jobban tetszik ez a bőrös verzió mint az s3/s4 féle förtelem. Az elején azon a véleményen voltam hogy akkor már lenne rendes bőr, de pár hónapig használtam fehér bőrtokot iPhone-on és hát annak ellenére hogy vigyáztam rá, már nem volt olyan szép.
-
C$abi
aktív tag
Ki az a barom aki kifizet 30k pluszt egy műbőr plasztikdarabért?!
-
halkow
őstag
nem hiszem hogy sokan fogják ezt választani
-
Sragi
őstag
Gyerekek kereslet kínálat !
-
h3lios
addikt
Ez megint a tipikus Samsung féle kibaszás amit már egyszer eljátszottak az S3 esetében.
Azt is kiadták kékben és fehérben, és amikor már mindenki rászánta magát a vásárlásra kiadták egy valóban jól kinéző fekete színben is....Az S4 et sem véletlen forgalmazták kékes árnyalatban, így később le lehet róla húzni még 1 rókabőrt. És ez számomra gusztustalan. Többek között ezért nem lett és egy darabig nem is lesz új Samsungom.
-
moleculez
veterán
Legalább az s800al szerelt verzió?
Amúgy nekem tetszik, kövezzetek meg, de jobb mint az eredeti, főleg a színe. -
xmaas
őstag
Mindegy is a lenyeg hogy majd ezt is venni fogjak mint a cukrot agymosas megvolt marketing megcsinalta a dolgat
-
h3lios
addikt
Ha már máshol fikáztam a Samut akkor itt azt mondom, hogy ez a mű(anyag)bőr hátlap jó kis cucc. Engem nem érdekel, hogy nem igazi, mivel így sokkal ellenállóbb és nem utolsó sorban olcsóbb. Kényelmileg milliószor jobb, mint a zongora lakk hátlap. Külsőre pedig köröket ver a sebtapaszra hajazó S5-re. (anyaga ugyan olyan vélhetőleg). Ami engem ebben zavar, hogy ennek 1 külön telefont szenteltek. Más gyártó (lásd Motorola féle bambusz hátlap), csak kiadnak egy egyedi hátlapot és ezzel le is zárták az ügyet.
-
Cathulhu
addikt
Muborhatasu muanyag. Elkepeszto, tavaly is gusztustalan volt, most is az. Legalabb lenne "igazi" mubor, ez igy nagyon alja
-
alienpapa
senior tag
Nekem nagyon bejön.
-
Ez a "bőrhatású" hátlap valami nagyon undorító...
-
Peterson_
addikt
Senki nem mondta még rá, hogy égő, mindenki csak azt kérdezte, hogy ez most tok, vagy ez a hátulja.
volt aki tapintás után sem mondta meg elsőre.
Mint ahogy "fém" keretet is sokan-eleinte én is- fémnek nézték.De igaz, főleg magasabb árkategóriában legyen már minden az aminek látszik, vagy tényleg puha tapintású, matt polikarbonát inkább a'la Luma, HTC HOX...
itt egyébként leírtam ezzel kapcsolatban a véleményem.
-
kbyte1024
veterán
még kb 100bört húzzanak le róla
viccosztály!
-
fogtunder
nagyúr
bármitől függetlenül még mindig jobb, mint az eredeti fekete hátlap szerintem és sokkal kevésbé csúszós. mondjuk nagyjából itt ki is merült a pozitívumok listája.
-
Griff55
senior tag
note 3-on jól nézett ki de s4-en nagyon csúnya
-
Hunt3r22
őstag
S10-nél lehet elérik azt a színvonalat, hogy a hátlapja alumínium lesz a műanyag helyett.
Mondjuk ez a hátlap nekem jobban tetszik, mint a sima.
-
Kinek van ilyen ízlésficama??? Már a Note3-nál is undorító volt és itt is az továbbra is! Egyszerűen az meg már csak hab a tortán hogy bőr HATÁSÚ! Ezek a Samsung designerek marhára nem kreatívak. Ezeket ki kellene rúgni onnan!
-
mediumgecso
őstag
Akkor az itthon lesz kb 140e hanem több.....csak műbőrért ekkora felárat.....pfff.....ennyiért már van Nóta 3 szvsz 1000x jobb mindenben!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest