- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Ez megint a tipikus Samsung féle kibaszás amit már egyszer eljátszottak az S3 esetében.
Azt is kiadták kékben és fehérben, és amikor már mindenki rászánta magát a vásárlásra kiadták egy valóban jól kinéző fekete színben is....Az S4 et sem véletlen forgalmazták kékes árnyalatban, így később le lehet róla húzni még 1 rókabőrt. És ez számomra gusztustalan. Többek között ezért nem lett és egy darabig nem is lesz új Samsungom.
-
h3lios
addikt
Ha már máshol fikáztam a Samut akkor itt azt mondom, hogy ez a mű(anyag)bőr hátlap jó kis cucc. Engem nem érdekel, hogy nem igazi, mivel így sokkal ellenállóbb és nem utolsó sorban olcsóbb. Kényelmileg milliószor jobb, mint a zongora lakk hátlap. Külsőre pedig köröket ver a sebtapaszra hajazó S5-re. (anyaga ugyan olyan vélhetőleg). Ami engem ebben zavar, hogy ennek 1 külön telefont szenteltek. Más gyártó (lásd Motorola féle bambusz hátlap), csak kiadnak egy egyedi hátlapot és ezzel le is zárták az ügyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest