- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
Visszatérve az eredeti témához. Akkor is marha nagy hülyeség most kidobni.Már rég ki kellett volna. Biztos sokan megveszik de most áprilisban jön az S5 most nem tudom igazából milyen célt akar szolgálni ez a Black Edition.
-
UFC
aktív tag
válasz
Peterson_ #59 üzenetére
Azért mert egyszer én is fikázodok egy kicsit. Majd azokra szólj rá akik folyamatosan ezt csinálják.
Amúgy meg igaz amit írtam. Ezt is belefogják számolni és jön a hír hogy fúú az okostelefonok piacán a Samsung az első. Jah igy nem nehéz. Már jön az S5 de most ki adjuk gyorsan a S4 Black Edition-t. Azt te is látod hogy nem normális dolog. Illetve mint fentebb írták csak nem ilyen durván nevetséges amit csinál a Samsung tehát én csak erőssen fogalmaztam de ugyan így vannak vele a többiek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Honda topik
- Steam Deck
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Kompakt vízhűtés
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest