- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
1) Nincs rajta felár, sima SGS IV portfólió bővítés, ami szerintem örvendetes (jöhetett volna hamarabb is). Amikor kijött a Note 3 azt mondtam ne már, mi ez a szar. Megnéztem, megtapiztam, megvettem. Nekem bejött (és ezerszer jobb a fényes műanyagnál).
2) Ha már annyian sírnak az igazi bőrért, akkor nézzük már reálisan a dolgokat. Igaz hogy prémium érzetet kelt és jó kézben fogni, de itt ki is merültek az előnyök. Hétköznapi használat során majd fél, egy év múlva nézzük már meg milyen faxán fog kinézni a bőr.
3) Apple, Sony kétségtelenül jól néznek ki, de ha repül akkor nem csak a kijelző törik szilánkosra...
4) Mindennek megvan a pro és kontrája, úgyhogy teljesen fölösleges szarozni és gagyizni. Senkinek se tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy ezt vegye meg.
5) P.S.: feltalálták már rég a telefon tokotúgyhogy mindenki úgy szabja testre a telóját kívülről ahogy neki tettszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- SörcsaPH!
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Láncfűrész topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest