- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Én láttam egyet múltkor a metrón, ilyen szép babakék volt, egy 100+ kilós csóka kezében.
Tetszett, csak az összeállítás volt kissé szürreális.De most nem is az eladási statisztikára akarok kilyukadni, csupán arra, hogy attól hogy valamelyik modell variánsa, vagy újracsomagolása, még darab-darab, tehát beleszámolják.
Nem csak itt, mindenhol. -
Peterson_
addikt
Ez igaz, de a régiek azért simán partiban vannak vele
Ildomos lenne azt a vonalat tovább vinni, és akkor mindjárt nem lenne ekkora fanyalgás.
Egyébként így továbbgondolva a dolgot, az Xperia sorozat jelentős része szinten műanyag volt, hasonló kinézettel.
Rájuk mégsem fújt senki.
Azok sem voltak semmivel minőségibb anyagból mint most ezek.
Tudom, mert nekem is volt majd' 3 évig.
-de egyébként szebben meg voltak tervezve, az tény- -
Peterson_
addikt
Ha épp nem fikázódtok, akkor meg az igét terjesztitek.
Lehet, hogy valakinek tetszik, engem speciel rohadtul zavar.
Jobban, mint hogy a Samsung vagy akármelyik másik cég mit bűvészkedik az eladások növelésén.
Főleg, hogy általában játszotok az igazság bajnokait, miközben csak-csak mindig keltetek egy kis flamet itt egy kis trolletetést ott.
Mondom, ha épp az egyik nem, akkor a másik.
Nem elfogultságból mondom, meg lehet nézni, hogy milyen véleményt írtam le én is, vagy hogy hányszor fikázódtam apple totyikban.
De látom, téged "erőssen" zavar,ha valamelyik általad nem szívlelt cégről hír érkezik.
Ennyit az objektivitásról, és a konstruktív, a témát építő hozzaszólásról.
Szóval jó nagyot tapsoltunk, kapsz egy virtuális vállveregetést, de további magyarázatra
nem szorul a dolog -
Peterson_
addikt
-
Peterson_
addikt
Senki nem mondta még rá, hogy égő, mindenki csak azt kérdezte, hogy ez most tok, vagy ez a hátulja.
volt aki tapintás után sem mondta meg elsőre.
Mint ahogy "fém" keretet is sokan-eleinte én is- fémnek nézték.De igaz, főleg magasabb árkategóriában legyen már minden az aminek látszik, vagy tényleg puha tapintású, matt polikarbonát inkább a'la Luma, HTC HOX...
itt egyébként leírtam ezzel kapcsolatban a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Raspberry Pi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Lightyear - befektetési app
- Google Pixel topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest