- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
válasz
hackeeeee #166 üzenetére
Nem értem, hogy mire is jó az. Meg minek 75 megásra felfújni? Meg miért nem ment a progi telepítése az automatikusan települt .net-el és miért ment a kézzel feltolttal? Miért telt fél órába a kézi telepítés, miután 20 perc volt az automatikus? (mármint a .net)
Eddig nem volt szükségem a .net egyetlen verziójára sem, ezután se lesz, ha ráunok a progira, mert nem túl sok hirdetésem van fent, semmi értelme egy újabb memóriafogyasztónak. -
ruti
Közösségépítő
válasz
hackeeeee #115 üzenetére
futó mail kliens nélkül is kaphatsz értesítést bizopnyos webmail-es fiókokról
a hirdető nem feltétlenül UP-ol, míg el ment a cucc
ha tárgyal (akár többekkel) privátban, és lát potenciális vevőt, miért UP-olna? lehet, még hsz-t sem tesz a közösbeigazad van, biztos nem az ÉN felhasználónevem kell valakinek (pedig én még majdnem a PIN-kódomat is kiílírom az adatlapra ), de vannak itt, akiknek bizony sokat lehet ártani, keresztbe tenni, üzletét és hírnevét rontani...
nem magunkból indulok ki
örülök, h nincs ilyen veszély és gyenge pontpersze én is kipróbálom a progit, nem akrtam az érdemeiből levonni, egyértelműen HASZNOS, és ez a lényeg
-
geprombolo
őstag
válasz
hackeeeee #133 üzenetére
Valami wines huncutság lesz a dologban. Sose szerettem ezt a .net dolgot, most is lerántott 75 megát, mert még a 2.0 se volt fent a gépen, hát azt is felrakta, aztán a 3.0-át, aztán a 3.5-öt. Eleve nem értem, hogy egy ekkorka progi miért kell a .net-en keresztül menjen. Nem lehet ezt kikerülni?
-
Konflikt
addikt
válasz
hackeeeee #128 üzenetére
szived joga
mas attol meg hasznalja/hasznalhatja az addonokat.. de emlitettem egy win-es notifiert is amugy..
mod:
a lenyeg, amiert reagaltam a kommentedre, h ez a pm jelzes nem ujdonsag, nem hianypotlo. aki nemhasznal email klienst, es weben intezi a leveleit, az sem marad le semmirol a fent emlitett notifier-ek segitsegevel. -
Konflikt
addikt
válasz
hackeeeee #115 üzenetére
Abban hiánypótló, hogy ha nem használsz mail klienst, mint pl. én, mert nincs rá szükségem. Akkor nem kell böngészőt, mail fiókot nyitogatnod, hogy megnézd, hogy van e privid esetleg, vagy hozzászólásod a termékeidhez, hanem csak fut a progi, és az alapján tudod figyelni, mint beszéltük lejjebb, kényelmesebb.
nemigaz, abban sem feltetlenul hianypotlo. en sem hasznalok mail klienst (a cegesen kivul), megis egybol latom, ha jott mail, pedig weben nezem a leveleket. ugyanis a legnagyobb levelezokhoz mar van szamtalan notifier app/addon/akarmi, ami egybol ugral/forog/villog/zenel ha erkezik mail. e.g. yahoo notifier aztan itt a gmailhoz egy notifier winre, ez pedig a foxi addonos gmail notifier.
es igy tovabb.
-
janos666
nagyúr
válasz
hackeeeee #85 üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy én már 3 éve tanulok építőmérnöknek bme-n, de gőzöm nincs még, hogy gyakorlatilag hogy épül egy irodaház, vagy egy autopálya (pedig van nyoma, hogy járok órákra, tanultam egy csomó gyakorlati és elméleti matematikát és fizikát, de még sok mást is).
Bár először nekem is szemet szórt, hogy ez így egymagában diplomamunkának? Aztán elgondolkoztam, vajon én miből írok majd diplomát, de fingom nincs, még saccra sem.
-
Konflikt
addikt
válasz
hackeeeee #22 üzenetére
a regi ph upper (a dotnetesre gondolok) a domain nev valtozas (amiota hardverapro lett az aprohirdetesek szekcio) ota nemmegy. azota en nemtalaltam ilyen progit. szval ha szted van mukodo, akkor be is linkelheted.
mod:
az uj uppolo programert pedig grat a keszitonek! mar regota vartam h vki ujra keszitsen egyet. a regit is szinte a kezdetektol hasznaltam. este le is csekkolom -
janos666
nagyúr
válasz
hackeeeee #19 üzenetére
Valami előnyt csak nyújt a program, különben nem használná senki.
Már az is előny, ha egyszerűbben és kényelmesebben csinálja meg ugyanazt, ami nekem tovább tart, fárasztóbb, így ritkábban teszem meg.És, mint írtam, ez már csak egy leheletre van a teljes automatikától, hogy bekerüljön egy intervallum, hány óránként csekkoljon és uppoljon magától, kattintás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest